Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Hoztam pár képet és videót is.
-
ForRedGlory
félisten
Ígértem képeket: [link]
-
ForRedGlory
félisten
Na szóval. A telefon nagyon jó, nem bántam meg a vásárlást, azonban közel sem hibátlan.
Az összeszerelés minősége elsőosztályú, nagyon finoman és feszesen záródik. Engem a súlya nem zavar, érezni, hogy van benne anyag. Szerintem utcahosszal a zöld színű a legszebb. Az előlapon az első napon még zavart a képarány (832 x 2268), de gyorsan szokható. A megjelenítésnél hiányzik azért az a néhány pixel:
A fő képernyőn lévő hajlás ahogy sejtettem természetes fénynél engem zavar, mert össze-vissza törik a fény rajta. Szerencse, hogy leginkább házon belül nyomkodom. A kijelző nem tudom mennyire erős, de szerintem képtelenség benne kárt tenni S-Pennel vagy ujjal, ha az ember nem akar bele direkt lövészárkot szántani.
Ez a kijelző alá dugott kamera szokható, a mindennapi használatban észre sem veszi az ember, hogy nem tökéletesen láthatatlan. A hátlapi kamera finoman szólva sen tökéletes, nem is értem. Elvárná az ember, hogy ne egy fapados kamerát kapjon. Már a kijelzőn látszódik, hogy vérszegény az egész produktum. Persze, aki ilyen telefont vesz, az nem a kamera miatt teszi, így engem sem zavar. Később majd teszek be képeket, mert ma elég sokat fotóztam.
Kötöttem rá 2 év biztosítást a SES-ben, de már bánom. Rohadt drága (1 év 65k, 2 év 130k, 3 év 195k) és ugy nem lemondható. Lehet elállok az egésztől 14 napon belül és megveszem újra biztosítás nélkül.A koncepció az volt, hogy féltem a belső kijelzőtől, de ahogy fentebb írtam, nagyon jó minőségű. Egyébként belül is van rajta védőfólia, de nem érdemes leszedni, mert nem azért van rajta. Első bekapcsoláskor a telefon fel is hívja rá a figyelmet. Azt mondta a Samsungos gyerek, hogy a szervizben lehet kérni rá cserét, de árat nem mondott. Ez így azért elég jól hangzik.
A két hangszóró nagyon szépen és hangosan szól, nekem tökéletesen megfelel.Talá a legnagyobb negatívum a kamera mellett, az bizony az üzemidő. Már elsőre is sejtettem, hogy 4400 mAh sok dologra nem lesz elég, be is jött. Kb 4 órát bír ki, ráadásul nyugalmi állapotban is túlságosan merül. Gondolom majd javulni fog a frissítésekkel, de nincs meg az az érzés, ami az S21 Ultránál volt, mely szerint le sem lehe meríteni 1 nap alatt.
A rendszer általános sebessége kiváló. Kicsit tartottam, hogy kinyitva, kétszer annyi pixelen mit fog produkálni, de tökéletes.
Egyébként, szerintem simán előrendelhető telefon leadás nélkül is, és megkapod a 35k kedvezményt. Én egy régi szar Nokiát vittem, a gyerek mondta, hogy le sem kell adnom. Beírt egy kedvezménykódot és ennyi volt.Gondolom nem éri meg a Samsungnak 20 éves telefonnal foglalkozni. Megértem.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #250 üzenetére
Oké, ki kell kapcsolni az automata szöveg felismerőt, mert túl okos.
kijelentés = kijelzőn.
-
ForRedGlory
félisten
Előrendeltem a zöld 512-es verziót. Valamiért megfogott.
Amúgy, aki feliratkozott az unpackedra, az kapott egy extra 35k-s kupont, amit az órára tud beváltani, ha a foldot rendeli elő.
-
ForRedGlory
félisten
Megnyomogattam. Elég impresszív, a közepén lévő hajlás nem vészes, de ez a kameralyuk hát elég bazári megoldás lett.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Juhaszatti #102 üzenetére
Gyakorlatilag nem látszódik? Hát nem tudom, elég látványos, minden fénytörés látszódik. Persze van olyan szög és háttérkép, aminél nem látod, de napfényben minden fog. Csak tudnám miért akarjátok megmagyarázni, hogy szemből nem látszódik.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Örülök hogy te megértetted.
Arról nem is beszélve, hogy a Samsung (is) ugye majmolja az Applet azzal, hogy kihagyja a töltőfejet a "környezettudatosság" miatt, de most meg ajándékba osztogatja. Nem véletlen tettem pont a töltőfej mögét "lolt". Kvázi ezzel a lépéssel saját magukat köpték arcon. Most hol a nagy környezettudatosság? Szánalmas.
Várom az iPhone 13 bemutatóját és ha végre beleteszik a 120 hz-es kijelzőt, valószínűleg soha többet Samsung. Pedig én nagyon nem vagyok Apple poweruser... sőt, aki ismer...
-
ForRedGlory
félisten
700.000 Ft-ért adnak hozzá ajándékba egy tokot, töltőfejet (lol) és egy S-Pent.
Ezt sem kell megvenni, bár eddig sem érdekelt különösebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen házat vegyek?
- LEGO klub
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest