Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
Én nem mondom, hogy ezeknél a cégeknél nem vitték el rossz irányba a mobilos üzletágat, mert ez már történelem, nyilván lehetett volna sok mindent jobban csinálni, de ezt én is csak külső szemlélőként mondom. A Nokia túl sokáig erőltette a Smybiant, a Motorola nem tudott a Razer után mit kezdeni magával, az LG se tudott mit kezdeni az Androiddal normálisan és még lehetne sorolni sokáig, viszont ezek a dolgok nem itt dőlnek el.
Az én kiakadásaim általában lokális piacra vonatkoztak, amikor valakinek van egy elképzelése arról, hogyan kellene működtetni lokálisan ezt az egészet, én meg tudom, hogy az úgy nem megy, plusz az okait is, de nyilvános fórumon nem fogom leírni miért, pl nem oszthatok meg GFK adatokat. Úgyhogy inkább kerülöm az ilyen helyzeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest