Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nagysz

    tag

    válasz erdey_a #186 üzenetére

    Azért nem irtam le, mert ez (még) nem a Gordon-féle igényességgel készült, hogyúgymondjam :D
    Kiolvasztottam szobahőmérsékleten - ez most, mivel siettem, annyit tesz, hogy a jegek már leestek róla, olyan 3 órát állt a konyhában. Ekkor még fagyos, de a sok víz már nincs rajta.
    Utána befűszereztem Kotányi "Halak" nevű űrtechnikás fűszerkeverékkel, bedörzsöltem, állt vagy kemény 10 percet és utána ugrott a sütőbe. Megnyomtam a halas ikont, ekkor kiirt 10 percet. lement, megnéztem, még nem késznek ítéltem meg, ezért beküldtem még 5 percre manuálisan 190 fokra. Ennyi.
    Ja, a belső edény kézi mosogatása kicsit szopós, a lyukakból nehéz kiszedni a matériát, így az még a sütési idő jelentős részével meghosszabbitja a műveletet (+5 perc) :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák