- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Kawauso #4475 üzenetére
Marhajó az akkumulátorhasználati statisztika, mert azonnal kiszúrható, hogy mi meríti irreálisan. Nézd meg.
Amúgy..."Amióta nem jön biztonsági frissítés, látványosan " JAVULT az üzemidőm
Eladtam az 5-öt, feltöltöttem a 4a-t 4 napja és most így állok:
Van program, ami ezt 3-4 részre hasábolja 1 kattintással? Eléggé szétnyomja lefelé a fórumot.
EDIT: mspaintDe valami praktikusabbat keresek, na.
-
raveinT
tag
válasz
Kawauso #4475 üzenetére
Mondjuk az többnyire minden akksira igaz, hogy nem konstans egyenes a merülés, hanem 100-ról 90-ig, meg 20-ról 0-ra igen begyorsul (nem bír sokáig max töltöttségi állapotban lenni, és nulla közeliben se nagyon szeret lenni). Egy közel 3 éves akksinál ez még jobban kijöhet.
-
raveinT
tag
válasz
Kawauso #4054 üzenetére
Írtam a beállítások menübe beépített feedback felületen keresztül, de kétlem hogy bármi hatása lenne. Eddig akármit írtam az elmúlt másfél évben, semminek nem volt foganatja, pedig reportolom a bugokat rendre.
Ennél többet nem tudok tenni, max a következő telefonom már nem ettől a gyártótól lesz.. (bár az általad linkelt videó alapján ez nem pixel-only issue, apple-ben meg szintén nem bízom frissítések téren, alternatíva meg nem nagyon van)
-
raveinT
tag
válasz
Kawauso #4049 üzenetére
Na nekem előbb megint olyat produkált, hogy csak néztem. Nem reagált semmi nyomásra, mindent "húzás"nak értékelt. Pl. Ki akartam kapcsolni a netet, de folyamat csak "húzogatta" a felületet, magát a nyomást nem regisztrálta. Böngészőben a keresőbe random szavakat kezdett el beírni a tabolás helyett, pedig nem volt megnyitva a billentyűzet. Újra kellett indítani. Mindezt szobahőmérsékleten, semmi oka nincs ilyeneket leművelni.
-
Kube
senior tag
válasz
Kawauso #4045 üzenetére
Még mindig ez az időjárás probléma?
Kíváncsiságból restartoltam egyet én is, de az óra alatt rendesen bejött a kis ikon. Annyit vettem csak észre ezzel kapcsolatban, hogy néha nem a legfrissebbet mutatja, gondolom időközönként kérdez csak be a valós időjárásért.
358MB-al települt tegnap nekem a frissítés, de látszólag semmi új, igaz nem mentem végig a telefon bugyrain.
Én egyébként csak azt nem értem, hogyan lehet az, hogy bizonyos embereknek működnek funkciók, míg másoknak nem. Ugyanaz a szoftver, a hardver (2021 szeptemberi a teló, bár nem hinném, hogy számít) az embereknél és mégsem működik konzisztensen. Most ez vagy mindenkinél jónak kellene lennie vagy senkinél sem. Ilyenkor csak az jut eszembe, hogy más alkalmazás miatt jön elő a probléma. Nem hinném, hogy ilyen lehetséges, de nem vagyok mobilalkalmazásfejlesztő.
-
raveinT
tag
válasz
Kawauso #4045 üzenetére
Az igen bosszantó lehet! Nálam legalább stabilan hozza a semmit
Elképesztő amúgy, mert az "at a glance" widgetet ha kirakom, az bezzeg továbbra is pöccre mutatja.
Én már csak abban reménykedek, hogy az utolsó főverzió frissítés utolsó patche nem baltáz majd el ennél többet, és legalább ennyire használható marad a készülék.
-
raveinT
tag
válasz
Kawauso #4023 üzenetére
Nekem kezdetek óta engedélyezve van a fejlesztői beállítások, mégsincs időjárás megjelenítés az a12 "upgrade" óta.
Esetleg próbáld meg, hogy simán újraindítod a telefont - amikor még működött (a11-en), nekem rendre elfelejtette ezt a képességet, ha estére kikapcsoltam a netet, de egy újraindítást követően tudta megint, egészen a következő net kikapcsolásig
hátha mostmár nálad is ez a helyzet, ami egy fokkal jobb
Nevetséges egyébként...
-
raveinT
tag
válasz
Kawauso #3962 üzenetére
Nekem elmúlt 3-4 év stock android tapasztalataim alapján gyanús, hogy a nagyobb feature updateket leszámítva (főverzió váltás és köztük talán 1-2 alkalom) a legtöbb havi patch tényleg csak annyi, hogy a security dolgokat foltozzák, de funkció szinten semmi változás nincs.
Amennyit ezekből a végfelhasználó tapasztal, az nem sok... Ennyi erővel akár placebo is lehetne az a havi 1 alkalom amíg letölt meg pörög a kis frissítés jel, annyira nincs kézzelfogható eredménye. Csak jót tesz az ember lelkének, hogy kiírja hogy naprakész a build..
Mielőtt valaki felhúzná magát, nem azt mondom, hogy semmire nem jó a frissítés, csak azt, hogy mennyit érzékelni belőle
-
fokukac
nagyúr
válasz
Kawauso #3797 üzenetére
én nem érzek lassulást.
Jóval kevesebbet szinkronizál, az tény. És valahogy nehezebben találja meg, hogy hol vagyok éppen, ha csak úgy útközben elindítom a Google Maps-et, gondolom, ez is az energiatakarékosság miatt van, hogy kevésbé frissíti.
De amúgy böngészés, fotózás, satöbbi terén nem érzem, hogy lassabb lenne, sőt. -
fokukac
nagyúr
válasz
Kawauso #3679 üzenetére
ezt a 3 kattintásos wifi-kikapcsolást észre sem vettem az éjjel.
Áhh, inkább aludnom kellett volna, mint rendszert frissíteni.Randák ezek a nagy buborékok, és idétlen, hogy megy bennük a szöveg folyamatosan;
eddig egy gyorslehúzással 6 gyorsgombom volt, most 4, át kellett szabni, hogy a leggyakrabban használtak ott legyenek (forgatás, zseblámpa, stb.).
ha lehúzod, akkor eltűnik az egész képernyő - eddig ha csak egy csíkban húztad le, láttad mögötte a másik ablakot
a fényerő csúszka is nagyon idétlen, nagy bumszli
a lezárt képernyőn az óriás karaketeres idő is csúnya - érdekes, hogy ha van értesítés, akkor rendesen pici, nem értem, miért nem ilyen alapból
közben a kezdőképernyőn összement a dátum és a hőmérséklet isde már a pin-kód bekérő is óriás, egy kézzel nehezen produkálható
az értesítések kisebbek, ha beleolvasnál ott helyben lehúzva, kevesebb a hely, be van húzva a szöveg a szélétől
a menüben óriásiak a betűk, kívül, az asztalon pedig picikpróbálkoznak az egykezes dolgokkal, hogy lejjebb húzhatod a képernyőt, hogy elérd egy kézzel (ájfón 7-ben volt ilyen anno), de nekem nem igazán működik (10-ből egyszer sikerül)
Ami hasznos, és eddig nem volt, az az extra sötét mód estére. az tényleg jó, este az ágyban, lámpaoltás után eddig túl fényes volt.
az jó, hogy lehet témázni a színekkel, de igazából teljesen hidegen hagy.ÖSszességében most úgy érzem, ezért kár volt rendszert frissíteni.
És ezt úgy mondom, hogy közel ~10 éve mindig vártam a rendszerfrissítést, mióta a Nexus S-em először frissült Ice Cream Sandwich-re...
-
*RLaci*
addikt
válasz
Kawauso #2956 üzenetére
X Level-t én is csak ajánlani tudom, sok telómon volt már, köztük a 4a-n és most az 5-ön is.
Tegnap is jól vizsgázott a Brotect Airglass-al együtt, a P5 sikeresen, mindennemű károsodás nélkül túlélte az első reptetést.
Kár, hogy a liquid airt nem csinálta meg a Spigen a 4a-ra, az a másik kedvencem. -
arcsin
senior tag
válasz
Kawauso #2953 üzenetére
Spigen Thin fit tok és luk/sarokkivágás nélküli tempered glass. Glassból csak az alis érkezett amin fekete keret van. Jött volna airglass is, csak elveszett
Tokból van még xlevel bordó meg egy sötétszürke szövet (nem eredeti Googles), de a Spigennel túl elégedett vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest