- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neked is 60-ért kínálja, ha veszel egy gépet
[link] És most nem is számoltam az elérhető legnagyobb kedvezménnyel, mert a PM2-t listaáron számoltam, nem pedig -15%-on.
És ezzel a kedvezménnyel nem muszáj azonnal élni, ráérsz egy éven belül megvenni az objektívet, akkor is megkapod ennyiért.
-
No, akkor számoljuk csak ki pontosan:
D3200+18-55+55-200, 35/1.8G, 50/1.8G: 176 + 56 + 57 = 289 (az a vacak vaku nem tudom miért került bele)
PM2+14-42+40-150, 25/1.8, 45/1.8, VF-3: 130 + 115 + 60 + 51 = 356
Van különbség, de valójában csak fele akkora, mint amit te írtál. Ha a kukkerről lemondasz, akkor pont egál. Amikor tükröst kidobtam, pont a setét kukker volt az, amiről legkönnyebben lemondtam. Pár év után múltkor kézbe adott valaki egy 5100-at, alig tudtam egy átkozott képet megcsinálni a sötét szobában, annyira vacak a keresője. Ennyire nyomorultul már régen érzetem magam f.gép társaságában.
-
Rengeteg megfizethető mirrorless van, a Olympus minden gépébe ugyanazt a szenzort teszi a belépő PM/PL sorozattól az OMD-kig (M1 szenzora egy kicsit más, de nem jobb).
Tudom, neked minden kéne egyszerre, ötvené'. Nekem is
(#509) SylverR
Ha meg egyáltalán nem érdekel, akkor nem értem, mi a gond? -
-
válasz
DarknessHope #329 üzenetére
Vannak egyesek, akik csak nem bírják ki, hogy a másik zsebében ne turkáljanak.
-
Rendes, fényes távmérős, és régi nagyméretű SLR kukkeren át bámulni sokkal jobban hasonlít az EVF-ekre, mint az APSC OVF-ekre. Filmes távmérőssel és tükrössel szoktam fotózni, az DSLR OVF-ről viszont egy jó ideje leszoktam.
(#292) ati3x
A PL1 sem műanyag, nem tűnt fel?Az egész frontja acél, műanyag védőréteggel (hogy ne kopjon úgy, mint az új, védőréteg nélküli OM-D-k
).
-
Szép májusi napunk van. Dumáljatok sokat, és lemaradtok a lényegről
-
"pont annyit ér, mint egy paparazzi fotó a hátsó kertben egy pucér csöcsös celebbel."
Ujabb matekbol bukott erv. Ha nem erne senki szamara semmit, nem lenne ra kereslet es nem lenne kep sem.
Nem. Az enyém matekból jeles. Pont ugyanannyit ér, hiszen arra is éppúgy megvan a kereslet. Mivel megveszik, azért készülnek a paparazzi fotók is.Az arnyek fontosabb, mint maga a szemely es a kontextus? Tenyleg el akarod hitetni velem, hogy nem szamit, hogy az Egyesult Amerikai Allamok elnoke van rajta
Nem, én nem akarom elhitetni, pont magam is ezt írom. Egy kép egy celebről, ami valaki szerint jó. Szerintem meg nem. Ha mint képet vizsgálom, akkor a kép szar, ha meg az alanyt mint embert vizsgálom, akkor az is. De akkora a képet nem vizsgálom.(#116) newd
Teljesen jól látszik. De attól még nem értek vele egyet. És nem is fogok. Ennyi. -
Ne aggódj, usa is ott tart, ahol.
A barack csontfehér fogain csillog az 1/1 vaku. Ennyi. Ha én állnék ott, pocakosan, és egyenetlen fogsorommal ugyanezt az idétlen, bárgyú vigyort ereszteném a kamerába, te is nyomnád a delete gombot ezerrel. Jó a kép? Frászt, pont annyit ér, mint egy paparazzi fotó a hátsó kertben egy pucér csöcsös celebbel.
-
A cikk címe helyesen: Laca és a coming out.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Nikon Z50 II kit DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, & (DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest