Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megtollasodik középkategória
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
raveinT #3767 üzenetére
Pedig volt Lumia 820 meg 830 is nálam, de csak a dupla koppos ébresztésre emlékszem. És a rezgés sincs meg a hívott fél kapcsolásakor. Lehet, hogy később jöttek és a frissítéseket nem néztem meg alaposan. Egyébként nekem is abból az időből maradt meg az igény erre, túlságosan megszoktam. Bár most a pixellel átszoktam az ujjlenyomatolvasóra, viszont az asztalon még mindig duplakoppal ébresztek.
Az viszont probléma (nem tudom, hogy a dupla kopp okozza), hogy telefonálásnál (fülhallgatót használok) lealtatom, és amikor becsúsztatom a zsebembe, akkor felébred közben. Na ez rettenetesen idegesítő
Majd még megfigyelem, hogy ez is csinálja-e, nem telefonáltam sokat így mióta megvan. Az előző Nokiám rendszeresen csinálta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest