- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Brutálisnak tűnik,az unreal motor az unreal motor...
-
Algotis
addikt
kva szep lesz. legalabbis a vidikbol
-
h33t
csendes tag
-
Ps Vita
őstag
Abüdös...
-
Chapel
addikt
Azért azt szögezzük le, hogy a Batman Arkham City előtt le a kalappal amit kihoztak az UT3-as motorból, arról nem beszélve hogy Dx9-en nagyon szépen optimalizált is!
i3 3100Mhz,8Gbddr3, Shappire 4850 512mb és 1680x1050-ben hiba nélkül gyönyörűen fut!Szóval én úgy gondolom hogy az UT3-as motor ki lett már pörgetve, de persze mivel nem vagyok szakmabeli így csak tippelek.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Vigilante #126 üzenetére
Feltételezve, hogy az eleinte, 2004-ben (nyolc éve) kiadott UE3 bemutatók nem kamuk voltak, akkor a rá épült játékok a mai napig közelében sincsenek a motor képességeinek. Ebből kiindulva ennek a látványra halovány fejlődést nyújtó 4-esnek a szintjét se fogják elérni még 2020-ra se, szóval hacsak egy másik cég nem alkot, akkor a grafika megrekedt ezen a szinten.
Értem én, hogy a programozóknak egyszerűbb vele, de még mindig bőven van hova fejlődni megjelenésben, továbbá nem látom a máshova csoportosított erőforrásokat sem...Mellesleg évek ezelőttről nekem olyasmi rémlik, mintha Abu szoftveres... talán rendert vagy mit jósolt azt hiszem épp az UE4-re, meg a DX-eknél a 11-est utolsó verziónak. Eddig nem látok ilyesmit.
-
lujó55
addikt
válasz
Brutális eb #2 üzenetére
hát volt egy ilyen érzésem nekem is
-
Vigilante
őstag
Azért ez az Unreal Engine 4 is fog fejlődni jócskán ahogy jönnek ki vele a gamek!
Csak nézzünk meg egy UT III-at és egy Batman Arkham City-t!
Akár csak DX9-DX9-be!
-
VIC20
őstag
válasz
infectedmann #115 üzenetére
"Azért remélem megvárod míg elkészül a végleges UE4
"
Nemvárommegg!
Hehe, mi mást tehetnék? Megvárom.
Igazából nem úgy értettem, hogy ez csak egy demó, és játékot várok, hanem inkább úgy, hogy JÁTÉKOT várok (és nem selejtet), ami manapság egyre ritkább, sajnos.
-
BeriHampeR
aktív tag
Ameddig marad a jelenlegi konzolgeneráció addig nem kell új dolgokat várni, mivel a piac számottevő része ott folyik.
A HL 3 is azért késik, mert felesleges ebbe ölni a pénzt, ami marad 2évig, jön 1 új generáció és dobbant a Valve a 3as sorozatokkal. Türelem
Arról nem a Valve tehet h eddig húzzák a gyártók, persze meg lehet érteni : )
-
nekem ez a kedvecem
-
Vigilante
őstag
válasz
Necroman_Mk2 #120 üzenetére
Meg lehet, elvégre jól lett optimalizálva a CryEngine 3 annak ellenére nem eszi annyira a gépet, mint a 2, hogy mesterséges +gépigényt is tartalmaz a DX11-es módja!
-
Necroman_Mk2
őstag
A Samaritan hangulatilag, dramaturgiailag, meg egyes bemutatott elemeiben sokkal profibb munkának tűnt, de ez se rossz, főleg, ha tényleg egy darab erős videokártyán futott. Bár nekem elsőre ez egy ráncfelvarráson átesett és részecskefizikával megtoldott UE3-nak tűnik, mint valódi generációváltó grafikai csodának.
Hm, lehet a következő(?) generációban jön el a CryEngine ideje?
-
Breeze
aktív tag
nah ez már valami nem semmi kicsit oda fog *aszni
-
infectedmann
őstag
válasz
macilaci78 #3 üzenetére
Real time képezi le az egészet, amit most láttál. Ez nem CGi -ben van meganimálva.
VIC20: Azért remélem megvárod míg elkészül a végleges UE4
-
VIC20
őstag
Szép. Csak játékokat írnának alája. Ha értitek, mire gondolok...!
-
raus
aktív tag
Ez is mikroröcög
-
M@trixfan
addikt
Nem tudom volt-e már, hogy innen tökéletes 1080p-ben tölthető mindkét videó.
Nagyon jó meg minden, csak valahogy engem jobban meg lehet fogni realisztikusabb dolgokkal, mert ott jobban működik a viszonyítási képességünk. Ilyen világban könnyebben lehet művészi absztrakciót alkalmazni ahol már nem tűnnek fel egyes részletek, stb.
-
KAMELOT
titán
Mért a Skyrimet megcsinálni lehetetlen volt? Szerintem nem ha kiadták. Itt nincs lehetetlen.
Amint látható UE 4-ben szépen omlik szét az épület szóval már készül valami.Csak annyiban térne el a játék ,hogy a 15GB helyett 30-50GB lenne a játék. Ez viszont senkinek nem akadály.
(#104) Vigilante: így már világos! Hasonlóan járnék el én is!
-
KAMELOT
titán
Már végre azt várom egy játékban amikor mindent szét lehet lőni. Tehát pl. nem olyan mint néhány játékban ,hogy belélövök aztán nem marad ott még a golyó nyom sem vagy ha ott marad akkor az is csak pár másodpercig. Végre már lehetne olyan game is ahol az épületek nem csak dísznek vannak hanem be lehet menni stb. És a pályák legyenek legalább SKYRIM méretűek.
Ha ez megtörténne akkor végre egy komplex gamet kapnánk ezzel a UE 4-el együtt.(#101) Vigilante: upgradelni nem fog kelleni. csak a villanyszámlát fizetni.
-
Vigilante
őstag
Nájsz, akkor 2 GTX480-al szépen menni is fognak az Unreal Engine 4-es gamek full HD-ba, nem kell upgradelni legalább még 1 jó ideig!
-
aram01
nagyúr
nem rossz
-
kpal
nagyúr
nah vajon a gtx285 karim jó lesz még ...
-
ViZion
félisten
Valaki, még az előző Unreal motor megjelenése után pár hónappal azt írta fórumban, hogy szeretne már egy szép Unreal engines játékot látni. Én azóta is így vagyok vele...
Jöhetnek új motorok, új gépigények, ha egy alak lowpoly, meg nincs kidolgozva a textúra akkor bele lehet ...rakni akár milyen motorba. Szal. örülünk, hogy van új, majd a játékok megmutatják, hogy van-e értelme. -
Damage401
senior tag
Szerintem azért nem fektetnek a játékon belül annyira a környezet részletességére, meg a 24 órás napszak meg egyéb nyalámságra. Úgy vannak vele a sztori úgy is annyira leköt hogy egy idő után már nem fogod figyelni ezeket hanem csak darálod a gammát. Szerintem
Üdv
-
-
huskydog17
addikt
A gond ezzel csak ott van, hogy ez egyrészt - ahogy korábban mondták is - a 3. generációs motor és minket a 4. generáció ereje érdekelne e téren. Ezzel önmagában nem is lenne gond, csakhogy még az UE3 vegetációs képességeit sem alkalmazták egyetlen játékban sem, pontosabban nem úgy ahogy a linkelt techdemoban szerepel.
Tehát az UE3 is szépet tudott felmutatni vegetáció téren, csakhogy hiába, mivel nincs olyan játék, ahol erősen alkalmazták volna.#90: Pont arra lennénk kíváncsiak, hogy mennyit fejlődött a 3. generációhoz képest. Pont ezért nem tudunk mit kezdeni az UE3 videókkal.
Az is igaz, hogy egyelőre örülnünk kéne, hogy mutattak egyáltalán valamit az új motorból.
-
Löncsi
őstag
válasz
FoxiestFox #89 üzenetére
Mert a 4 nem tartalmazza a korábbi funkciókat.
-
-
Löncsi
őstag
válasz
FoxiestFox #87 üzenetére
-
-
Löncsi
őstag
válasz
WonderCSabo #85 üzenetére
Nem mutat be ilyet, mert gondolom nem csináltak ilyen környezetet... lényeg itt a technológiai prezentáció, eljárások, újdonságok bemutatása volt a motorban.
Városi környezetre ott a Samaritan demo. Nyílt terepre pedig a ott volt a havas-hegyes részlet.
-
Löncsi
őstag
válasz
WonderCSabo #83 üzenetére
Miért ?
Minden fontos dolgot megemlít és bemutat, real-time.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
danikollar #82 üzenetére
Így már azért világos minden a motorral kapcsolatban.
Azért ez erős túlzás.
-
Frigo
őstag
-
Retekegér
MODERÁTOR
Jó kis ureal motor, nyami!
-
nuke7
veterán
válasz
Silentfrog #77 üzenetére
hát igen, de jatekben vajon mikor fogunk ilyet látni
amúgy nekem jobban tatszik mint a crysis motorja.
persze az meg nem ilyen fejlett az is igaz. -
Silentfrog
veterán
Nem rossz de láttunk már ilyet vagyis hasonlót. Csak nem játékban.
-
Quaresma
aktív tag
Nekem nagyon tetszik ez az irányvonal. Gyakorlatilag idővel összemossák a platformokat
-
Aucor
senior tag
Szép, látványos, de lesz ilyen látványos játék is? Pld. egy Elder Scrollst meglehetne írni ebben ilyen szépre ésszerű keretek között? Szerintem nem... Így csak techdemonak jó, nyílt világot ilyen részletességgel lehetetlen lenne még mindig.
-
csaabz
őstag
Látványos-látványos, csak a gép meglegyen hozzá...
-
danikollar
őstag
Nekem inkább tűnik előre renderelt videónak, mint real time-nak.
-
Engem az zavar az iylen játékkal kapcsolatos demókban, hogy mind egyforma.
Szép nyugis kezdés, aztán valami agyon bonyolított szörnyeteg szeme elkezd világítani, közben valami gagyi zene, ami azt sugallja, hogy valami hatalmas dolog fog történni, és aztán robbanás, fények, és a szörny/főhős csinál valami húde keményet és bejön a logo, vagy a játék címe...
Közben meg a garfika kizárólag a fényekre meg a túl bonyolított alakzatokra van kiálezve, csillog-villog minden, amit el lehet képzelni, miközben az animáció nagyon béna, főleg a karakterek mozgása.
Túlságosan látszik, hogy a 12-16 éves korosztálynak készülnek az ilyen videók.Ja, és a lens-flare direkt olyan, mintha koszos lenne a kamera lencséje?
-
huskydog17
addikt
Ebben a videóban pont azt nem látni, amit kéne: vegetációt és növényzetet, de amúgy semmi mást se grafika téren, elég rondának tűnik a videón. Pár másodperc erejéig ugyan feltűnik, de egyrészt a videó annyira sz*r minőségű, hogy semmit nem lehet kivenni belőle, másrészt nem gameplay videó, továbbá totál ismeretlen címről van szó. Ami még szebb, hogy ez a játék meg sem jelent, legalábbis EU-ban biztos nem, annyira híres ,hogy angol nyelvű hivatalos weboldala sincs.
Azt sem tudom, hogy honnan veszed, hogy Unreal Engine 3-at használ, miközben a neten erről sehol nem írnak.
Amúgy az MMORPG-ek sose a grafikájukról voltak híresek, ez sem arról lesz az, ha híres lesz egyáltalán, amit kétlek.
Egyszóval az általad linkelt videónak, illetve játéknak nem sok köze van, pontosabban semmi köze ahhoz, amit írtam.On:
#61: "Na hogy a videóról is szóljak, nekem már halál unalmasak ezek a pokol szörnyek, meg diablo/Lotr stb. szörny karakterek. Miért nem mutatják meg egy leszimulálta városkán az engine tudását? Ha kellően élethű egy sétáló ember egy utcai jelenetben, nekem attól is dettó leesik az állam, minek ez a klissé halmaz?"
Ezzel tökéletesen egyet értek! (Egy nagyon szép példa erre a Watch Dogs, amitől tényleg leesett az állam.)
-
simonlaci55
tag
Nemrossz, és csak egy gtx 680 kell semi más
-
engem nem hatott meg
sőt, meglehetősen átlagosnak tűnik
de ha az engine jól skálázható minden platformra, nincs probléma -
Chapel
addikt
Végülis az igaz, hogy folyamatosan csiszolják. Hiszen vessünk össze egy első genereációs xbox/ps3 játékot és egy mait. A hardver semmit nem változott, a játékok minősége viszont lényegesen.
A reakcióm annak szólt, hogy fel nem fogom miért nem lehet elfogadni hogy egy aktuális csúcs játéknak, bizony általában az aktuális csúcs vas kell. -
Gergosz2
veterán
nem az aktuális csúcsra terveznek.
Ha úgy tetszik ez most egy pilanat kép , hogy jelenleg ezt tudja az engine , ajelenlegi csúcs vga-n
Ők elkezdik fejleszteni és közben folyamatosan optimalizálnak, és most sikerült elérniük , hogy max részletességgel egy gtx 680-on elmuzsikáljon.
Játékban legkorábban két év múlva látjuk, ezt már ők is bejentették, mert addig rengeteg dolguk van még vele fejlesztés és az optimalizálás terén.És 2 év múlva a GTX 680 már koránt sem lesz csúcskártya.
Nyílván az mindíg igaz hogy erősebb hardveren lényegesn jobban fut a játék.
(#64) GeryFlash
konzoloknál az a baj , ha telipakolják mindenféle jóval , lesz vagy 200k az ára , annyiért meg nem sokan fogják vinni.
Én csodálkozom , hogy az MS mit képes még mindíg kihozni az Xbox 360, hiszen közel már 7 éves. -
GeryFlash
veterán
,,A Spike TV legújabb adásában került sor a már régóta várt Unreal Engine 4 demonstrációra. Az Epic Games következő generációs játékmotorját úgy tervezték meg, hogy ne csak a csúcskategóriás gépeken működjön elfogadható sebességgel, hanem a régebbi vagy gyengébb platformok számára sem jelentsen problémát annak futtatása."
Ergo az xbox 720 gyenge hardverének hála, inkább a futhatóságot tartották szem előtt mint a szépséget és fejlettséget... Szóval semmi nagy áttörés nem leszm a c3 és frsobite motorja is tudja ezt, amit ez a motor, csak azok már 1,5 félévesek... Kösz microsoft!
Ja és igen, arról nem beszélve hogy ez egy CGI videóhoz képest hót gyenge (összehasoníltás: Titanic Cry engine-nel)
-
func93
senior tag
Eszméletlen beteg, nyálam csorog-szemem könnyezik.
-
Chapel
addikt
Olvasva a hosszászólásokat egy dolog kívánkozik ki belőlem: Mégis mi a bánatra fejlesszenek, ha nem az aktuális csúcsra???
Mindenki húzza a száját, hogy jajj csúcs gép kell neki. Még jó hogy csúcs gép kell neki, könyörgöm
Tessék elfogadni, az innováció viszi előre a világot.
Amikor kijött az első autó, szerintetek mindenki megengedhette magának?És mindeközben nem jó a hópihe olvadása, meg a láva nem teljesen élethű...
Nem, nem az, sőt az egész nem élethű, majd 20-30 év múlva az lesz, de előre szólók, az is csak az aktuális csúcs vason lesz az
Na hogy a videóról is szóljak, nekem már halál unalmasak ezek a pokol szörnyek, meg diablo/Lotr stb. szörny karakterek. Miért nem mutatják meg egy leszimulálta városkán az engine tudását? Ha kellően élethű egy sétáló ember egy utcai jelenetben, nekem attól is dettó leesik az állam, minek ez a klissé halmaz?
-
Dagidög
senior tag
Ez való igaz, így már egyetértek veled.
Majd optimalizálgatnak, a Samaritanhoz 3 db GTX 580 kellett, ehhez már csak egy GTX 680, ha így folytatják, az első erre a motorra épülő játék már egy fx 5200-on vígan ellesz!
Találtam egy jobb minőségű videót 1080p-ben, akit érdekel katt ide.
-
WonderCSabo
félisten
Jó ez, jó ez, de azért vannak betegségei, a láva pl. nem az igazi (bár a folyadékokat mindig is nehéz volt modellezni). Viszont azt egyáltalán nem értem, hogy egy engine techdemóját, ahol télleg csak a kinézet számít, az viszont nagyon, miért ilyen fos, alacsony bitrátás, ezerrel blokkosodó videóban kell megnéznem? :S
A "hős" pedig télleg erősen Gyűrűk Ura beütés. -
Recon666
Közösségépítő
Tetszetős a motor.
-
Low Noise
senior tag
Ez már, lehet, hogy ízlés kérdése, de nekem a Cryengine 3 jobban tetszik, engem a részletekkel lehet lenyűgözni, pl a fal teszellációtól hátast dobok annyira király, a másik technológia nem jut eszembe a neve amit a padlóra földre használnak, (lehet több technológia együttesen) az is fenomenális.
Itt ilyeneket nem láttam, szerintem ez egy összhatásban pofás grafikus motor amire azt se gondolom, hogy egy gép zabáló fenevad lenne, inkább egy úgynevezett jól optimalizált erős közepesnek mondanám ( Terémszetesen a legjobb grafikus motorok közül értem a közepest ) Egy Watch Dogs vagy Medal of Honor Warfighter részletesebb ennél. Utóbbiban is kiálltak a téglák a falból, nem tudom teszellálták-e vagy mást találtak ki rá, de nagyon üt.
Lehet, hogy GTX680-on futott ez a demo mert tellik nekik rá
,de nem gondolom, hogy ehhez feltétlen szükséges lenne.
-
cheatergs
senior tag
Én többet vártam tőle, alig tűnik fejlettebbnek a hármasnál. Bár ez körülbelül egy teasernek hat, semmint egy részletes "elemző" videónak.
-
Löncsi
őstag
Kis hír még:
You're unlikely to see a game using UE4 until late next year or early 2014, according to Epic, so between now and then there's going to be a ton of optimization.
-
Gergosz2
veterán
azért ezen sokat kéne butítani hogy jelenlegi konzol generáción elfusson.
Most már nem is csodálkozom miért jelentette be az Epic , köv generációs konzolokon találkozhatunk vele először, de ott sem azonnal.
-
Meridian
senior tag
válasz
huskydog17 #26 üzenetére
"...sajnos egy olyan játékban sem láttam szép vegetációt, amely az UE-t használta. Itt a bizonyíték, hogy ezzel a motorral is lehetne nagyon csinos növényzetet csinálni a 24 órás forgási ciklussal együtt. Egy olyan UE3 motor hajtotta játékot sem láttam eddig, ahol kiemelkedő lett volna a növényzet, vagy ahol nagyobb mennyiségben előfordul...."
Pedig valószínűleg nem annyira bonyolult, lásd ebben a videóban is - ahol bemutatják hogyan készül egy játék világa egy szerkesztőben:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JwShxZmk9Ic -
UnSkilleD
senior tag
válasz
K21_overlord #37 üzenetére
gondolom először csak licenszelni lehet majd aztán pár évvel később jöhet az ingyenes is, ahogy UE3-nál is volt
-
törölt tag
Azért jusson eszetekbe az is hogy UE-t nem csak játékokban használnak, hanem reklámokban, animációkban. Egy játékban sem fogunk hasonló szintű grafikát látni mert az nagyon hosszú fejlesztési időt venne igénybe (minden szőrszálat egyenként lemodellezni) ami meg nem minden szoftverfejlesztőnek éri meg.
Az új UDK-t én is várom, gondolom majd a hivatalos megjelenés után elérhető lesz.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Brutális eb #2 üzenetére
Nekem inkább Diablo 3 kiegészítő fílingje van
-
grunge
addikt
ööööö...nice!
-
Hát én valahogy ettől nem estem hasra.
-
K21_overlord
tag
Nagyon impozáns. Engem az érdekelne, hogy jön e ebből ingyenes UDK verzió?
A fejlesztői napló videó alapján örömmel látom h a mára már kissé elavulóban lévő fejlesztői környezetet felhasználó barátabbá tették. -
csenger41
tag
Ez a grafika-mizéria mind szép és jó, de nekem két nagy problémám van ezzel:
1. Mindenki a kinézetre megy és nem a tartalomra, az innovatív játékmenetre vagy a mélyebben kidolgozott történetre. Konzolon brá, de elég sok játékot kipróbáltam és nem egyszer volt az érzésem hogy a történet csak alibizés.
2. Ezen a videón nem kell hasraesni, egy GTX 680-ból kihozni nem nagy teljesítmény. Az igazi kihívás az optimalizálni lesz ezt a motort annyira, hogy teszem azt minimum egy GTX 460-on is elfusson és ne legyenek benne olyan gusztustalan dolgok, mint amit Crysis 2-ben vagy a Skyrim-ban volt... -
leonejoci2
tag
Nah ez már nem semmi grafkó!!!
-
S0m30n3
aktív tag
Egy kicsit többet vártam, de majd az első UE4-es játéknál kiderül, hogy mit is tud.
-
banhammer
veterán
Szép, meg jó.
Csak nem értem mi kell nézni benne.
Egyszerű laikusnak ez kb. annyit mond, mint amikor az alföldi és a német alföldi csigát az orra alá dugják és két csigát lát.Valaki felvilágosítana, hogy mit kell látnom?
Elég ha csak fél percekre lebontja a látnivalókat, leírja az angol, magyar megnevezésüket és a techonológiát. -
-
Tikakukac
titán
Majd ha kapunk rá játékot, akkor meglátjuk, hogyan is néz ki. Olyan kicsit Lich King+láva érzésem van a vidit látva.
-
kNG
senior tag
Hmm...első blikkre kicsit furcsa, rajzfilmes megjelenítés, én még abban az időben nőttem fel, amikor a grafikai ábrázolásokban volt olyan hogy élesség, nem pedig csak valami elhalványított, szét blur-ölt akármi...így is meggyőző szó sincs róla hogy nem, de inkább éreztem egy POP átvezető videójának feelingjét magamban, mintsem egy áll-leesős aztak**va feelinget, mint amit a Samaritan nézése közben éreztem...egy XIII (talán valaki tudja még miről beszélek
) folytatásának tökéletes lenne ez az alap, az biztos!
-
Drever
csendes tag
Ez el fut 1 darab GTX 580-as on is[link]
-
huskydog17
addikt
Na igen, ebben a videóban nagyon szép a vegetáció, sajnos egy olyan játékban sem láttam szép vegetációt, amely az UE-t használta. Itt a bizonyíték, hogy ezzel a motorral is lehetne nagyon csinos növényzetet csinálni a 24 órás forgási ciklussal együtt. Egy olyan UE3 motor hajtotta játékot sem láttam eddig, ahol kiemelkedő lett volna a növényzet, vagy ahol nagyobb mennyiségben előfordul.
Azt hiszem pont ezért nem nyűgözött le ez UE4 videó, mert pont olyan jelenetet mutattak, ahol semmiféle vegetáció sincs és a nappali megvilágításból sem láthatunk sokat. -
oriic
HÁZIGAZDA
Na ez az. Az ilyen bemutatóknál szerintem csak azért tudnak ilyen gyönyörű grafikát összehozni, mert nem megy el erőforrás más dologra( pl mesterséges intelligencia stb.)
Nézzétek meg, ott van a Samaritan techdemo. Jött ki olyan szép játék mostanában?
(#23) xlife11
Ott a pont. Bár én crysis-ban volt hogy egy fél órát nézegettem a tájat, annyira tetszett. (2. részben is)
-
Puma K
nagyúr
Engem az érdekelne, hogy ha lenézek a földre akkor látom-e a karakterem lábait, vagy a legtöbb játékban bevett semmit látom-e... ha vannak lábai és elkezdek forgolódni akkor a lábai mozognak-e vagy csak a saját tengelyem körül forgok?
Üveget/ablakot nem láttam a videóban.
-
Findzs
addikt
nekem olyan érzésem van, hogy még az ue 3-at se kaptuk meg maximálisan egy játékban sem
itt egy 2010 -es ue 3 -as vid [link]
tehát hiába mutogatják, hogy mire képes ha nem fogjuk viszontlátni játékokban
-
AssAssynn
addikt
"...egyetlen darab nVidia GTX 680 is képes megfelelő sebességgel futtatni..."
Húha, az igen, ez már eredmény...
-
Angel1981
veterán
"Az Epic bemutatta következő generációs játékmotorját, melyet egyetlen darab nVidia GTX 680 is képes megfelelő sebességgel futtatni."
Most, techdemoként.
Mire majd kijön, az aktuális csúcskártyát fogja követelni (akár kettőt is).
A programozók meg majd jönnek a szokásos szövegeikkel, hogy már miért nem elég rá a GTX 680, ami 1-2 évvel ezelőtt perfektül futtatta... -
Manbal
senior tag
Nem rossz. Nem kell parálni a gépigénytől, mire ezzel a motorral kijön valami, addigra már 8970-es lesz 100k alatt is
(azon meg vígan el fog szaladni)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jól néz ki, de pár nappal ezelőtti Final Fantasy Techdemo nekem jobban tetszett.
-
Dagidög
senior tag
válasz
LorD_ARmES #8 üzenetére
Nekem a WOW Csokoládé intro tetszett.(#6) RyanGiggs: Valószínűleg igen, a techdemokat általában teljes pompájukban mutatják be.
(#12) mickemoto: Szerintem semmilyen panaszunk nem lehet, a grafikai részletesség mesés. Ráadásul a videó butított bitrátájú yt-os 720p, szóval ennél még jobban is néz ki valamivel.
Szerintem az egész k*rva jól néz ki, a fizika is rendben van egyetlen apróságot leszámítva: a szél szépen meglobogtatja a zászlókat, de a fáklyalángokra semmilyen hatással nincs.
(#13) .mf: Szerinted a Crysis jobban néz ki, mint a Samaritan?
-
Szerintem nagyon emlékeztetett a Diablo3 főgonoszára, főleg ahogy az a videókban megjelent...... Szép volt, látványos volt, de nem estem hanyatt tőle és ez alapján nem tudni mekkora durranás a motor.
-
.mf
veterán
Ezen röhögtem én is, alátolják a legerősebb vasat, akkor épp elfut. De ha nincs 150k-d csak vidkarira, akkor így jártál
Na jó, lehet, hogy mire kijönnek erre épülő játékok, addigra már csak felső-középkategória lesz ez a szint, s elég lesz már csak egy 100k-s videókártya is
Ugyan a videót (sem a cikket) most nem tudtam megnézni (céges szűrés), de az előzőtől nem voltam elájulva, sőt... A Crysis szebb volt és jobban futott. Pedig az csak egy játék volt, ahol nem a grafikus motor értékesítése, licenszelése volt a cél. Itt viszont az lenne.
-
mickemoto
őstag
Az aktuális csúcskártyán megfelelően fut és akkor jól dolgoztak?Még örüljünk hogy nem sli kell hozzá.
-
Beteg a bácsi.. ég a torka...
-
anulu
félisten
válasz
LorD_ARmES #8 üzenetére
nem Vanilia, hanem Vanilla
és btw szerintem kanyarban nem volt az a renderelt movie ehhez. talán a WotLK intrója közelíti. ezzel a motorral milyen lenne már egy Ragnaros fight, omg
-
Kloden
senior tag
Valamit nagyon elrontottak, a hópihék el sem olvadnak mikor ott kever az izzó kalapáccsal
-
LorD_ARmES
tag
Az az érzésem volt közben, hogy beszól a csonváz valami ilyet:
"Ki hagyta már megint nyitva az ajtót?"
Egyébként tetszetős. Anno a WOW Vanilia intro renderelve volt ilyen, ez meg realtime. Hihetetlen, mire képesek a srácok. -
Löncsi
őstag
Fejlesztői napló:
[link] -
RyanGiggs
őstag
Tehát ami futtatta (GTX680) az FullHD-n, teljes grafikai részletességgel,
maximális szűrőkkel ment? Szóval minden maxra volt állítva? -
dahneey
tag
a láva kicsit fura volt szerintem, és pörgősebb is lehetett volna. a 3.5ös demója sokkal hatásosabb volt. viszont az hogy sikerült egy gtx680nal megoldani az dícséretes, sikerült egy gtx580-nyit faragni a hardverből
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
macilaci78 #3 üzenetére
renderel tudod, ez valós idő
-
macilaci78
nagyúr
Mit is csinál egy ilyen átvezető/demó videóban a játék alapját képező motor?
-
Brutális eb
addikt
Heheh mekkora lord of the rings hatás...
-
xlife11
senior tag
Jó lesz ez.
Bár az előző videó kicsit meggyőzőbb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest