- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
erdey_a
addikt
válasz
eagleberg #584 üzenetére
a valóság ezzel szemben az, hogy ha használat után egy mezei konyhai mosogatószeres szivaccsal áttörlöd, akkor nem fog centi vastagon rárakódni semmi (legalábbis nem olyan gyorsan) és nem kell aztán durva vegyszerekhez nyúlni.
Ugyanitt megjegyzem, hogy a tűzhely sütőjét is ki szokás takarítani és az olajos edényt is. Tehát akkor ezek is zsíroldó vegyszerben úsznak. -
nagysz
tag
válasz
eagleberg #465 üzenetére
Ok köszi, hogy felhívtad erre az 1db review-ra a figyelmünket.
A korrektség jegyében gyorsan be is teszek egyet a philips XXL-ről, hogy lássuk, miről is van szó a "túloldalon".
google fordítás az amazon.de-ről:
Értékelés Németországban, 2019. április 27-én
Sok füst és zörgő hang négyszeres használat után
Hitelesített vásárlás Már csak négyszeres használat után a gép zörögni kezd, és sok füst jelenik meg hátulról, és a konyhában a levegő sűrűvé válik, mintha étel égne. Korábban már volt 3 Philips sütőnk, de ez nagy csalódás. A lehető legjobban megtisztítottuk az elemek belsejét (ezt soha nem kellett megtenni a korábbi gépeinkkel) (nagyon nehéz hozzájutni, és nem szerelik szét), és még mindig szörnyű a füst, ami a gépből származik. A Philips által kínált javítási szolgáltatás szintén botrányos. Először el kell fogadnia a javasolt díjat, amely majdnem a fele a vásárlás árának (ez nem tartalmazza az összes szállítási költséget). Igazán csalódás, mivel ez a gép szintén nem olcsó, és jobb szolgáltatást várt volna a Philipstől. Csak 15-ször használtuk ezt a gépet. -
nagysz
tag
válasz
eagleberg #462 üzenetére
Lehet hogy nem mind ilyen
erdey_a-é és az enyém biztosan nem ilyen, hanem hibátlan.
(bár sokan írtak ugyanezt),
arra a max 5 emberre gondolsz ? amiből 4 kiégette és utána jó lett.de én mások helyében nem kockáztatnék, az egészség nem játék.
Igazad van, az tényleg nem játék. Viszont kérdeznélek: fél év után beszart a philips turmixom. Vettem egy másikat, mert szerintem minden philips turmix szar, és még a végén megb.sz az áram, szikrázott mint a franc. senki se vegyen ilyen turmixot ? ugye hogy nem.
Vettél egy valszeg hibás terméket, van ilyen. Utána vettél egy jót, örülj neki, ennyi.
-
erdey_a
addikt
válasz
eagleberg #460 üzenetére
azt mondod, a philips azért drágább, mint bármelyik hasonló eszköz a piacon, mert az az egy amelyik nem ereget mérgező füstöt?
ne bohóckodjunk.
egy fűtőszálról egy venti lefújja a meleget. ez nem űrtechnika.
ami a gépek közt igazi különbség - a méreten felül - az a praktikum; a szétszedhetőség, a tisztíthatóság és ebben azért páran elvéreznek. valamint a kosár kialakítása, hogy mennyire tud keringeni a levegő oldalt és alul. ezen a téren is van pár kihívásokkal küzdő típus.
szerintem továbbra is az aldi \ lidl xxl gépei az ár-érték arány győztesek. a philips messze túl van árazva. de rolls roysot is kapni, pedig az is csak egy autó. nincs is ezzel semmi baj.
süssünk! -
válasz
eagleberg #31 üzenetére
Fenébe, minap valahogy lemaradt a fogantyú képe. Nem leszedhető a rögzítése fix, de kézi mosogatásnál nem különösebben akadály, de sokkal könnyebb lenne persze ha lecsatolható lenne, viszont a fém rögzítőlap miatt így oldották meg. Philips Airfryer XLről készült a kép
DamianB
Bejött, én sem gondoltam erre, mivel csak páran érdeklődtünk a BB topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest