Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Megtollasodik középkategória
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
MC Pite #3794 üzenetére
Nem gond, szeretek beszélgetni
2. nekem 5 kell napi szinten, de jó, ha 6 van. A 4 az számomra kevés. Bliss-ben van 6, lehajtva 12 (11, mert több sose kell). Illetve Bliss-ben 1-el kevesebb kell, mert a zseblámpát kikapcsolt állapotban be/ki tudom kapcsolni a bekapcsoló hosszú nyomásával.
3. Az a 4 szín harmatgyenge. 11-ben volt legalább 12. Ikonformát, felső sávi ikonstílust, betűtípust nem lehet választani, a 11-ben még lehetett.
5. tényleg, az nem változott
7. Nova (utolsó ~1 hétben már azzal használtam) dupla koppja csak az asztalon működik nyilvánvaló megkötések miatt. Blissé meg a záróképernyőn és a fenti sávban is megy (ha nem lehúzom, hanem dupla koppolok rá, amitől egy pillanatra megjelenik és ez minden alkalmazásban működik).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Mobil flották
- Autós topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest