- Motorola Moto G24 Power - hol van az erő?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Alkalmazásbemutató: Keep
- Futott egy Geekbench kört egy új HTC készülék
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
-
Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
ph A Kereskedelmi Minisztérium egyelőre csak felméri a helyzetet, egyelőre nem látni, hogy tudnak-e bármit is tenni.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Mester és tanítvány
gp Egyelőre még mindig nem kaptunk megjelenési dátumot a játékhoz.
-
Samsung Univerzum: Így ismerhető meg a Galaxy AI bármilyen telefonon
ma A Try Galaxy webalkalmazás kontrollált környezetben mutatja meg, mit tud a One UI 6.1-es rendszer és a mesterséges intelligencia.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagysz
tag
válasz ubyegon2 #290 üzenetére
nem egy rakétatudomány http://minosegihus.hu/oldalak/mi-a-szuvidalas
inkább csak kell hozzá egy gép, ami tudja tartani az alacsony hőmérsékletet.
alacsony hőmérsékletű sütés sem újdonság, magyar változata is van, a lassú zsírban sütés, másnéven "abálás". arról már csak hallottál Igaz, "külföldiül" konfitálásnak hívják manapság.
A rúd témát én sem ismertem, de rákeresve ez pont egy fűtőrúd lehet: ráteszed az edényre felülről, belelóg a vízbe a vége és az fűti egyenletesen a benne levő kaja vizét. ha jól értem.