Újabb OTA frissítést kapott a Vernee Thor

Hirdetés

Nem újdonság, hogy a rendszeres és felhasználók igényeire reflektáló terméktámogatás az elsődleges szempontok között merül fel, ha egy márka általános megítéléséről van szó, vagy készülékválasztásra kerül sor. Főleg, ha olyan frissen piacra lépő gyártóról van szó, mint például a Vernee. Azon túlmenően, hogy a cég első készüléke igen meggyőzően mutatkozott be, úgy tűnik, a terméktámogatás kérdését is komolyan veszik. Három hónapon belül a negyedik frissítés is megérkezett a Thor-hoz, ami nem csak a felhasználói élménynek tesz jót remélhetőleg, de nyilvánvalóan az új márka presztízsének sem árt.

A frissítések egymásra épülő rendszerben érhetőek el, a legfrissebb nem foglalja magába a megelőző javításokat, tehát ha kissé lemaradtunk a rohamtempóban kiadott update csomagok felpakolásával, érdemes egymás után többször is ellenőrizni, hogy van-e még valami, mert nem a legutolsót fogja lehúzni.


[+]

A jelenlegi, negyedik frissítés javította az USB-n történő adatátvitel sebességét és stabilitását, további finomhangolás történt az érintőkijelző érzékenységét és precizitását illetően, valamint állítottak a közelségérzékelő működésének megbízhatóságán és érzékenységén. Egyes készülékeknél gond volt a zárolt képernyő nyelvi beállításaival, most ez is összhangba kerül a kiválasztott alapértelmezett nyelvvel.

Azóta történt

Előzmények

  • Vernee Thor - mondhatni isteni

    Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.

Hirdetés