- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
-
Zé.
tag
válasz
#16820480 #221 üzenetére
Jellemző a fórumozókra a maximális műszaki paraméterekre való, mindenáron törekvés! Nekem csak a toll miatt jött a szerényebb, de számomra bőven elegendő alap Note 20 Ez nem olyan rossz, mint sokan gondolják... A kialakult helyzetben egy használható és megfizethető alternatíva, bár nincs sok szó róla...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#16820480 #219 üzenetére
nekem a kedvencem a kis kijelzős flagship telefon. minden egyes alkalommal, mikor valaki megcsinálta, beleállt az egész a földbe, még az iPhone 12 Mini is, és ha az Apple nem tud eladni valamit, ami abszolutértékben nem is rossz, akkor ott az van, hogy tényleg nincs rá piaci igény. itt a fórumon meg folyamatosan megy érte a sírás, hogy miért nincs, aztán a végén akinek ennyi pénze van, az megveszi az S21 Ultrát és társait, már két éve több megy az Ultrából, mint az S20/S21-ből.
-
Kasya
nagyúr
válasz
#16820480 #210 üzenetére
En sajnalom a Nokiat. Minosegi telefonokat raktak ossze, jo volt az anyaghasznalat is és kameraban versenyt teremtettek. A Symbiant is jol kimaxoltak, csak sajnos keson ismertek be, hogy valtani kellett volna.
Hiaba jon barki is a forumra tajekozodni, a velemenyeket max a felhasznaloi elmeny fokozasara erdemes hasznalni. Erre amugy XDA is tokeletes forras lehetne, ha nem xarnak telibe az emberek velemenyet...
Amik itt felsorakoznak ervek/ellenervek (piacfejlesztes és egyéb téren) elég fals infokat adhat egy multi cegiranyitasban.En ugy velem, hogy a Samsung most a piaci elonyet probalja kihasznalni nagyobb profit elerese erdekeben. Szvsz kicsit megrekedtek a Note szeriaval. Mar nem tudtak olyan eloremutato dolgot beletenni, ami "wow, much need" kategoriat legalabb meguti. Valoszinusitem, hogy az S szeria eladasai is indokolhattak, valamint egyfajta piacra eroszakolasa a Fold szerianak is cel lehetett azzal, hogy Note szeriat direkt kihagytak es ez lett, ami. A kulso toll meg...a piac legalabb nem mondhatja azt a Samsungra idén, hogy kicsi az aksi...hiszen a toll csak egy valaszthato extra.
Ezzel a lepessel legalabb a magas arat is tarthatjak, hiszen meg mindig niche termeket arulnak.Kicsit ugy erzem, hogy nem tudjak mit akarnak...mindent is de azt gyorsan. A Fold r&d kiadasait is gondolom jo lenne fedezni és ehhez piaci novekedes kellene. A Z Fold talan meg is alapozhatja ezt.
A Dex is elegge leragadt. Mara sokkal tobbet vartam volna tole par evvel ezelott, mikor bemutattak.
-
janeszgol
félisten
válasz
#16820480 #204 üzenetére
+1
Utólag könnyű okosnak lenni. Én pont emiatt nem haragszom Ballmerre, mert anno nem tudhatta, hogy az iPhone ütni fog. Viszont amit az Xbox One szériával csinált az elején, azért viszont lebarmozom. A Lumiák miatt viszont tisztelem. (Ott sem tudhatta, hogy nem lesz sikeres, csak utólag tudjuk. Bár nekem a mai napig az elsőszámú kedvencem a WP8/Win10 és a Lumia telefonok.)
Ez egy ilyen dolog. -
Somatom
veterán
válasz
#16820480 #172 üzenetére
Attól függ, hogy milyen Androidos telót. A Note -ról volt szó, ami a produktivitásról szól. Ott a cerka és a hozzá tartozó funkciók. Ami a megjelenítést illeti, nemhogy az iPhone, de még az iPad is csak az osztott képernyőig jutott. Mellesleg, ezt a Samsung a Note1 -ben hozta be, úgy 2013 körül. Hol van a többablakos mód, vagy a DeX?
A másik témában átmentem helpért a Waze topikba.
-
Somatom
veterán
válasz
#16820480 #169 üzenetére
A PC meg nem tud kiváltani egy tabletet. De, szó sincs egymás összes funkcióinak a kiváltásáról. A PC -n sem csinálnék mást, mint a tableten. Böngészés, tévézés, videózás, kapcsolattartás. Akkor viszont fölösleges lenne pluszban a PC.
Nuke7:
Köszi! Ezt nem tudtam. De, mi az a fáziskésés? Ez egérkezelés közben is jelentkezik? Ha Samunál mozgatom az egeret, akkor nem látok időkülönbséget a telón/tabon és a megjelenítőn látható egérmozgás között. Wireless tükrözésnél szokott ilyen késés lenni. -
Somatom
veterán
válasz
#16820480 #166 üzenetére
Pedig nem túl bonyolult átlátni. Kitolom a kijelzőképet a TV -re, oszt azon nézem, nagyban. Böngésző, videó, tévéadás, bármi. Ha nincs HDMI kimenet, akkor ez a feature nem működik. IPhone -on nincs HDMI kimenet. Ennyi.
Egyébként telepítettem a Waze -t a tabomra. Ez egy kezelhetetlen borzalom. Forgalominfót csak akkor mutat, ha útvonalat tervezek. De, azt nem tudja, hogy nekem nem jó a személyautós útvonal, viszont a forgalominfót csak az általa tervezett útvonalon mutatja. Ezt, így kenhetem a hajamra. A G.Térképben nem kell útvonalat terveznem. Csak megnyitom és az összes látható út forgalominfóit mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged