- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ForRedGlory #301 üzenetére
Ez olyan, hogy engem pl sose zavart se a notch, se a kameralyuk, ott van, tudom, túlléptem rajta, inkább, mint a káva. De ismerek embereket, akiket zavar. Mint a fűtőszálas szélvédő a kocsikon. 8 évig jártam ilyennel, nem zavart, viszont van, aki nem tudja nem látni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
janeszgol #224 üzenetére
Valóban nem, de itt megint előjön az, hogy nem én, meg nem az itt jelenlévők adják a vásárlóerő nagyon részét. Itthon az eladások több, mint 2/3-a még mindig operátoroknál történik, és az átlag vásárló azt veszi meg, amit az értékesítő ajánl neki. Random Józsi nem tud egy telefon specifikációt értelmezni.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#16820480 #219 üzenetére
nekem a kedvencem a kis kijelzős flagship telefon. minden egyes alkalommal, mikor valaki megcsinálta, beleállt az egész a földbe, még az iPhone 12 Mini is, és ha az Apple nem tud eladni valamit, ami abszolutértékben nem is rossz, akkor ott az van, hogy tényleg nincs rá piaci igény. itt a fórumon meg folyamatosan megy érte a sírás, hogy miért nincs, aztán a végén akinek ennyi pénze van, az megveszi az S21 Ultrát és társait, már két éve több megy az Ultrából, mint az S20/S21-ből.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
Én nem mondom, hogy ezeknél a cégeknél nem vitték el rossz irányba a mobilos üzletágat, mert ez már történelem, nyilván lehetett volna sok mindent jobban csinálni, de ezt én is csak külső szemlélőként mondom. A Nokia túl sokáig erőltette a Smybiant, a Motorola nem tudott a Razer után mit kezdeni magával, az LG se tudott mit kezdeni az Androiddal normálisan és még lehetne sorolni sokáig, viszont ezek a dolgok nem itt dőlnek el.
Az én kiakadásaim általában lokális piacra vonatkoztak, amikor valakinek van egy elképzelése arról, hogyan kellene működtetni lokálisan ezt az egészet, én meg tudom, hogy az úgy nem megy, plusz az okait is, de nyilvános fórumon nem fogom leírni miért, pl nem oszthatok meg GFK adatokat. Úgyhogy inkább kerülöm az ilyen helyzeteket. -
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
Felhasználási profil függvénye. Nyilván nem tud mindent az i12, amit az S21 ultra tudott, de az utóbbi időben nekem pl az volt a lényeg, hogy legyen egy pörgős telefonom jó kamerával, és egy nap feletti üzemidővel. Ezt tudja úgy, hogy kényelmesen elfér a zsebemben és nem hajlított a kijelző. Plusz időközben a gépemet cseréltem egy Macbookra és a saját eszközeik közötti integráció nagyon jó, különálló telefonnak Windows gép mellé nem vettem volna meg. Sőt, ha nem tudok jó áron szerezni egy refurb darabot, akkor se vettem volna meg. Viszont a Samsungnál is az van, hogy hiába jó a telefon, ha az Exynos chip miatt napi kétszer kell töltenem, ami évek óta a jellemző tendencia volt. A 21 Ultra már jó volt, csak ez még rohadt nagy
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Juhaszatti #102 üzenetére
hozzáteszem ennyi pénzért én se akarnék barátkozni dolgokkal. szerintem alapvetően, használat közben nincs vele baj, csak ennyi pénzért nem ezt várom el (bár igazából lényegtelen, mert soha nem is adnék semmilyen telefonért ennyit).
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ForRedGlory #70 üzenetére
bármilyen érvelés, ami tartalmazza az Apple féle prémium érzet kifejezést, azonnal invaliddá válik. mondom ezt úgy, hogy van iPhone-om, egy iPadem és egy M1 Macbookom, utóbbiból nagyjából minden 3-4. billeg sík felületen kisebb-nagyobb mértékben, az aztán a prémium érzés.
-
fogtunder
nagyúr
ha a Note szoftveres részét az amúgy hardveresen megegyező S szériára kiterjesztik, akkor egy dolog marad, ami a Note-ot elválasztja, az a gyárilag hozzáadott S pen és a lyuk, amibe el tudod rakni, semmi több. az S szériához képest eddig is rétegtermék volt a Note, simán benne van a pakliban, hogy jövőre lelövik. de persze az is, hogy Szöulban kielemzik a számokat és rájönnek, hogy nem ez volt a jó startégia és mégis visszahozzák. ettől függetlenül én se lennék olyan bátor, hogy erre alapozva készpénznek veszem a jövő évi Note szériát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged