- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Honnan vagy Te ennyire ismerős? Csak nem az audiofil részlegből?
Imádom, ahogy mások megpróbálják kitalálni mit-hogy használokNem is értem, hogy ez pölö Neked miért jó, de végül is nem kell értenem, nem az én dolgom...
De ha már találgatsz, leírom mire használom:-fényképezek, videózok (ha már egyszer marhajó kamerája van)
-böngészek
-videókat nézek (mondjuk ezt ritkábban és manapság csak a Wim Hof légzést szoktam bekapcsolni)
-bevásárló listát ezen vezetem (feleségemmel megosztott google keep jegyzet)
-okos eszközeimet ezzel tudom követni, szinkronizálni (okosóra, okosmérleg, okos hőmérő/óra/páratartalom mérő, házi kamera)
-Duolingozok, ami telefonon jobb a hangfelismerés miatt, mert a Chrome-tól kiráz a hideg
-Időzítőket részben ezen állítom (részben az órán)
-Viber, messenger...pár emberrel csak így tartom a kapcsolatot és PC-n szinte sose nyitom ki.
-időjárást ezen nézem
-Lidl plus alkalmazást használok, ha már a ház előtt van...
-szinte kizárólag ezen bankolok
-emaileket olvasok (válaszolni inkább az asztalin)
-ha ismeretlen útra kell menni, akkor ezzel navigálok (mondjuk ez csak évi 1-2 eset)
-telefonálni is szoktam néha
Amit nem szoktam rajta: játszani, filmet nézni és zenét se ezen hallgatok, mert arra ott a FiiO M6+FH1
A fenti lista 2/3-át minden nap szoktam.Viszont ép ésszel használom; nem nyomogatom 100 órán keresztül. Ha kell valami, előkapom és GYORSAN megnézem, majd elrakom.
Azaz szerintem a tökéletes példája vagyok annak, hogy arra használom, amire tervezték és egyáltalán nem vagyok függő, mert nem veszem elő X időnként kényszeresen. Csak akkor veszem elő, amikor kell és csak addig használom, amíg kell. Ezért jön ki 3-4 napos üzemidő.MC Pite ahogy bekapcsolod az energiatakarékosat, elég szépen korlátozza az értesítési időközöket. Rendszeresen késtem le Viber hívást emiatt. Egyszerűen nem jelzett...
-
PuMbA
titán
Értem. Arra lettem volna kíváncsi, hogy akármilyen magyarországi boltban, akár sufni is pl. van-e garancia időn túl valami javítás, szerviz, de akkor nincs. Majdnem megvettem a telót, de jó, hogy eszembe jutott, mert ez is fontos nekem. Nem 1.5 évre venném. Kár, pedig jó telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest