- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
rbalint88 #589 üzenetére
Ja, értem. Az hogy jött ki? Vaku meg kimaradt.
schawo: nekem a szemét mintabolt 105k-ért kínálja a 45 f1.8-at.
fattyu: Beírom az árakat, erre te jótroll módjára megírod hogy meg lehet lenni kereső nélkül is.Mercutio_: Kiszámoltam, hogy menniybe van egy alap rendszer egy hobbistának. Az hogy melyik rendszernek mi az előnye-hátránya azon sokat lehetne vitatkozni. Ezek csak árak.
-
SylverR
senior tag
válasz
rbalint88 #583 üzenetére
Kereken 130ért.
Igen, de mint fentebb írtam, sem a Sony, sem a Pana képe nem jön be.
A megszerkesztett, "fotoboltolt" képek nem érdekelnek. Úgy a leggagyibb kompakt képéből is lehet élvezhetőt varázsolni. A nyers fotók terén a "nagy Sony"-k se tetszenek, nem hogy a kicsik.
Ugyanígy lehet kapni mint FENTEBB írtam, D3100-ast is, már 100-ért (!).
Ha nekem elég lett volna a legolcsóbb, akkor veszek egy Nikon J1-et, az asszem most is van 70-ért.
Mint írtam fentebb, 3 ÉVIG rágtam a témát, és azután döntöttem így. Ja most nézem, hogy nem is a Panát említetted, hanem a samsungot. Hát ümm... Azt nem néztem.@(#585) fattyu:
Kösz, de még egyszer nem fotóztam lcd-n át. Úgy nem is lehet rendesen. Anno a Fuji S5800-ammal is a virtuális EVF-n át fotóztam, amíg el nem mosódott valamiért a belső kijelző képe. -
SylverR
senior tag
válasz
rbalint88 #579 üzenetére
Miért is végzett jó munkát?
Engem nem érdekel a marketingjük marhára.
A cikk címében levő szót szeretném a figyelmedbe ajánlani. "Szerintem." Szerintem, az van amit fentebb írtam. Pont. Hiába mutogatsz rá, hogy rutinos fotósok okkal vették, nekem, szimplán nem telt rá. Pont. Miért ilyen nehéz ezt megérteni?
Én is örömmel vettem volna egy ezüst Fujit. De drága. Pont. Drágább, mint a belépő DSLR-ek.
Így van, idővel már nem feltétlen lesz muszáj vásárolni DSLR-t, ha jól akar fotózni valaki. Így van, aláírom. Ettől még nem tudtam magamnak MILC-et venni, csakis DSLR-t. Értem? Úgyse, de mindegyis. -
MC Pite
veterán
válasz
rbalint88 #434 üzenetére
Vigyázz, kézbe ne fogd (egy XF-obival) és és bele ne less, mert az emberek nagyja ezzel meg is fertőződik
Egyébként pár ember gondolkozott az X100 meg cserélhetős változat között; a f***vsf**i.com-on összemérik az xf27-el, gyakorlatilag ugyanolyan kicsik, és a cserélhetős még olcsóbbra is kihozható mostanság. (ok, hibrid kereső nincs akkor csak evf) Én már majdnem meginogtam zsebgépnek egy X100-ért (mégis kéne valamit melóba kihurcolni, a napjaim több mint felét itt töltöm), de ezzel szerencsére lebeszéltem magam...
-
madgie
titán
válasz
rbalint88 #88 üzenetére
Tökmindegy, itt a szent grál a fullframe. Más kérdés, hogy a D800 + 24-70 bizonyos szempontból lófing egy műszaki, nagyformátumú géphez mérten... meg amúgy is, miért nem azt hordozzuk? Puhányok vagyunk? Cseréljük az üveglapot, kenjük meg jó vastagon emulzióval! Harmonikakihuzat nélkül meg csak a pöcskompaktosok élhetnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest