Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- iOS alkalmazások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Google Pixel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
Én nem mondom, hogy ezeknél a cégeknél nem vitték el rossz irányba a mobilos üzletágat, mert ez már történelem, nyilván lehetett volna sok mindent jobban csinálni, de ezt én is csak külső szemlélőként mondom. A Nokia túl sokáig erőltette a Smybiant, a Motorola nem tudott a Razer után mit kezdeni magával, az LG se tudott mit kezdeni az Androiddal normálisan és még lehetne sorolni sokáig, viszont ezek a dolgok nem itt dőlnek el.
Az én kiakadásaim általában lokális piacra vonatkoztak, amikor valakinek van egy elképzelése arról, hogyan kellene működtetni lokálisan ezt az egészet, én meg tudom, hogy az úgy nem megy, plusz az okait is, de nyilvános fórumon nem fogom leírni miért, pl nem oszthatok meg GFK adatokat. Úgyhogy inkább kerülöm az ilyen helyzeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest