- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
janeszgol #224 üzenetére
Ha azt nézed, hogy mondjuk 80-90%-nak lapát kell, és azon belül van 18-féle igény, akkor ott megéri szegmentálni. Ha a maradék 10-20%-nak kell 18-féle különböző modell, akkor ott nem éri már meg annyi, mert egy-egy variáns annyira kevés eladást hozna.
opr: Az Xperia 5-öt szerintem a legtöbben nem tartják kompaktnak, mert hogy milyen magas. Pedig amúgy tök jó fogása van, mert nem túlságosan széles.
-
törölt tag
válasz
fogtunder #220 üzenetére
És még akik itt a fórumon akarják hogy legyen, ott is 18 felé szakad szét az igény, amint valami konkrétum kerül szóba. Miért van notch miért nincs FM rádió miért ennyi az akksi miért nincs infra miért van káva miért ilyen drága miért nincs SD miért nincs két SIM mellé SD miért nincs 165Hz kijelző miért AMOLED miért IPS miért stock Android miért stb...
-
törölt tag
-
törölt tag
Még jó hogy nem ezt írtam
De akkor értelmezni sem sikerült, nagyjából ahogy számítottam rá.
janeszgol: Nagyjából én is így vagyok vele. A Nokiát (a Symbian vonalat) nem annyira sajnálom, az bőven elavult volt már, amikor megbukott. Viszont a WP8 az szerintem is többet érdemelt volna, csak részben elrontották a frissítések hiányával, másrészt a fejlesztők sem nagyon akartak oda menni sajna. Pedig most is azt használnám szívem szerint.
-
törölt tag
Ez utólag okoskodás igazából. Most már tudod hogy csődbe mentek, így könnyű rásütni, hogy nem jártak volna rosszabbul. De ha most neked lenne egy milliárdokat érő céged, és jelen pillanatban jól menne, akkor közé hallgatnál inkább, azóta akik eddig is jól vitték a céget, vagy néhány random emberre, akik név nélkül mernek csak véleményt formálni egy online felületen?
És persze könnyű úgy is, hogy sosem volt még csak hasonló felelősség rajtad azt mondani, hogy peeeersze az online idegenekre hallgatnál. -
törölt tag
Meg tudod adni hogy ne csak az útvonalon, hanem akár 200km körzetében mutassa az útvonal infót, ha nem arra mész amerre ő tervezte, akkor menet közben korrigál. Nem bonyolult átlátni.
Egy PC messze nem annyi, hogy böngészel vagy videót nézel, erre egy tablet és képernyő tükrözés is elég. Csomó app bocs Androidra, is messze nem tud kiváltani egy ilyen megoldás egy PC-t. -
törölt tag
Ez kb olyan mint a jó minőségű kamera. Nem kellene nekem flagship, ha más is tudná.
Mondjuk amúgy amilyet funkcionalitása van egy Dexnek, vagy hasonló cuccnak, pont annyira nem értem hogy lehet ezzel kiváltani egy PC-t, ahogy te nem érted egy iPhone hogy válthat ki egy Note-otA Fold3 tetszik amúgy, bár lehet nekem inkább a MS hajtogatott megoldása tetszene, csak abban a kamera nem az igazi.
-
törölt tag
Ezeket nem kell amúgy flagship, talán a HDMI-t nem biztos, de az összes többit minden telefon tudja kb, mivel szoftveres dolgok. Inkább az Android adta bütykölési lehetőségeket használod, nem a flagship mivoltát.
Waze amúgy tökéletesen jó a forgalom és traffipax jelzésére, csak be kell írni rajta hova mész, és kikapcsolni a hang utasításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Interactive Brokers társalgó
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged