- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
fogtunder #225 üzenetére
Egyrészt a sony-nál a telefonos részleg valamilyen szinten mindigis egy amolyan platform volt a szenzor/chip divíziónak, másrészt meg perpill épp profitábilis az okostelefon részleg. Na nem nagyon, de azért annyira bőven, hogy megérje megtartani. Szerintem jó az irány, ha be tudnak állni egy ilyen stabil alacsony, de azért érdemleges profit szintre, biztos megmarad.
Én nagyon remélem, hogy megmarad, mert lassan nem tudok milyen telefont venni. -
opr
nagyúr
válasz
fogtunder #220 üzenetére
Xperia 5 ii eleg nepszeru volt, plane ahhoz kepest, hogy sony. Ha jol tudom, tobbet adtak el belole, mint az 1 ii-bol, szoval ez meg elegge ellene megy annak, amit mondasz. Lehet azert mert az xperia-nal annyira minimalis a kompromisszum (vezetek nelkuli toltes, tof kameramodul, kb kit erdekel kategoria), hogy nem billenti at a dolgokat, mashol meg nem. De lehet barmi masert is, passz. Viszont az teny, hogy az 5ii pont azert nepszeru, mert ertelmes meretu csucstelefon. Amenyire latom, az 5 iii-at is nagyon varjak a nepek.
-
törölt tag
válasz
fogtunder #220 üzenetére
És még akik itt a fórumon akarják hogy legyen, ott is 18 felé szakad szét az igény, amint valami konkrétum kerül szóba. Miért van notch miért nincs FM rádió miért ennyi az akksi miért nincs infra miért van káva miért ilyen drága miért nincs SD miért nincs két SIM mellé SD miért nincs 165Hz kijelző miért AMOLED miért IPS miért stock Android miért stb...
-
Somatom
veterán
válasz
fogtunder #150 üzenetére
Nálam egyik fontos funkció, hogy a navi app fölött, floating widget -ben fut a CamSam. Utánanéztem és kiderült, hogy ez a floating lehetőség ismeretlen iPhone -on. Vagy teliben navi, vagy teliben CamSam. Ha jól tudom, akkor Tasker, Macrodroid szintű automatizálhatóság sincs. HDMI kimenet nuku. Stb., stb.
Nem státusszimbólumnak veszek flagshipet, hanem azért, hogy kihasználjam a lehetőségeit. Nem tudom, hogy egy Samu flagship -nek hogy lehet alternativája egy iPhone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest