Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
válasz
beaglepuppy #325 üzenetére
Nekem még visszaigazolás se jött, hogy jogosult vagyok e..
-
beaglepuppy
tag
Én pont ma kaptam meg a Notepacket. Augusztus 21.-én kértem. Elég gyorsak voltak.
-
babosmiki
addikt
Én is, de most próbáltam megint, látom már megy..
-
babosmiki
addikt
Valakinek sikerült már regisztrálnia a Notepack-re a Members-ben?
-
ForRedGlory
félisten
-
Sanraith
aktív tag
Tegnap belefutottam egy előnybe, amiről nem gondoltam, hogy előny lesz: a telefon vastagsága miatt nagyon kényelmes telefonálni vele. Olyan ember vagyok, aki ritkán telefonál, de a Fold 3-on nagyon élveztem a legutóbbi hívásaimat.
Kézre áll, mint a régi "buta" telefonok, és jó érzés, hogy nem egy lapot kell a fülemhez tartani.
Az üzemidő is mintha kezdene beállni. Tegnap sok nyomkodással, ma kevéssel kb annyit hozott, mint amit a Note 10+-tól hasonló használattal kaptam.
Szóval én elégedett vagyok vele. -
ForRedGlory
félisten
Hoztam pár képet és videót is.
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #316 üzenetére
Ugy viszont mar nagyon jo szamok ezek!
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #314 üzenetére
Kb milyen arányban használod melyik kijelzőt?
-
adamklark
senior tag
teljesen jónak tűnik ahhoz képest hogy külső kijelző is 120hz lett, persze kell még idő hogy pontosabban mutassa az aksit
-
bajormisi
csendes tag
válasz
ForRedGlory #309 üzenetére
Köszönöm! Ez így egyenlőre megnyugtatónak tűnik. Ha egy napot kibír akkor az nekem megfelel.
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #309 üzenetére
Ez alapjan tipikus 5-6 ora SoT, ha nem jatszol, az vegulis nem rossz. A jo az nem ilyen, de semmikeppen nem rossz.
-
bajormisi
csendes tag
válasz
ForRedGlory #306 üzenetére
Akkumulátorról tudnál valamit írni. Előrendeltem, de félek egy kicsit, hogy kevés lesz a szufla benne.
-
válasz
ForRedGlory #306 üzenetére
Kicsit túlszaturált, de amúgy nem riossz.
-
ForRedGlory
félisten
Ígértem képeket: [link]
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ForRedGlory #301 üzenetére
Ez olyan, hogy engem pl sose zavart se a notch, se a kameralyuk, ott van, tudom, túlléptem rajta, inkább, mint a káva. De ismerek embereket, akiket zavar. Mint a fűtőszálas szélvédő a kocsikon. 8 évig jártam ilyennel, nem zavart, viszont van, aki nem tudja nem látni.
-
válasz
Sanraith #300 üzenetére
Megnéztem egy Mi Mix4 bemutatót. Ott sem látszik a kijelző mögötti kameralyuk, de olyan rossz képeket csinál, mintha visszamentünk volna 10 évet. Szóval nem véletlen, hogy a Samsung olyanra csinálta meg, amilyen, mert így tud értékelhető képeket csinálni. Úgy látszik még mindig nem elég jó a technológia erre.
Persze egyszerű Józsi csak annyit lát, hogy persze más gyártók meg tudták oldani, hogy ne látszódjon a kijelző mögötti kamera, csak éppen azt már nem fogja fel, hogy azok szar minőségben fényképeznek (ezt nem rád értettem). -
Sanraith
aktív tag
válasz
ForRedGlory #301 üzenetére
Írtam is, hogy nem zavar. Viszont vannak akik képhibának látják a notch-ot vagy a kameralyukat, nekik jó eséllyel ez a megoldás sem fog tetszeni.
-
Sanraith
aktív tag
A ZTE már csinált egész jól rejtve maradó kamerát, persze a képminősége annak se túl jó.
Engem nem zavarnak a kamera előtti pixelek, bár engem a kamera lyuk se szokott.
Az "alig látható" kicsit túlzás, mert ha keresed, akkor minden nem-fekete alapon látod a pixelesedést. Ha a tartalomra figyelsz, akkor viszont jobban eltűnik, mint egy hagyományos kameralyuk. -
soko70
aktív tag
Volt téma a belső kamera, egyáltalán nem zavaró mindig alkalmazkodik a programokhoz pl. a netflix teljes képernyőn sehogy nem látom. A fehér felületen látható de alig és nem is fókuszál az ember szeme arra, szerintem jól megoldották. Szerintem meg kellett azt oldani ne menjen a kamera rovására a takarás hiszen pont ez a lényege, ott is legyen meg ne is. Vagy nem?
-
ffrdgc
tag
Samu üzletben jártam megtapogatni az új kütyüket.
Mindkettőn eléggé érződik még a gyűrődés, talán a flipen még jobban.
A fold "láthatatlan" kamerája nagyon gáz. Olyan mint ha pixelhibas lenne a kijelző. Nem éppen 700 ezres telefon érzetet sugároz. -
Én AccuBattery-vel.
Viszont ez csak hozzávetőleges, és csak több hét után tud a program viszonylag pontos értéket mutatni, mert sokáig kell kalibrálnia a feltöltések és kisütések alapján.
Szóval ha türelmetlen vagy, nem ez a programod. Bár nem tudom, hogy bármi más képes e pontos képet mutatni az accuról.
Amúgy az is előfordulhat, hogy új korában kicsit 100% felett van a kapacitás, mert a megadott kapacitás csak egy átlag. Nincs 2 egyforma akku.
-
válasz
Juhaszatti #287 üzenetére
Na ja, 2 év alatt nem fog 85%-ra csökkenni a kapacitás, hacsak nem valami extrém módon használják a készüléket.
-
Juhaszatti
addikt
Én ezeket azért nem szeretem, mert ennek az a lényege, hogy kevésbé degradálódjon az akku, és lassabban veszítsen a maximális kapacitásából.
Csak ha bekapcsolja az ember, rögtön el is veszített belőle 15%-ot. Nem hónapok vagy évek múlva, hanem azonnal. És persze így is fog degradálódni, csak lassabban.Persze ha 2 feltöltés között kényelmesen, izgalom nélkül elég ez a 85%, és tényleg hosszútávon tervezel vele, akkor nyugodtan bekapcsolhatod.
-
soko70
aktív tag
válasz
ForRedGlory #282 üzenetére
Szia, hasonló az én meglátásom is, de az akkumulátor szerintem pont jobban teljesít, mint a Note 20 Ultra készülékben, lehet nem éri el az S21 Ultra idejét hiszen még csak két napja használom, de ekkora kijelzővel nagyon is jó.
Kérdés: az akkumulátor beállításnál van egy kapcsolóérdemes bekapcsolva hagyni?
-
T0rnad0
addikt
válasz
ForRedGlory #282 üzenetére
Köszi az infókat. SES-ben csak az ott vásárolt telóra lehet kötni biztosítást? Gondolok itt az 560 ezerért előrendelhető telenoros ajánlatra.
Kamera: Gcam-ot próbáltad esetleg? Én 12 mini-vel tudtam összehasonlítani beltérben és jobb volt az Apple. -
ForRedGlory
félisten
Na szóval. A telefon nagyon jó, nem bántam meg a vásárlást, azonban közel sem hibátlan.
Az összeszerelés minősége elsőosztályú, nagyon finoman és feszesen záródik. Engem a súlya nem zavar, érezni, hogy van benne anyag. Szerintem utcahosszal a zöld színű a legszebb. Az előlapon az első napon még zavart a képarány (832 x 2268), de gyorsan szokható. A megjelenítésnél hiányzik azért az a néhány pixel:
A fő képernyőn lévő hajlás ahogy sejtettem természetes fénynél engem zavar, mert össze-vissza törik a fény rajta. Szerencse, hogy leginkább házon belül nyomkodom. A kijelző nem tudom mennyire erős, de szerintem képtelenség benne kárt tenni S-Pennel vagy ujjal, ha az ember nem akar bele direkt lövészárkot szántani.
Ez a kijelző alá dugott kamera szokható, a mindennapi használatban észre sem veszi az ember, hogy nem tökéletesen láthatatlan. A hátlapi kamera finoman szólva sen tökéletes, nem is értem. Elvárná az ember, hogy ne egy fapados kamerát kapjon. Már a kijelzőn látszódik, hogy vérszegény az egész produktum. Persze, aki ilyen telefont vesz, az nem a kamera miatt teszi, így engem sem zavar. Később majd teszek be képeket, mert ma elég sokat fotóztam.
Kötöttem rá 2 év biztosítást a SES-ben, de már bánom. Rohadt drága (1 év 65k, 2 év 130k, 3 év 195k) és ugy nem lemondható. Lehet elállok az egésztől 14 napon belül és megveszem újra biztosítás nélkül.A koncepció az volt, hogy féltem a belső kijelzőtől, de ahogy fentebb írtam, nagyon jó minőségű. Egyébként belül is van rajta védőfólia, de nem érdemes leszedni, mert nem azért van rajta. Első bekapcsoláskor a telefon fel is hívja rá a figyelmet. Azt mondta a Samsungos gyerek, hogy a szervizben lehet kérni rá cserét, de árat nem mondott. Ez így azért elég jól hangzik.
A két hangszóró nagyon szépen és hangosan szól, nekem tökéletesen megfelel.Talá a legnagyobb negatívum a kamera mellett, az bizony az üzemidő. Már elsőre is sejtettem, hogy 4400 mAh sok dologra nem lesz elég, be is jött. Kb 4 órát bír ki, ráadásul nyugalmi állapotban is túlságosan merül. Gondolom majd javulni fog a frissítésekkel, de nincs meg az az érzés, ami az S21 Ultránál volt, mely szerint le sem lehe meríteni 1 nap alatt.
A rendszer általános sebessége kiváló. Kicsit tartottam, hogy kinyitva, kétszer annyi pixelen mit fog produkálni, de tökéletes.
Egyébként, szerintem simán előrendelhető telefon leadás nélkül is, és megkapod a 35k kedvezményt. Én egy régi szar Nokiát vittem, a gyerek mondta, hogy le sem kell adnom. Beírt egy kedvezménykódot és ennyi volt.Gondolom nem éri meg a Samsungnak 20 éves telefonnal foglalkozni. Megértem.
-
opr
nagyúr
válasz
adamklark #272 üzenetére
Valoszinuleg gyakran es gyorsan csereled a dolgaidat. Minden telefonba/laptopba szerelt akku tagul, ha eloregszik. Csak ma mar altalaban ez nem 1, hanem 3-4 ev utan tortenik. Ha Somatomnak 5 ev alatt 3 ilyen is volt, akkor valoszinu, hogy tobbet/durvabban hasznalja a telefont valamiert, mint Te meg En, vagy durvabban terheli.
Ertsd: Mondjuk sokat jatszik vele, vagy nagyon sokat navigal vele kocsiban, vagy csak siman rengeteget hasznalja valamiert. Ez mind gyilkolja az akkut de cefetul.Vagy csak a gyari faszat azota nem gyarira, hanem valami kinai utangyartott fosra cserelte.
-
-
Somatom
veterán
válasz
adamklark #266 üzenetére
Nekem mondod? Azóta már a második akku is kinyomta. Most kapta a harmadikat.
-
Anyagköltségben és gyártási költségben az üveg kb a legolcsóbb megoldás amit telefonokban használni lehet.
Ez nem igaz. Több rétegű, edzett üvegről van szó, rendkívül alacsony tűréshatárral (ezredmilliméterekről beszélünk). Ne a magyar üveggyártáshoz hasonlítsd, ahol nem tudnak sík üveget gyártani.
-
Decske
senior tag
-
adamklark
senior tag
jobb érzés az üveg mint a műanyag (bár ez szubjektív), jobb ránézni, fogni. Most hogy jobban törik.. egyáltalán nem, esett már le telefon ágy szintről és semmi baja nem lett, ha dobálod vagy ennél magasabbról esik le az egyéni probléma. Szerintem hamár felverték az árakat a marketingesek az üveggel akkor úgy lenne fair ha az új műanyagos telefonok ezt tükröznék árban (jóval olcsóbb legyen). Most meg van etetve az emberekkel hogy az üveg prémium, akkor tartsák is magukat hozzá gyártói oldalon.
-
Decske
senior tag
válasz
#32839680 #247 üzenetére
Aki az üveget, mint prémium anyagot sikeresen marketingelte a legokosabb és egyben leggyűlöltebb ember.
Törik, rideg, csúszik, nem praktikus. Egyedüli haszna a vezeték nélküli töltésnél van. Ha meg az nincs, akkor semmi értelme üveget használni a hátlapon.
A fém, a kerámia, vagy egy normális műanyag (pl mint ami a Lumiákon volt, de mondhatnám a Pixel 5-öt is) lehet prémium. -
Sanraith
aktív tag
válasz
ForRedGlory #250 üzenetére
Irigykedem, az enyémet még csak "elkezdte összekészíteni" a Telenor. Pedig már hajtogatnám...
-
szalai112
senior tag
válasz
Fold2-nél eltudták hagyni a fóliát!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Oké, ki kell kapcsolni az automata szöveg felismerőt, mert túl okos.
kijelentés = kijelzőn.
-
-
makikutya
csendes tag
Ezek a telefonok olyan 500e környékén nagyot hasítanának. Mert egy csúcs telefon 400e körül van, egy csúcs tablet 300 körül, így ez egy kiváló vétel lenne. De ennyiért, se nem igazán jó telefon, se nem igazán jó tablet. De szerintem ez a jövő. Várom hogy fejlődjön. A 6. eresztés körül sztem beszállok
-
makikutya
csendes tag
válasz
torrente777 #19 üzenetére
Nem igazán értem a problémádat a beszámítási akcióval. Nyilván nem egy fél éves telefon estén éri meg élni vele, miközben te is tudod pontosan hogy a másodlagos piacon simán egész jó áron el tudod adni, de kicsit olyan ez, mint azon lamentálni hogy egy 0 km-es autó egy nap alatt ha 150 km-es lesz, akkor 30%-ot veszt az értékéből. A samsung adott egy ajánlatot, amiből nyilvánvaló hogy ők NEM akarnak ezekkel a telefonokkal foglalkozni, de a régebbi, több éves telefonok gazdáinak hűségét igen. Én például nagyon jó árat kaptam a note 9 re beszámításkor.
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #240 üzenetére
Gratula hozza! Majd johetnek a tapasztalatok.
-
joey04
titán
válasz
Cattle_Decap #231 üzenetére
mi köze a kettőnek egymáshoz?
-
soko70
aktív tag
Lehet tudni az üzemidőről valamit? Vajon meddig bírja? Nagyobb kijelző, kisebb aksi. Na majd holnap kiderül + jó pár nap.
-
adamklark
senior tag
nem deal breaker SD kártya hiánya, hasonlóan infrához vagy FM rádióhoz, rétegigények, bár jobb lenne ha több lenne és max nem használod mint hogy kiveszik
-
Cattle_Decap
tag
És még azt merik mondani a VGA piac van elszállva. Ennyiért a kosárba jut egy RTX 3080 is. Vagy egy tavalyi Razer Blade is.
Bár azokat is meg tudom karcolni a körmömmel! -
-
Zé.
tag
válasz
#16820480 #221 üzenetére
Jellemző a fórumozókra a maximális műszaki paraméterekre való, mindenáron törekvés! Nekem csak a toll miatt jött a szerényebb, de számomra bőven elegendő alap Note 20 Ez nem olyan rossz, mint sokan gondolják... A kialakult helyzetben egy használható és megfizethető alternatíva, bár nincs sok szó róla...
-
törölt tag
válasz
janeszgol #224 üzenetére
Ha azt nézed, hogy mondjuk 80-90%-nak lapát kell, és azon belül van 18-féle igény, akkor ott megéri szegmentálni. Ha a maradék 10-20%-nak kell 18-féle különböző modell, akkor ott nem éri már meg annyi, mert egy-egy variáns annyira kevés eladást hozna.
opr: Az Xperia 5-öt szerintem a legtöbben nem tartják kompaktnak, mert hogy milyen magas. Pedig amúgy tök jó fogása van, mert nem túlságosan széles.
-
opr
nagyúr
válasz
fogtunder #225 üzenetére
Egyrészt a sony-nál a telefonos részleg valamilyen szinten mindigis egy amolyan platform volt a szenzor/chip divíziónak, másrészt meg perpill épp profitábilis az okostelefon részleg. Na nem nagyon, de azért annyira bőven, hogy megérje megtartani. Szerintem jó az irány, ha be tudnak állni egy ilyen stabil alacsony, de azért érdemleges profit szintre, biztos megmarad.
Én nagyon remélem, hogy megmarad, mert lassan nem tudok milyen telefont venni. -
fogtunder
nagyúr
válasz
janeszgol #224 üzenetére
Valóban nem, de itt megint előjön az, hogy nem én, meg nem az itt jelenlévők adják a vásárlóerő nagyon részét. Itthon az eladások több, mint 2/3-a még mindig operátoroknál történik, és az átlag vásárló azt veszi meg, amit az értékesítő ajánl neki. Random Józsi nem tud egy telefon specifikációt értelmezni.
-
-
opr
nagyúr
válasz
fogtunder #220 üzenetére
Xperia 5 ii eleg nepszeru volt, plane ahhoz kepest, hogy sony. Ha jol tudom, tobbet adtak el belole, mint az 1 ii-bol, szoval ez meg elegge ellene megy annak, amit mondasz. Lehet azert mert az xperia-nal annyira minimalis a kompromisszum (vezetek nelkuli toltes, tof kameramodul, kb kit erdekel kategoria), hogy nem billenti at a dolgokat, mashol meg nem. De lehet barmi masert is, passz. Viszont az teny, hogy az 5ii pont azert nepszeru, mert ertelmes meretu csucstelefon. Amenyire latom, az 5 iii-at is nagyon varjak a nepek.
-
törölt tag
válasz
fogtunder #220 üzenetére
És még akik itt a fórumon akarják hogy legyen, ott is 18 felé szakad szét az igény, amint valami konkrétum kerül szóba. Miért van notch miért nincs FM rádió miért ennyi az akksi miért nincs infra miért van káva miért ilyen drága miért nincs SD miért nincs két SIM mellé SD miért nincs 165Hz kijelző miért AMOLED miért IPS miért stock Android miért stb...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#16820480 #219 üzenetére
nekem a kedvencem a kis kijelzős flagship telefon. minden egyes alkalommal, mikor valaki megcsinálta, beleállt az egész a földbe, még az iPhone 12 Mini is, és ha az Apple nem tud eladni valamit, ami abszolutértékben nem is rossz, akkor ott az van, hogy tényleg nincs rá piaci igény. itt a fórumon meg folyamatosan megy érte a sírás, hogy miért nincs, aztán a végén akinek ennyi pénze van, az megveszi az S21 Ultrát és társait, már két éve több megy az Ultrából, mint az S20/S21-ből.
-
törölt tag
-
Somatom
veterán
Egyszerű kipróbálni. Próbálj meg egérrel zoomolni! Érintőn ez úgy működik, hogy széthúzod a két ujjadat. Csakhogy ez ugyebár egérrel nem opció. Erre találta ki a Google a duplakoppos zoomot. A második kattintást nyomva tartod és fel/le mozgatod az egeret. A Google termékekben ez működik (érintőkijelzőn ujjal is). Pl. Chrome, vagy Térkép. A Samsung böngészőben ezt nem tudtam működésre bírni. Zoom helyett, kijelölés lett belőle. A Chrome -ot nem csípem, ezért monitoron Firefoxot használok. A legszebb DeX üzenetem EZ.
Nem is használok DeX -et, hanem freeform multiwindow módot, Tálcával.
Továbbá, nem tud automatikus szövegáttördelést sem. Ezt csak az Opera tudja. Úgyhogy tapiban Operát használok, monitoron, egérrel meg Firefoxot. -
Kasya
nagyúr
válasz
#16820480 #210 üzenetére
En sajnalom a Nokiat. Minosegi telefonokat raktak ossze, jo volt az anyaghasznalat is és kameraban versenyt teremtettek. A Symbiant is jol kimaxoltak, csak sajnos keson ismertek be, hogy valtani kellett volna.
Hiaba jon barki is a forumra tajekozodni, a velemenyeket max a felhasznaloi elmeny fokozasara erdemes hasznalni. Erre amugy XDA is tokeletes forras lehetne, ha nem xarnak telibe az emberek velemenyet...
Amik itt felsorakoznak ervek/ellenervek (piacfejlesztes és egyéb téren) elég fals infokat adhat egy multi cegiranyitasban.En ugy velem, hogy a Samsung most a piaci elonyet probalja kihasznalni nagyobb profit elerese erdekeben. Szvsz kicsit megrekedtek a Note szeriaval. Mar nem tudtak olyan eloremutato dolgot beletenni, ami "wow, much need" kategoriat legalabb meguti. Valoszinusitem, hogy az S szeria eladasai is indokolhattak, valamint egyfajta piacra eroszakolasa a Fold szerianak is cel lehetett azzal, hogy Note szeriat direkt kihagytak es ez lett, ami. A kulso toll meg...a piac legalabb nem mondhatja azt a Samsungra idén, hogy kicsi az aksi...hiszen a toll csak egy valaszthato extra.
Ezzel a lepessel legalabb a magas arat is tarthatjak, hiszen meg mindig niche termeket arulnak.Kicsit ugy erzem, hogy nem tudjak mit akarnak...mindent is de azt gyorsan. A Fold r&d kiadasait is gondolom jo lenne fedezni és ehhez piaci novekedes kellene. A Z Fold talan meg is alapozhatja ezt.
A Dex is elegge leragadt. Mara sokkal tobbet vartam volna tole par evvel ezelott, mikor bemutattak.
-
Somatom
veterán
válasz
janeszgol #209 üzenetére
Volt, aki tudta. Az Android kódja eredetileg nem érintőképernyőhöz lett megírva. Az első Androidos teló, a Sooner sem volt érintőkijelzős. Csak, közben megjelent az iPhone. Ezt meglátva az Androidot átírták és kereskedelmi forgalomba már az érintőképernyős HTC Dream került.
Ezt hívják rugalmasságnak. Vagy, másolásnak, nézőponttól függően. -
törölt tag
Még jó hogy nem ezt írtam
De akkor értelmezni sem sikerült, nagyjából ahogy számítottam rá.
janeszgol: Nagyjából én is így vagyok vele. A Nokiát (a Symbian vonalat) nem annyira sajnálom, az bőven elavult volt már, amikor megbukott. Viszont a WP8 az szerintem is többet érdemelt volna, csak részben elrontották a frissítések hiányával, másrészt a fejlesztők sem nagyon akartak oda menni sajna. Pedig most is azt használnám szívem szerint.
-
janeszgol
félisten
válasz
#16820480 #204 üzenetére
+1
Utólag könnyű okosnak lenni. Én pont emiatt nem haragszom Ballmerre, mert anno nem tudhatta, hogy az iPhone ütni fog. Viszont amit az Xbox One szériával csinált az elején, azért viszont lebarmozom. A Lumiák miatt viszont tisztelem. (Ott sem tudhatta, hogy nem lesz sikeres, csak utólag tudjuk. Bár nekem a mai napig az elsőszámú kedvencem a WP8/Win10 és a Lumia telefonok.)
Ez egy ilyen dolog. -
törölt tag
Ez utólag okoskodás igazából. Most már tudod hogy csődbe mentek, így könnyű rásütni, hogy nem jártak volna rosszabbul. De ha most neked lenne egy milliárdokat érő céged, és jelen pillanatban jól menne, akkor közé hallgatnál inkább, azóta akik eddig is jól vitték a céget, vagy néhány random emberre, akik név nélkül mernek csak véleményt formálni egy online felületen?
És persze könnyű úgy is, hogy sosem volt még csak hasonló felelősség rajtad azt mondani, hogy peeeersze az online idegenekre hallgatnál. -
fogtunder
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hajlítható telefonjának harmadik generációja apró, de annál fontosabb pontokon fejlődött, az ára pedig csökkent.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest