Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Freddy76
addikt
Az, hogy milyen fotós, nem volt tárgya az irományomnak... Bértollnok, ez tény, attól függetlenül, hogy jó, vagy nem jó fotós. A kérdéses írás pedig szerintem kritikán aluli, nem a megállapításait, hanem a stílusát, az elbeszélés színvonalát, a hasonlat "képét" tekintve. Szerintem.
SylverR: szerintem nézz bele madgie csillagfotóiba, és utána mondjad, hogy szerinted a 4/3 szenzor nem alkalmas csillagfotózásra. Amúgy szerintem kit == váz és vele együtt árult obi =/= kamera.
Mercutio: Roboter, mint prosi - itt elírtál egy f betűt, vagy kimaradt egy t
BatchMan: "Bessenyei Péter megvan az Országház előtt. Tudtok ilyet lőni EVF-rel?" Nem teljesen értem, mit értesz ezalatt... Miért kell egy ilyen képhez OVF, és miért alkalmatlan az EVF
-
Ijk
nagyúr
Mi nem egyszerű ezen? 50 f1.8D-vel is vígan lehet portrézgatni hobbi szinten, aztán használtan megkapod 25k-ért. Ha meg komolyabb, profi szint kell akkor ott a 85 1.8D, azt is használtan 90k-ért megkapod és még karcol is. Sőt, lazán odatenném a 300k-s oly 75-öse mellé minőségben.
Cserébe a Nikon évek óta leszarja a DX-et pro vonalon, a mai napig nem adtak ki DX-re fényerős profi zoomot, telét, de még nagylátót sem. Mondjuk szerintem ők már rég letettek ilyen szinten a DX-ről, akinek profi minőség kell, vegyen FX-et. Canikonnál az APSC-egy ilyen elhanyagolt öszvér maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aurát vált a Vivo V60
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest