Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
Én nem mondom, hogy ezeknél a cégeknél nem vitték el rossz irányba a mobilos üzletágat, mert ez már történelem, nyilván lehetett volna sok mindent jobban csinálni, de ezt én is csak külső szemlélőként mondom. A Nokia túl sokáig erőltette a Smybiant, a Motorola nem tudott a Razer után mit kezdeni magával, az LG se tudott mit kezdeni az Androiddal normálisan és még lehetne sorolni sokáig, viszont ezek a dolgok nem itt dőlnek el.
Az én kiakadásaim általában lokális piacra vonatkoztak, amikor valakinek van egy elképzelése arról, hogyan kellene működtetni lokálisan ezt az egészet, én meg tudom, hogy az úgy nem megy, plusz az okait is, de nyilvános fórumon nem fogom leírni miért, pl nem oszthatok meg GFK adatokat. Úgyhogy inkább kerülöm az ilyen helyzeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- DUNE médialejátszók topicja
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Peugeot, Citroën topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Wii
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest