- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #316 üzenetére
Ugy viszont mar nagyon jo szamok ezek!
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #314 üzenetére
Kb milyen arányban használod melyik kijelzőt?
-
bajormisi
csendes tag
válasz
ForRedGlory #309 üzenetére
Köszönöm! Ez így egyenlőre megnyugtatónak tűnik. Ha egy napot kibír akkor az nekem megfelel.
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #309 üzenetére
Ez alapjan tipikus 5-6 ora SoT, ha nem jatszol, az vegulis nem rossz. A jo az nem ilyen, de semmikeppen nem rossz.
-
bajormisi
csendes tag
válasz
ForRedGlory #306 üzenetére
Akkumulátorról tudnál valamit írni. Előrendeltem, de félek egy kicsit, hogy kevés lesz a szufla benne.
-
válasz
ForRedGlory #306 üzenetére
Kicsit túlszaturált, de amúgy nem riossz.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ForRedGlory #301 üzenetére
Ez olyan, hogy engem pl sose zavart se a notch, se a kameralyuk, ott van, tudom, túlléptem rajta, inkább, mint a káva. De ismerek embereket, akiket zavar. Mint a fűtőszálas szélvédő a kocsikon. 8 évig jártam ilyennel, nem zavart, viszont van, aki nem tudja nem látni.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
ForRedGlory #301 üzenetére
Írtam is, hogy nem zavar. Viszont vannak akik képhibának látják a notch-ot vagy a kameralyukat, nekik jó eséllyel ez a megoldás sem fog tetszeni.
-
soko70
aktív tag
válasz
ForRedGlory #282 üzenetére
Szia, hasonló az én meglátásom is, de az akkumulátor szerintem pont jobban teljesít, mint a Note 20 Ultra készülékben, lehet nem éri el az S21 Ultra idejét hiszen még csak két napja használom, de ekkora kijelzővel nagyon is jó.
Kérdés: az akkumulátor beállításnál van egy kapcsolóérdemes bekapcsolva hagyni?
-
T0rnad0
addikt
válasz
ForRedGlory #282 üzenetére
Köszi az infókat. SES-ben csak az ott vásárolt telóra lehet kötni biztosítást? Gondolok itt az 560 ezerért előrendelhető telenoros ajánlatra.
Kamera: Gcam-ot próbáltad esetleg? Én 12 mini-vel tudtam összehasonlítani beltérben és jobb volt az Apple. -
Sanraith
aktív tag
válasz
ForRedGlory #250 üzenetére
Irigykedem, az enyémet még csak "elkezdte összekészíteni" a Telenor. Pedig már hajtogatnám...
-
szalai112
senior tag
válasz
Fold2-nél eltudták hagyni a fóliát!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Oké, ki kell kapcsolni az automata szöveg felismerőt, mert túl okos.
kijelentés = kijelzőn.
-
opr
nagyúr
válasz
ForRedGlory #240 üzenetére
Gratula hozza! Majd johetnek a tapasztalatok.
-
mjani1172
addikt
válasz
ForRedGlory #175 üzenetére
Ne haragudj, de végigolvasva a hozzászólásaidat,? ...............
1 .Ezt sem kell megvenni, bár eddig sem érdekelt különösebben.
2. Előrendeltem a zöld 512-es verziót. -
válasz
ForRedGlory #175 üzenetére
Írj majd légy szíves a tapasztalataidról.
-
Hallosz
senior tag
válasz
ForRedGlory #63 üzenetére
Hm, így voltam én is és a méret miatt vettem egy i12-t, annak ellenére, hogy a felhasználási szokásaim, messze nem indokolták.
Azóta úgy tekintek a készülékre, mint a digitális fogyókúrám segédeszközére. . . -
válasz
ForRedGlory #70 üzenetére
Tökéletesen igazad van.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
ForRedGlory #77 üzenetére
Ízlésekről tényleg kár vitatkozni, de most olyasvalami zavar, amit szemből, tehát használat közben, gyakorlatilag nem is látsz. Az meg hogy a mellettem álló mit lát, finoman fogalmazva sem elsődleges szempont a telefonvásárlásnál.
Persze ujjal érezheted, és az is lehet zavaró ha nem tud megbarátkozni vele az ember, vagy nem kompenzálják a készülék előnyei. -
Segal
veterán
válasz
Az Apple és a prémium érzés az kb Jobs-al együtt lett eltemetve.
Manapság már inkább csak futnak a többiek után és halvány lila fingjuk sincs arról merre tovább (iPhone fronton ezt kiemelném) -
fogtunder
nagyúr
válasz
bármilyen érvelés, ami tartalmazza az Apple féle prémium érzet kifejezést, azonnal invaliddá válik. mondom ezt úgy, hogy van iPhone-om, egy iPadem és egy M1 Macbookom, utóbbiból nagyjából minden 3-4. billeg sík felületen kisebb-nagyobb mértékben, az aztán a prémium érzés.
-
mrThomi
addikt
válasz
Ha valami miatt akkor én ezen nem kattognék, mert ez a teknológiából ered. Ez ilyen mindenkinél, ezt vagy elfogadja az ember vagy nem. Engem egyébként nem zavart, láttam hogy ott van de elfogadtam, mert nagyobb volt a wow érzés, illetve tudtam hogy nem hibás darab. Az apple 2-3 évvel le van maradva(vagy csak sok mindent nem mer meglépni időben) lásd 5G, 120Hz ahogy te is írtad.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
ForRedGlory #77 üzenetére
Nem, nem rossz híred van, hanem fogalmazási gondod. Majd máskor, ha ízlésről írogatsz, akkor a "vicc kategória" elé talán írd oda, hogy "szerintem".
-
Ádám16
addikt
válasz
Bárcsak ennyi problémám lenne az életemben, mint ez a hajlítás ezen a kijelzőn, és az ezzel kapcsolatos undorotok...
Imádnám használni ezt a cuccot. Viszont továbbra is egy i12 mini + iPad otthonra kombó lenne számomra az ideális. Tabletezni otthon szeretek csak. Ha sokat tömegközlekednék, akkor viszont jöhetne ez a koncepció, nem kéne +1 eszközt a táskámban hordani.
-
mrThomi
addikt
válasz
ForRedGlory #63 üzenetére
"Várom az iPhone 13 bemutatóját és ha végre beleteszik a 120 hz-es kijelzőt, valószínűleg soha többet Samsung"
Ezen agyalok én is, bár mint írtam a Z fold 2-vel semmi bajom nem volt. Lehet megveszem még egyszer, mert egy tablet méret kell otthonra, illetve android rendszert nem szeretném teljesen kukázni. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Igazán nem szeretnék ünneprontó lenni, de volt a kezedben Fold? Mert lehet puffogni a hajlítási gyűrődés miatt, de szemből ez nemigen vehető észre, ha meg használod a nagy kijelző előnyeit, akkor kábé tényleg pont telibeszarod, hogy van-e ott valami hullám, vagy nincs...
-
válasz
ForRedGlory #20 üzenetére
A telefont veszed 700 ezerért, nem az ajándékokat. Az ajándék csak ajándék. A telefon akkor is ennyibe kerülne, ha nem lenne semmi ajándék. Szóval én nem értem mi a probléma az ajándékkal. Eldöntöd, hogy a telefon megér-e neked 700-at, ha nem akkor nem veszed meg. Ennyi.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
ForRedGlory #20 üzenetére
Ő csak odáig lát, hogy Samsung. Ha bármi negatívat írsz, ugrik. Szerintem ha odaürítenének az asztalra és rádobnának egy Samsung matricát, azt is éljenezné.
Én is most kaptam meg az emailt, hogy adnak AJÁNDÉKBA TÖLTŐT
Besírtam.
-
válasz
ForRedGlory #10 üzenetére
Nem, 700 ezer forintért kapsz egy telefont, nem az ajándékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest