-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#95712068 #4465 üzenetére
Magyarán ha szarul pakolod meg és indokolatlanul sokat raksz bele
A Philips xl és az xxl sütőinek is zárt az oldala. A 1,2kg burgonya az 6,2 l xl sütőre van megadva.
Szóval keveset raksz bele gyerekadag, csak ne keljen rázogatni és ha többre lenne igény akkor inkább 2 adagban sütnéd mint, hogy rázogatni kelljen?
Nincs ezzel gond, csak legalább ne adnál tanácsot... -
törölt tag
válasz
#95712068 #4461 üzenetére
A sima burgonyából én beleteszek 800g-ot azt mindegyikben rázogatni kellene, csak a két kosarasban kevesebbszer.
Nekem 200 fokon égeti. Elősütöm 150-160 fokon majd 180 fokon tovább vagy 190 fokon kevesebb ideig folytatom (még tesztelés alatt). Ismerős azt mondta rá, hogy szinte olyan az állaga mint amit ők készítenek fagyasztottból, olajban. Nem szétfőtt krumpli...
Megnézed a Philips airfryer kosarát oldala zárt, beleraknék 800g sima burgonyát ami lezárja az alját, elmondanád nekem rázogatás nélkül, hogy lenne tökéletesen egyenletesen sült? [link]
Azt mondod majd, hogy csak a felét raknád bele, nem a felét mindet kell...XL méret, 1,2 kg-os sütési kapacitás
A Philips Airfryer XL kifejlesztése során az egész család igényeit szem előtt tartottuk. A 7 (valóban 7 liter) literes edény számos különböző ételhez használható. A készülékkel akár 5 adag ételt vagy 1,2 kg hasbábburgonyát is készíthet egyszerre családtagjainak és barátainak. -
törölt tag
válasz
#95712068 #4451 üzenetére
Áruld már el, hogy mennyi ilyen gép fordult meg nálad, és hány éve használsz ilyeneket?
Az első gépem és vagy két hónapja használom. Annyi van benne, hogy tudok főzni és nem csak fagyasztott sültkrumplit, mirelit húsokat meg sült csirkecombot.
A lényeg, hogy meg tudom ítélni számomra mennyire használható. Nem lennék vele megelégedve akkor menne a háztól úgy, hogy nekem nincs ilyen lesújtó véleményem róla.
Hasáb burgonyánál többször meg kell rázogatni (800g), nekem nem zavaró, cserébe mosogatásnál meg nyerek vele.
Feltenném a rácsra akkor már lenne alatta 5cm légrés ha igényelném.
Neked gondolom volt már több ilyen géppel tapasztalatod és azért is írtad, hogy nálunk a 85K-s Ninja mennyire kerülendő.Fórumtárs meg a fagyasztott pékáru miatt húzta le, érted? A fagyasztott pékáru neki nem sült megfelelően a nem két kosaras sütőben.
-
törölt tag
válasz
#95712068 #4436 üzenetére
Sikerült összeírni egy rakás közhelyes butaságot, még szerencse, hogy nem az ilyen véleményekre hallgattam vásárlás előtt.
A nem külön kosarasnak nem lyukacsos a kivehető rács alja?
A rács kb ugyan olyan magasan lehet benne mint a kivehető kosarasnak a kosár alja.
A Philips sütődbe belevágnál 1-1,2 kg sima burgonyát (amire elméletileg képes) abban sem sülne meg rendesen, rázogatás nélkül. -
erdey_a
addikt
válasz
#95712068 #2680 üzenetére
azért mondom, "lehetni lehet", de az nem klasszikus lángos lesz. ha laposra szétteríted, nem lesz vékony a közepe és hólyagos, foszlós, a széle.
én fánkot csináltam már sütőben. megettük, rossz nem volt, de azért foszlós az se lett. olajban történő hirtelen sütés hiányában túl tömör lesz a tészta sajnos
-
rup1u5
nagyúr
válasz
#95712068 #2140 üzenetére
Valahogy így.
Kipróbáltam és nem működött. Csak néhány szem pattogott ki.Az enyémben van rács a fűtőszál alatt. Még szerencse mert volt már olyan hogy a sajtszeletet felszippantotta és szépen rápirult.
-
erdey_a
addikt
-
Acheron
őstag
válasz
#95712068 #2058 üzenetére
Akcióban, kuponnal 80 - 90 körül fogható az XXL.
Nálunk csak három tagú a szűk család, de még ezzel, és a külön beszerzett sütőtér elválasztóval is van, hogy két körben sütöm ki benne az ebédet / vacsit. Én a nagyobb mellett vagyok ezen okból.
Igen, a videón látható módon a rács könnyen kivehető, külön mosható. Semmilyen morzsaberagadásról nem tudok beszámolni. Minden része mehet a mosogatógépbe - bár én az alsó, műanyag zsírfogó betétet inkább kézzel öblítem el, az anyaga olyan, hogy a mosogatógép (legalábbis nálam) nem mossa el szépen.
De mivel nem teflonos (= érzékeny), hanem sima műanyag, kézzel is pikk pakk elmosható - a többi meg tényleg mehet a gépbe. -
-
bul07
nagyúr
válasz
#95712068 #1750 üzenetére
Igen sokat számít a kialkítás is, de a forma is
Szerintem ami nekem van Tefal nem ép a legjobb kialakításúMax csak akkor tudok váltani ha a mostanit elállásba visszaküldeném, de már lehet erről lecsúsztam.
Másikat venni az nem megy anyagiak miattAmúgy jelzem az itt lévőknek is
Penny csütörtöktől Fagylakoma Csirkemell Cornflakes Panírban akciós lesz
[kép]
Spórolósba nagy kedvenc, íze is jó és nem valami pépből van hanem rendes húsból
Aki még nem próbálta tehet egy próbát -
bul07
nagyúr
-
Beni2360
félisten
-
Ajándékok
aktív tag
-
syler123
veterán
válasz
#95712068 #707 üzenetére
Akkor nálam a Philips kilőve.
A mirelit krumplival az a baj, hogy mirelit. Ahhoz nekem nem kell forró levegős sütő, mert az a sütőben is gyorsan és szépre sül és elfér mellette a hal stb...
Mindenképpen a friss krumpli lenne a lényeg, azt én jobban szeretem. Nekem az sem lényeges, hogy olajmentes legyen, csak egyszerű legyen, beleöntöm a krumplit, befújom olajjal, összerázom és süljön.
Szerintem az a biztos, ha kipróbálom és ha nem jön be, akkor visszaviszem, de persze nem ez a cél. -
syler123
veterán
válasz
#95712068 #704 üzenetére
Köszi!
A Philips mennyi szokott lenni kuponozva? A Lidl-ös az ma van, ha sokkal drágább a Philips, akkor elugrok érte.
Megmondom őszintén egyszer tettem egy próbát egy 80eFt-os készülékkel. Az mindent is tudott, forgó kosár, alsó felső sütés, volt ott minden. Delonghi márkájú volt. Megsütöttem benne 1 adag krumplit (nem fagyasztott), hát ugye más íze volt, nem ízlett a családnak (lehet az is, hogy túl kevés olajat tettem rá), akkor az a gép vissza lett küldve, de nekem különösen nagyobb bajom nem volt vele, krumpli ízűbb volt a krumpli... De 1 magamra, mert kb csak én fogom megenni a krumplit, ha ebben sütöm, arra nem veszek 80eFt-os készüléket, de a 20-30eFt belefér. -
syler123
veterán
válasz
#95712068 #702 üzenetére
Ennyiért akkor már nem jobb a Xiaomi Air Fryer? Agyalok ezen a kettőn, még keresem a Xiaomi méreteit, mert a Lidl-ös eléggé batár méretekkel rendelkezik. Elsősorban sültkrumpli sütésre használnám, szoktam sütőben sütni, befűszerezve, olajspay-vel befújva egész finom szokott lenni, de talán ezzel egyszerűbb lenne.
-
nagysz
tag
válasz
#95712068 #450 üzenetére
Konkrétan miben más a Philips? Alapvetően én is meg szoktam venni a minőségi dolgokat, ha értelmét látom, de itt túl nagy volt a különbség. A princess is jól néz ki, amit csinál, az is jó. Viszont nincs összehasonlítási alapom, ezért érdekelne, hogy miben jobb a drágább ?
Philips tapasztalatom viszont van, és az nem éppen pozitív. ezért (sem) lett philips. -
erdey_a
addikt
válasz
#95712068 #417 üzenetére
a kis philips airfryer is pici...
amiket xl-nek meg xxl-nek hívnak különböző gyártók, szerintem az tekinthető normál méretűnek.
oké, krumpli kétszemélyre belefér, de azért 4 csirkecombot ketten csak megesznek a népek és az már kihívás a kisebbeknek.
mi lassan a princess xxl-t is kinőjük, ahogy a gyerekek egyre nagyobbak.szerk: 7 percnél a videóban: 2 csirkemell alig fér bele [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest