Új hozzászólás Aktív témák
-
makikutya
csendes tag
Ezek a telefonok olyan 500e környékén nagyot hasítanának. Mert egy csúcs telefon 400e körül van, egy csúcs tablet 300 körül, így ez egy kiváló vétel lenne. De ennyiért, se nem igazán jó telefon, se nem igazán jó tablet. De szerintem ez a jövő. Várom hogy fejlődjön. A 6. eresztés körül sztem beszállok
-
makikutya
csendes tag
válasz
torrente777 #19 üzenetére
Nem igazán értem a problémádat a beszámítási akcióval. Nyilván nem egy fél éves telefon estén éri meg élni vele, miközben te is tudod pontosan hogy a másodlagos piacon simán egész jó áron el tudod adni, de kicsit olyan ez, mint azon lamentálni hogy egy 0 km-es autó egy nap alatt ha 150 km-es lesz, akkor 30%-ot veszt az értékéből. A samsung adott egy ajánlatot, amiből nyilvánvaló hogy ők NEM akarnak ezekkel a telefonokkal foglalkozni, de a régebbi, több éves telefonok gazdáinak hűségét igen. Én például nagyon jó árat kaptam a note 9 re beszámításkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged