- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Juhaszatti #287 üzenetére
Na ja, 2 év alatt nem fog 85%-ra csökkenni a kapacitás, hacsak nem valami extrém módon használják a készüléket.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Juhaszatti #102 üzenetére
Gyakorlatilag nem látszódik? Hát nem tudom, elég látványos, minden fénytörés látszódik. Persze van olyan szög és háttérkép, aminél nem látod, de napfényben minden fog. Csak tudnám miért akarjátok megmagyarázni, hogy szemből nem látszódik.
-
válasz
Szerintem jogos az ő szemszögéből, hogy ennyi pénzért nem tetszik neki az a csík, még ha nem is mindig látszik. Felesleges erről vitatkozni, van akinek belefér, van akinek nem.
Bár azt hozzátenném, hogy szerintem nem lesz csík nélküli, befelé hajlítható telefon, még nagyon sokáig (akár évtizedekig, vagy soha), mert olyan anyag kellene hozzá, hogy ne törjön meg, ami valószínűleg ma még nem is létezik.
A megoldás talán a holografikus kivetítő lesz, ott nem kell majd hajtogatni semmit.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
hozzáteszem ennyi pénzért én se akarnék barátkozni dolgokkal. szerintem alapvetően, használat közben nincs vele baj, csak ennyi pénzért nem ezt várom el (bár igazából lényegtelen, mert soha nem is adnék semmilyen telefonért ennyit).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged