- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oktaan
csendes tag
válasz
DzsoniGarde #7786 üzenetére
Nekem is volt hasonló gondom, de kiderült, hogy a ruoter volt a ludas.
-
Oktaan
csendes tag
válasz
pozsipeti #7502 üzenetére
Nekem december óta van meg a thor és összességében elégedett vagyok vele. Ebben az árkategóriában az egyetlen vetélytárs a redmi 4A szerintem. Asszonykámnak az van, én is használtam három hétig, az alapján tudom összehasonlítani.
Thor mellett szól:
3 GB RAM, nagyobb proci, ezért valamivel gyorsabb mint a redmi4A,
ujjlenyomat olvasó (ezt ki sem próbáltam),
micro sd két SIM mellett is berakhatóRedmi 4A mellett szól:
jobb wifi, GPS, kamera
van infra, zajszűrő másodlagos mikrofon, giroszkópA thornál nagyobb a szórás minőség terén, sajnos ki lehet fogni hulladékot is, nekem egy jobb darab jutott.
Nem frissítettem 7-re, lehet hogy attól javulna a GPS és a wifi. A GPS most is jól használható, de néha lerak az útról. A wifinek kisebb a hatósugara a redmi 4A-hoz képest, de stabilan tartja magát. Ha most vennék, lehet inkább redmit vennék, de a thort sem bántam meg egy percig sem.
-
-
Oktaan
csendes tag
Valaki próbálta már a 7-es drioddal osztott képernyőn használni a wazét, vagy más navit? Ez az egy, ami miatt gondolkodom a frissítésen, mert az elég zavaró, ha pont egy manőver előtt jön egy hívás, és eltűnik a térkép.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külpolitika
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest