- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még jó hogy nem ezt írtam
De akkor értelmezni sem sikerült, nagyjából ahogy számítottam rá.
janeszgol: Nagyjából én is így vagyok vele. A Nokiát (a Symbian vonalat) nem annyira sajnálom, az bőven elavult volt már, amikor megbukott. Viszont a WP8 az szerintem is többet érdemelt volna, csak részben elrontották a frissítések hiányával, másrészt a fejlesztők sem nagyon akartak oda menni sajna. Pedig most is azt használnám szívem szerint.
-
törölt tag
Ez utólag okoskodás igazából. Most már tudod hogy csődbe mentek, így könnyű rásütni, hogy nem jártak volna rosszabbul. De ha most neked lenne egy milliárdokat érő céged, és jelen pillanatban jól menne, akkor közé hallgatnál inkább, azóta akik eddig is jól vitték a céget, vagy néhány random emberre, akik név nélkül mernek csak véleményt formálni egy online felületen?
És persze könnyű úgy is, hogy sosem volt még csak hasonló felelősség rajtad azt mondani, hogy peeeersze az online idegenekre hallgatnál. -
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
Én nem mondom, hogy ezeknél a cégeknél nem vitték el rossz irányba a mobilos üzletágat, mert ez már történelem, nyilván lehetett volna sok mindent jobban csinálni, de ezt én is csak külső szemlélőként mondom. A Nokia túl sokáig erőltette a Smybiant, a Motorola nem tudott a Razer után mit kezdeni magával, az LG se tudott mit kezdeni az Androiddal normálisan és még lehetne sorolni sokáig, viszont ezek a dolgok nem itt dőlnek el.
Az én kiakadásaim általában lokális piacra vonatkoztak, amikor valakinek van egy elképzelése arról, hogyan kellene működtetni lokálisan ezt az egészet, én meg tudom, hogy az úgy nem megy, plusz az okait is, de nyilvános fórumon nem fogom leírni miért, pl nem oszthatok meg GFK adatokat. Úgyhogy inkább kerülöm az ilyen helyzeteket. -
mjani1172
addikt
Igen én értem. De a vásárlók hány százaléka fórumozó? Szvsz nincs 0,1 százalék, vagy annyi sem.
Azért ebből a kevésből nem biztos, hogy valós igényt látunk.
A politikát (állásfoglalás nélkül) példaként hoznám, nézd meg, hogy amerikában és a európában csak a blm! és az lmbtq a menő. Úgy, hogy a legutolsó adatok szerint a feketék aránya az államokban is 12% körül mozog, európában meg ennek is a töredéke.
És mégis csak tőlük hangos minden.
Valós akkor amit látunk? Akár itt, akár máshol?Már egyre nehezebben látom át.
-
mjani1172
addikt
A saját szakmámban (nem IT, és nem kütyü) néha olvasom a fórumokat.
Ha itt is ez van, akkor sajnos ellent kell mondjak fogtunder-nek, nincs még 3% sem az aki valóban tudja amiről beszél.
A fórumozás is változik, régen sok hasznos és érdekes dologról írtak.
Ez is nagyot változott a (úgy mint a világban sok minden). Ha már a szilikon tokról beszélünk, emelt szintnek számít.
És mindenki nagyon elfogadó, viszont szuper sértődékeny.Ha egy hibát írsz akkor jajj,, mert bántottad a vagyonokért vett életérzést.
-
<Lacy85>
addikt
De kihasználtam. Írtam is, hogy a toll hiányzott.
De mit kellett volna tennem? Megvenni a kazán Note20-at, ami fele annyit sem bírt volna üzemidőben, mint az iPhone?
Új széria meg nincs.
Van helyette S21, meg Fold s-pen támogatással. Az egyik alapból kuka, mert ki nem adnék 700 ezret egy telóra. S21 is felejtős, mert külön kell tárolni a tollat.
Így elengedtem a Note vonalat... -
fogtunder
nagyúr
-
<Lacy85>
addikt
Én sem státusszimbólumnak vettem. Arról meg nem tehetek, hogy lejtmenetbe kapcsolt a Samsung.
Amiket felsoroltál, azok meg egyéni preferenciák.
Most mondjam én is, hogy nem flagship egyik Samsung sem, mert nincs még csak hasonló ökoszisztéma sem mögötte, mint almáéknál?
Nekem többet ad az iPhone + MacBook kombó, mint egy widget a navi felett. De ettől még ugyanúgy lehet alternatíva a samu is annak, akinek más a fontos. -
opr
nagyúr
...LG, htc, ericsson, motorola (ami ugye egy ideje lenovo ha jol tevedek)...
Amugy ezek kozul a nokia es a htc a tenyleg legfajdalmasabbak. Ott szo szerint eleg lett volna barmelyik szakmaibb jellegu forumot vegigolvasniuk es elkerulheto lett volna a szeppuku, annyira trivialis volt, hogy mit csinalnak szarul.
-
nuke7
veterán
nem tudom, én kábelt nem használtam, csak wireless tükrözést, ott nem feltűnő a késés - biztos van amúgy. Kábelen keresztül szerintem kizárt az észlelhető késés igazából.
BT bill-t használva amúgy wireless tükrözésnél nem tűnt fel a késés, egeret nem használtam még iOS alatt. -
törölt tag
Meg tudod adni hogy ne csak az útvonalon, hanem akár 200km körzetében mutassa az útvonal infót, ha nem arra mész amerre ő tervezte, akkor menet közben korrigál. Nem bonyolult átlátni.
Egy PC messze nem annyi, hogy böngészel vagy videót nézel, erre egy tablet és képernyő tükrözés is elég. Csomó app bocs Androidra, is messze nem tud kiváltani egy ilyen megoldás egy PC-t. -
nuke7
veterán
pedig az iphone nagyon régóta tud hdmi jelet adni...
-
törölt tag
Ez kb olyan mint a jó minőségű kamera. Nem kellene nekem flagship, ha más is tudná.
Mondjuk amúgy amilyet funkcionalitása van egy Dexnek, vagy hasonló cuccnak, pont annyira nem értem hogy lehet ezzel kiváltani egy PC-t, ahogy te nem érted egy iPhone hogy válthat ki egy Note-otA Fold3 tetszik amúgy, bár lehet nekem inkább a MS hajtogatott megoldása tetszene, csak abban a kamera nem az igazi.
-
törölt tag
Ezeket nem kell amúgy flagship, talán a HDMI-t nem biztos, de az összes többit minden telefon tudja kb, mivel szoftveres dolgok. Inkább az Android adta bütykölési lehetőségeket használod, nem a flagship mivoltát.
Waze amúgy tökéletesen jó a forgalom és traffipax jelzésére, csak be kell írni rajta hova mész, és kikapcsolni a hang utasításokat. -
fogtunder
nagyúr
Felhasználási profil függvénye. Nyilván nem tud mindent az i12, amit az S21 ultra tudott, de az utóbbi időben nekem pl az volt a lényeg, hogy legyen egy pörgős telefonom jó kamerával, és egy nap feletti üzemidővel. Ezt tudja úgy, hogy kényelmesen elfér a zsebemben és nem hajlított a kijelző. Plusz időközben a gépemet cseréltem egy Macbookra és a saját eszközeik közötti integráció nagyon jó, különálló telefonnak Windows gép mellé nem vettem volna meg. Sőt, ha nem tudok jó áron szerezni egy refurb darabot, akkor se vettem volna meg. Viszont a Samsungnál is az van, hogy hiába jó a telefon, ha az Exynos chip miatt napi kétszer kell töltenem, ami évek óta a jellemző tendencia volt. A 21 Ultra már jó volt, csak ez még rohadt nagy
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ja, a Tab A8, azért az nem éppen egy 120 Hz AMOLED
a hardverről ne is szóljunk, szóval az a lényeg, hogy ha forintosítani kell, hogy egy telefon + egy tablet, akkor valami kicsi, de erős tabletet kéne mondani, az meg elég ritka.
A képarány jól jön még szövegbevitelénél, fotók visszanézésénél és editálásánál, e-könyv olvasásnál, egy rakás játéknál, online meetingnél, videotelefonálásnál... videózásnál valóban nem vagy sokkal előrébb, ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged