- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #316 üzenetére
Ugy viszont mar nagyon jo szamok ezek!
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #314 üzenetére
Kb milyen arányban használod melyik kijelzőt?
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #309 üzenetére
Ez alapjan tipikus 5-6 ora SoT, ha nem jatszol, az vegulis nem rossz. A jo az nem ilyen, de semmikeppen nem rossz.
-
opr
nagyúr
válasz
adamklark #272 üzenetére
Valoszinuleg gyakran es gyorsan csereled a dolgaidat. Minden telefonba/laptopba szerelt akku tagul, ha eloregszik. Csak ma mar altalaban ez nem 1, hanem 3-4 ev utan tortenik. Ha Somatomnak 5 ev alatt 3 ilyen is volt, akkor valoszinu, hogy tobbet/durvabban hasznalja a telefont valamiert, mint Te meg En, vagy durvabban terheli.
Ertsd: Mondjuk sokat jatszik vele, vagy nagyon sokat navigal vele kocsiban, vagy csak siman rengeteget hasznalja valamiert. Ez mind gyilkolja az akkut de cefetul.Vagy csak a gyari faszat azota nem gyarira, hanem valami kinai utangyartott fosra cserelte.
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #240 üzenetére
Gratula hozza! Majd johetnek a tapasztalatok.
-
opr
nagyúr
válasz
fogtunder #225 üzenetére
Egyrészt a sony-nál a telefonos részleg valamilyen szinten mindigis egy amolyan platform volt a szenzor/chip divíziónak, másrészt meg perpill épp profitábilis az okostelefon részleg. Na nem nagyon, de azért annyira bőven, hogy megérje megtartani. Szerintem jó az irány, ha be tudnak állni egy ilyen stabil alacsony, de azért érdemleges profit szintre, biztos megmarad.
Én nagyon remélem, hogy megmarad, mert lassan nem tudok milyen telefont venni. -
opr
nagyúr
válasz
fogtunder #220 üzenetére
Xperia 5 ii eleg nepszeru volt, plane ahhoz kepest, hogy sony. Ha jol tudom, tobbet adtak el belole, mint az 1 ii-bol, szoval ez meg elegge ellene megy annak, amit mondasz. Lehet azert mert az xperia-nal annyira minimalis a kompromisszum (vezetek nelkuli toltes, tof kameramodul, kb kit erdekel kategoria), hogy nem billenti at a dolgokat, mashol meg nem. De lehet barmi masert is, passz. Viszont az teny, hogy az 5ii pont azert nepszeru, mert ertelmes meretu csucstelefon. Amenyire latom, az 5 iii-at is nagyon varjak a nepek.
-
opr
nagyúr
...LG, htc, ericsson, motorola (ami ugye egy ideje lenovo ha jol tevedek)...
Amugy ezek kozul a nokia es a htc a tenyleg legfajdalmasabbak. Ott szo szerint eleg lett volna barmelyik szakmaibb jellegu forumot vegigolvasniuk es elkerulheto lett volna a szeppuku, annyira trivialis volt, hogy mit csinalnak szarul.
-
opr
nagyúr
válasz
mjani1172 #177 üzenetére
Vegigolvasva a hozzaszolasait, En ebben nem latok semmi durva ellentmondast.
Eloszor meg csak a forumon latta, mint mi is, leirta a -amugy szerintem teljesen jogos- velemenyet/kritikajat. Ezutan elment, megnyomogatta eloben, es ott viszont nagyon tetszett neki, ugyhogy ugy dontott, hogy vesz egyet.A ketto abszolut nem zarja ki egymast. Sot, az, hogy vesz egyet, meg csak nem is feltetlen jelenti, hogy a negativumokkal kapcsolatban valtozott a velemenye, valoszinuleg tovabbra is nevetsegesnek tartja, hogy gyarilag a kornyezetvedelre hivatkozva nem jar hozza tolto, ugyhogy inkabb adjak "ajandekba", igy negyszer annyi csomagolast elhasznalva, mintha siman beletennek. Siman lehet, hogy a kijelzo kozepen a csik, illetve az atlatszo/gany kamera tovabbra is zavarja, viszont a maradek annyira jol mukodik/lenyugozo eloben, hogy ugy dontott, ezekkel egyutt tud elni cserebe a tobbi dologert, es megvette.
Szerintem ezzel semmi baj nincs, sot, dicserendo, hogy buszkesegbol nem ragaszkodott a sajat velemenyehez csakazertis alapon, hanem amikor eloben ugy latta, hogy a forum alapjan rosszul gondolta, akkor ujragondolta a dolgokat es lett ami lett.
-
opr
nagyúr
Szerintem aki eloszor megcsinalja a kis telefont, nagy kijelzovel, normalisan, az olyan szinten le fogja tarolni a piacot, mint anno az iPhone.
Ugy ertem, kepzeljunk el valami olyat, ami alapbol akkora, mint monjuk anno az iPhone 4s vagy kicsit nagyobb (mondjuk 4"), csak oldalra ki tudsz huzni egy akkora kijelzot, hogy 90 fokban fordul a keparany. Vagy akar csak annyira, hogy 1:1, esetleg 2:1 legyen. Ha ezt valakinek sikerulne megoldani, akar olyan aron, hogy picivel 1cm felett legyen a telefon vastagsaga, szerintem tarolna. Meg csak az se kene, hogy a kihuzott kijelzo nagyon eros legyen, amig:
a) kinyitott allapotban valahogy le tudod tamasztani
b) "becsukott" allapotban a kijelzo, ami latszik, az vedve van rendesen, lehetoleg gorilla glass, vagy ahhoz hasonlovalLehet ez csak nekem becsipodesem, de egy ilyen az nalam tarolna, mert altalanos hasznalat mellett kicsi, kompakt, kenyelmes lenne, viszont amikor kell, konyvet olvasok/multimediazok, ott lenne a rohadt nagy kijelzo. Szerintem utne. De ez meg nagyon odebb van, rengeteg nem trivialis dolgot meg kell hozza oldani.
-
opr
nagyúr
Nem is olyan reg meg kozep-felsokozepkategoriaban is azt nezegettuk/azon imadkoztunk, hogy "csak ne b@sszak el ezt is egy TN panellel", aztan most meg a legalso fostalicska kategoriaban is nagyitoval kell keresni, hogy ne legyen legalabb ips, normalis PPI-vel (hogy milyen minosegu ips az egy masik kerdes). Az utobbi idoben ugyan kicsit belassult a fejlodes meg divat lett minel tobb penzert minel kevesebbet adni (jack, infra, bovithetoseg, szerelhetoseg, tolto, fulhallgato, stb), de gyakorlatilag egyetlen irany van, hogy igazan ki lehessen tunni a tomegbol, ez pedig a rendesen megcsinalt fold megoldas.
Biztos vagyok benne, hogy gozerovel dolgoznak az ugyon minden komolyabban veheto gyartonal, meg ontik bele a penzt, maximum mas gyartok nem dobnak a piacra semmit, amig nem erzik ugy, hogy keszen all ra, a Samsung meg de, csak kozben nem nagyon titkolja mi az, amiben meg fejlodni kell.
En nem latok problemat egyik mentalitassal sem, viszont kizartnak tartom, hogy elobb-utobb ne az legyen a standard a mobiltelefoniaban, hogy "valtoztathato meretu" a kijelzo nagysaga igy vagy ugy. Egyszeruen akkora elonyt ad, hogy az elmondhatatlan. Bar En inkabb a "kihuzhato" megoldasban latnam a jovot, de az meg tenyleg messze van, arra En is inkabb 8-10, mint 5 evet tippelek. -
opr
nagyúr
Engem meglepne, ha kb 5 év múlva nem az lenne a standard, hogy nincs gyűrődés, maximum a hajló rétegnek picit más lesz a fényáteresztése/fénytörése. Legalábbis abból kiindulva, hogy már most mennyit fejlődött a dolog, szerintem nagyon nagyot fog ugrani pár év múlva a technológia, aztán amikor tényleg teljes értékű lesz (tehát hasonlítható a "sima" telefonok kijelzőjéhez), akkor meg onnantól simán egy szép nyugis konstans fejlődés.
Na, amikor ezt a szintet elérjük, én akkor fogok hajlítható kijelzős telefont venni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hajlítható telefonjának harmadik generációja apró, de annál fontosabb pontokon fejlődött, az ára pedig csökkent.
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest