- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
neevous
tag
válasz
Freddy76 #481 üzenetére
fujit már a fuji is a leica-hoz hasonlítja, egy fuji által szponzorált bérfotós/bértollnok (nevét elfelejtettem), egy roppant szar és erőltetett kocsma-hasonlatban (linkelni akartam, de nem találom) leírja, hogy a fuji a leica utódja.
Nyílván elfogulatlansággal nem vádolható a srác, de azért ő sokkal jobb annél, hogy ilyen jelzőket ragasszunk rá.
-
neevous
tag
Ne haragudj, de nem bírod megérteni, hogy az F1.8 mindenen F1.8 és nem egyenlő egy F3.6 obival FF-en, kivéve ha át akarod számolni a DOF szűkségét? Miért gondolod azt, hogy feltétlen kompenzálja a fényerőt a nagyobb szenzor? Megnézted DXO-n?
Bocs, de rohardtul unalmas, hogy minden mirrorless cikknél lefutod ugynazokat a köröket.
Toposzok:
– Egész jó, de a D200-at érné meg lecserélni
– Egész jó, de drága
– A fullfrém (???... az MFT is az) a csúcs
– A fullfrém a csúcs és kihal minden más
– Majd meglátjuk, hogy nemsokára olcsó lesz a fullfrém...Engem ez csak abban zavar, hogy ez normális eszmecsere helyett megy és még az görgőm is kopik tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest