- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iGO Primo
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanraith
aktív tag
Tegnap belefutottam egy előnybe, amiről nem gondoltam, hogy előny lesz: a telefon vastagsága miatt nagyon kényelmes telefonálni vele. Olyan ember vagyok, aki ritkán telefonál, de a Fold 3-on nagyon élveztem a legutóbbi hívásaimat.
Kézre áll, mint a régi "buta" telefonok, és jó érzés, hogy nem egy lapot kell a fülemhez tartani.
Az üzemidő is mintha kezdene beállni. Tegnap sok nyomkodással, ma kevéssel kb annyit hozott, mint amit a Note 10+-tól hasonló használattal kaptam.
Szóval én elégedett vagyok vele. -
Sanraith
aktív tag
válasz
ForRedGlory #301 üzenetére
Írtam is, hogy nem zavar. Viszont vannak akik képhibának látják a notch-ot vagy a kameralyukat, nekik jó eséllyel ez a megoldás sem fog tetszeni.
-
Sanraith
aktív tag
A ZTE már csinált egész jól rejtve maradó kamerát, persze a képminősége annak se túl jó.
Engem nem zavarnak a kamera előtti pixelek, bár engem a kamera lyuk se szokott.
Az "alig látható" kicsit túlzás, mert ha keresed, akkor minden nem-fekete alapon látod a pixelesedést. Ha a tartalomra figyelsz, akkor viszont jobban eltűnik, mint egy hagyományos kameralyuk. -
Sanraith
aktív tag
válasz
ForRedGlory #250 üzenetére
Irigykedem, az enyémet még csak "elkezdte összekészíteni" a Telenor. Pedig már hajtogatnám...
-
Sanraith
aktív tag
válasz
torrente777 #24 üzenetére
Köszi a tippet, meg is rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest