Hirdetés
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Én ezeket azért nem szeretem, mert ennek az a lényege, hogy kevésbé degradálódjon az akku, és lassabban veszítsen a maximális kapacitásából.
Csak ha bekapcsolja az ember, rögtön el is veszített belőle 15%-ot. Nem hónapok vagy évek múlva, hanem azonnal. És persze így is fog degradálódni, csak lassabban.Persze ha 2 feltöltés között kényelmesen, izgalom nélkül elég ez a 85%, és tényleg hosszútávon tervezel vele, akkor nyugodtan bekapcsolhatod.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ízlésekről tényleg kár vitatkozni, de most olyasvalami zavar, amit szemből, tehát használat közben, gyakorlatilag nem is látsz. Az meg hogy a mellettem álló mit lát, finoman fogalmazva sem elsődleges szempont a telefonvásárlásnál.
Persze ujjal érezheted, és az is lehet zavaró ha nem tud megbarátkozni vele az ember, vagy nem kompenzálják a készülék előnyei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi