Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
válasz
Freddy76 #489 üzenetére
_Bármilyen_ szenzor alkalmas csillagfotózásra, de minél nagyobb a felület, annál érzékenyebb. Pont. Nem azért írtam le, hogy ez egy univerzális tény, hanem csupán reagáltam egy beszólásra. De köszi, hogy a pártját fogod.
(mint olycsilliárdszor leírtam már, hogy tetszenek azok az átkozott kamerák, de _d_r_á_g_á_k_. Pont.)
-
neevous
tag
válasz
Freddy76 #481 üzenetére
fujit már a fuji is a leica-hoz hasonlítja, egy fuji által szponzorált bérfotós/bértollnok (nevét elfelejtettem), egy roppant szar és erőltetett kocsma-hasonlatban (linkelni akartam, de nem találom) leírja, hogy a fuji a leica utódja.
Nyílván elfogulatlansággal nem vádolható a srác, de azért ő sokkal jobb annél, hogy ilyen jelzőket ragasszunk rá.
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
Freddy76 #420 üzenetére
Azért azt ne felejtsd el hogy a D200 egy profi váz, akármilyen régi is. Tehát azért elég magas minőséget képvisel, a mostani tükrösök szenzorban, feldolgozásban jobbak. 1100d-t még véletlen sem keverném egy mondatba vele.
Viszont kéne mellé egy GM-1 a 20-as palacsintával. -
SylverR
senior tag
válasz
Freddy76 #420 üzenetére
Jogos.
Amúgy én is pont azzal érvelek, hogy "ennyiért"?
Oké, vannak kifutó szériák, mint az EP-1, vagy EP-2. Nade... Jó sokáig védtem az E-PL2-t, bele voltam teljesen szerelmesedve. Míg nem a legutóbbi össze hasonlítgatás folyamán rájöttem, hogyha csökkentem a felbontást, meg szerkesztgetek... - ugyanez fent áll nyomtatásnál is -, már se olyan szép az E-PL2 képe. Ráadásul tele van kistucat hibával a kép, amit nem tudom, hogyan szed össze a szenzor.Jelenleg a nem igazán megfizethető kategóriába esik a microthird, és emiatt nem tetszik. 200k fölött kezdődnek a jobbak. (E-X1, vagy E-P3.)
Engem tényleg csak az zavar, hogy kivan jelentve, hogy hülye aki nem ilyet vesz. Nem igaz. Nekem ez volt az ami megérte, illetve ami megfizethető volt. Majd egyszer talán majd nekem is egy ilyen kicsi kell. De az nem most van. Ettől függetlenül tetszenek a picikamok. Csak még drágák.
-
madgie
titán
válasz
Freddy76 #420 üzenetére
Mindkét oldalon lehet filléres cuccokkal is varázsolni, más kérdés, hogy időnként az embert elkapja a gépszíj, és összevásárol mindenfélét. Nekem is volt egyfajta "Laca-periódusom", szerintem másnak is, csak esetleg más mértékben. De hát a blogok sem szólnak másról, például Rabimiki is "A" héten eléri a zent két turistajelzés közben cicanaciban egy kompakttal, "B" héten meg két sherpa viszi utána a talicskányi Nikont
-
SylverR
senior tag
válasz
Freddy76 #408 üzenetére
Pedig részben egyet lehet vele érteni.
Azt amúgy tényleg nevetséges olvasni, hogy itt mindenki a megmondó tuti, "eszejobbantudja". És aki nem micro cuccot vesz, az hülye, idióta, stb.
Anno nekem is tetszett a m4/3-as dolog. Nade így, hogy nem is olcsóbb, és nem is jobb. Minek? -
m3ss
veterán
ne haragudj hogy nem egyezik a velemenyem a cikkiroval es le mertem irni. ertem en hogy mi az a kompromisszum. ami egyenenkent valtozik, ezert irtam hogy tudnek vele vitatkozni.
"Makrózni SLR
Minden másra nem."
hmmprofi tajkepfotozas? sportfotozas? rendezvenyfotozas? biztos mondjuk 135L, 85 1.2-vel netan kozepformatummal portrezok is imadnak az m43-at. action madarfotosok is. stb stb..
biztos felreertitek majd, pedig szerintem is sokaknak jobb valasztas egy konnyu milc szett, de az hogy minden celfelhasznasra jobb szted makro kivetelevel egy milc, sztem te se gondolod komolyan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest