- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Hát nemtom, elsőre belenagyítás nélkül egyből az tűnt fel hogy élesség az egyszerűen 0, tényleg mintha festmény lenne. Ha tényleg obi, ilyen sz*rt még nem láttam. Ehhez képest 5 éves GH1-em + kitobi az középformátum.
De nekem nagyon úgy néz ki mintha valami zajszűrés fullon rá lenne adva, én akkor kapok ilyesmi képet.
-
MC Pite
veterán
Így van, sötétben elég retrósan szaggat az E1 evfje (normális fényeknél mondjuk korrekt).
Ijk: Azt nem mondta senki hogy a fuji magyar pénztárcához van méretezve; nem ahhoz van, ez ilyen, nem is akarnak ocsóvá válni. (Olcsóbbá mint az XA1 meg az XC obik; amik mondjuk kb a többiekkel egy árban vannak egyébként). Más kérdés hogy olcsó portéobinak sokan pattintanak fel Planart/hasonlót, mert korrektül lehet vele manuálozni, de a manuál az nem af-es natív üveg, tudom.
Annyit írtam emlékeztetőül ha nikonra szeretnél jó üveget, akkor ahogy írod apsc letojva, és igen drágán jössz ki a buliból.Sőt, egyik milc rendszer sem igazán magyar pénztárcbarát (bár nikon 1-re van pár olcsó üveg is, mft-re 1-1 olcsóbb akad).
(#486) SylverR: Obi nélkül? Kitben máris teljesült a vágyad. Nemzetközi piactéren egyébként épp van új, eu-n belül.
Ötvené' G3ak voltak nemrég, mutass valami használhatót csattogó fronton ennyiért(#488) BatchMan:
Frissítést leírták, de a középkategóriás milc-ek elég korrekt méretű keresőkkel rendelkeznek, legalább FF gépek keresőjének a méretével. (Panák már a belép evf-eseken is nagyot használtak, gondolom ez most sem változott nagyon).
(#504) nord_: Tíz perc, és az enyémnek is ötezred lesz a lagja
szerk: (#513) Ijk, a mirrorless nincs benne
Dehogynincs szentgrál, ma is lett vagy 5-10
-
fattyu
veterán
nekem elég lenne a nex6+sel35 de én ugy furcsa vagyok.
nex 6 nem kifutónak is 270 körül volt. az még mindig 140...apsc evf váz.és oké jó minőségű üvegben erősebb a fuji ezt nem vitatom, de szenzorban én a sonyt választanám... megfizethető üveg meg pont annyi van mint sonyra
-
newd
csendes tag
Nem is kell. Kulonbozoek vagyunk. vannak milliok, akik szeretik a kepeit.
En csupan arra akarok ravilagitani, hogy ha egy olyan fotos kepeit kezded el technikailag elemezni, akinel az kb. az utolso szempont, akkor hibas az egesz gondolatmenet.m3ss: A diary-t nem veletlen hivjak diary-nek. Az olyan, mint masnak egy instagram. Betekintest nyujt egy A kategorias szineszekkel, szupermodellekkel es egyeb hiressegekkel, celebekkel teli vilagba, sokszor szokatlan kontextusban, melyet egy mas fotos nem nagyon mer megkockaztatni. A kepek nyerssege kozvetlenebb hatast kelt, hasonloakat nem igazan latsz ilyen kategoriaju emberekrol. talan ez is hozzajarul a nepszeruseghez. Ezzel szemben itt egy magazin kep.
-
newd
csendes tag
"Ne aggódj, usa is ott tart, ahol."
Ez mar tenyleg nem tudom hogyan kapcsolodik a temahoz?Magyarorszagra viszont jellemzo az altalanos szuklatokorusag, rugalmatlansag, paraszt stilus, ami itt megnyilvanult egy-ket hozzaszolasban. oh, de szep dolgo az ironia.
"Ha én állnék ott,.."
Tenyleg azt akarod mondani, hogy egy kepnel nem szamit, ki van rajta? Az arnyek fontosabb, mint maga a szemely es a kontextus? Tenyleg el akarod hitetni velem, hogy nem szamit, hogy az Egyesult Amerikai Allamok elnoke van rajta ilyen korulmenyek kozott, vagy egy atlag ember? Egy Jennifer Lawrencerol keszult kep, ahogy bemutat az Oscarral az atadon, ugyannyit er, mint egy kep egy lazado tini facebookjarol?
mellesleg akarhogy sarkitasz, az a mosoly nem bargyu es semmikepp sem idetlen."pont annyit ér, mint egy paparazzi fotó a hátsó kertben egy pucér csöcsös celebbel."
Ujabb matekbol bukott erv. Ha nem erne senki szamara semmit, nem lenne ra kereslet es nem lenne kep sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest