- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Meséld már el a stabi nélküli kánon vázadon milyen zarido/iso mellett fogsz használható képet lőni ezzel a 300-as obival?
Egyébként az Oly váz alá ilyen esetben értelmes ember rak egy állványt...Fryskitt: Ahogy az ősi dakota közmondás tartja : pikszinfó olvasó sikeres ember nem lehet
-
MC Pite
veterán
Nem ép EP1-re való. Sőt, 1x00D-re se igazán, ha jól sejtem.
De ha nagyon manuálozni akarnék 500-600mm ekv környékén, akkor inkább egy EM10-re (+markolat) [esetleg G6] csavarnám (itt már nem túl hatásos beépített vázstabija, de a semminél több) mint alsóközepes canikonra.
(#324) Ijk: Leica meg Df? Wtf, máskor meg egy EM10 meg egy fudzsi is drága, ennyire ne csapongjunk. Leicások külön kaszt amúgy is. Df meg színtiszta sznobság, a kezelése nem jobb mint egy 6x0-nek, sőt. Egy Közepes fuji meg sokak szerint sokkal 'emberibb' (sokak szerint az OMD széria is, de az megint másik iskolát követ). Df számoma egy drága bohóckodás, pedig eleinte nagyon tetszett a koncepció. De retró vázra modern műanyag obikat raksz, pöcköket kell nyomogatni minden tárcsához, pincuri körömmel húzandó módválasztó... eleve retró gép és móóódválasztó... Nem olcsójánosok gépe mégis 1/4000 limit, hát... Df-et nem is vágom ki veszi sznobokon kívül. Fasza szenzor egy igen kompromisszumos vázban, aminek egyetlen előnye hogy nem néz ki rosszul. És nem a hatalmas nagy saját tapasztalatomból írogatok, hanem több olyan oldalon boncolgatták ezt akik egyébként ff nikon rendszert (is) használnak. Legalábbis értem én hogy szép, de engem teljesen lehűtött a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest