Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Na ja, 2 év alatt nem fog 85%-ra csökkenni a kapacitás, hacsak nem valami extrém módon használják a készüléket.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Gyakorlatilag nem látszódik? Hát nem tudom, elég látványos, minden fénytörés látszódik. Persze van olyan szög és háttérkép, aminél nem látod, de napfényben minden fog. Csak tudnám miért akarjátok megmagyarázni, hogy szemből nem látszódik.
-
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Szerintem jogos az ő szemszögéből, hogy ennyi pénzért nem tetszik neki az a csík, még ha nem is mindig látszik. Felesleges erről vitatkozni, van akinek belefér, van akinek nem.
Bár azt hozzátenném, hogy szerintem nem lesz csík nélküli, befelé hajlítható telefon, még nagyon sokáig (akár évtizedekig, vagy soha), mert olyan anyag kellene hozzá, hogy ne törjön meg, ami valószínűleg ma még nem is létezik.
A megoldás talán a holografikus kivetítő lesz, ott nem kell majd hajtogatni semmit.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
hozzáteszem ennyi pénzért én se akarnék barátkozni dolgokkal. szerintem alapvetően, használat közben nincs vele baj, csak ennyi pénzért nem ezt várom el (bár igazából lényegtelen, mert soha nem is adnék semmilyen telefonért ennyit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest