- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Na igen, ebben a videóban nagyon szép a vegetáció, sajnos egy olyan játékban sem láttam szép vegetációt, amely az UE-t használta. Itt a bizonyíték, hogy ezzel a motorral is lehetne nagyon csinos növényzetet csinálni a 24 órás forgási ciklussal együtt. Egy olyan UE3 motor hajtotta játékot sem láttam eddig, ahol kiemelkedő lett volna a növényzet, vagy ahol nagyobb mennyiségben előfordul.
Azt hiszem pont ezért nem nyűgözött le ez UE4 videó, mert pont olyan jelenetet mutattak, ahol semmiféle vegetáció sincs és a nappali megvilágításból sem láthatunk sokat. -
oriic
HÁZIGAZDA
Na ez az. Az ilyen bemutatóknál szerintem csak azért tudnak ilyen gyönyörű grafikát összehozni, mert nem megy el erőforrás más dologra( pl mesterséges intelligencia stb.)
Nézzétek meg, ott van a Samaritan techdemo. Jött ki olyan szép játék mostanában?
(#23) xlife11
Ott a pont. Bár én crysis-ban volt hogy egy fél órát nézegettem a tájat, annyira tetszett. (2. részben is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest