- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Honor 400 Pro - gép a képben
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
raveinT #3767 üzenetére
Pedig volt Lumia 820 meg 830 is nálam, de csak a dupla koppos ébresztésre emlékszem. És a rezgés sincs meg a hívott fél kapcsolásakor. Lehet, hogy később jöttek és a frissítéseket nem néztem meg alaposan. Egyébként nekem is abból az időből maradt meg az igény erre, túlságosan megszoktam. Bár most a pixellel átszoktam az ujjlenyomatolvasóra, viszont az asztalon még mindig duplakoppal ébresztek.
Az viszont probléma (nem tudom, hogy a dupla kopp okozza), hogy telefonálásnál (fülhallgatót használok) lealtatom, és amikor becsúsztatom a zsebembe, akkor felébred közben. Na ez rettenetesen idegesítő
Majd még megfigyelem, hogy ez is csinálja-e, nem telefonáltam sokat így mióta megvan. Az előző Nokiám rendszeresen csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Suzuki topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged