- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
ggeleven #4649 üzenetére
Dehogy én antőr vagyok, és nem reklámember
Na utánnanéztem a korábbinak és ez van benne
Philipke 6.0
Avagy Philipke bedurvul :)
Alap ötlet tortillás pizza.
1 variáció bevágva negyedbe hajtva
Tökéletes étel, amit magunkkal vihetünk, és akár séta közben is elfogyaszthatjuk.
Tetszőlegesen ízesíthető, akár édes feltétekkel is!
2 Variáció klasszikus pizza feeling, akár két tortilla lap is egymásra helyezhető. Abszulút visszadja a pizza feelinget, és pillanatok alatt elkészíthető.
3. A talán még gyorsabb mindent bele változat,a tortilla lap tulajdonképpen egy forma amibe a hozzávalókat pakoljuk Ez esetben 3 tojás elősütve, feltételek chillis bab, hagyma, sonka apróra vágva, füstölt sajt paradicsom a tetejére. Ezután sütési idő max 10-15 perc a hozzávalókat megfelelő időben rétegezve.Most csak az utólsó kéoet rakom.ide amiben látszik. Ez direkt Air Fryerbe is használható tál, de itt csak tálaltam benne
-
bul07
nagyúr
válasz
ggeleven #4579 üzenetére
Én azt tapasztalom a Siguro AF-R550 gép esetén hogy a közepén nem süt annyira mint a szélein
Így hasáb esetén ilyen vulkán kráter szerűséget kell csinálnom mert úgy süt egyenletesenHa meg mirelit csirkét sütök a széleire kell raknom , majd ha valamelyik jobban sülne az középre mert ott nem sül annyira
-
Szabz856
csendes tag
válasz
ggeleven #4491 üzenetére
Hát nem azt mondom, hogy mindegy az ár rugalmas vagyok benne mert a jóra nem szeretem sajnálni a pénzt. Azért küldtem a xiaomit mert porszívóban nekem nagyon be jött a drágább pl dyson helyett.
Használattól nem félek mert imádok főzni és szerintem ezt se lehetetlen meg tanulni. -
motown5l
senior tag
válasz
ggeleven #4466 üzenetére
Ez ugyan, olyan, mint a zárt kosaras. A zárt kosarnal alul, van a rács amire rá teszed. És nem kel tisztítani a sutot. egyszeruen csak el kel mosni. A kosarat. Meg vannak a mostani air fryer ék csinálva normálisan. Cosori air fryer t is nagyon dicsérik. Érdemes róla videókat nézni a YouTube n. Én is úgy választottam márkát.. De lenyeveben inkább arról kéne temazni, hogy, ki milyen fokon és hogy süti a dolgokat benne. Talán nagyobb sikere lenne ennek a Témának. Két. Kosarast azért vettem, mert energiában rengeteget meg portolok. 75% energia megsporolas mint ha egy legkeveros Sütőben sutnem. Vannak tesztek is róla. Akartam venni egy fogyasztás mérő is hozzá, de volt fent videó róla ahol, mérik.
"Minnel nagyobb a Watt szám, annál hatékonyabb egy sütő" -
válasz
ggeleven #4158 üzenetére
Csináltam egy blogot, mert nem volt még, szerencsére van érdeklődés, épp ezért nem leszek itt ennél aktívabb!
Voltam Tg három Linuxos szaktopikban, összekülönböztem olyan nagybetűssel, akit később elszabadult hajóágyúként örökre kizártak, de előbb ő vette el a Tg jogaimat előbbi topikokból. Több blogomat zárolták, mert aktív voltam, kértem az előbb említett szaktopikok Tg intézését vissza, azt mondták nem lehet, mert a többi Tg meg a nagybetűsök is utálnak! Szerinted kezdjek el ebben a topikban is aktivizálódni?
Topik Összefoglalót Tg tud csinálni, nyilván első hsz-be ill a blog kezdőszövegébe is bele lehetne szerkeszteni sok mindent...de ha csak egy nagybetűsnek nem tetszene valami, már zárná is a topikot!
Ha nektek az jó és gyüjtögettek recepteket, akármit, belerakhatom a blog nyitórészébe éppen... de előre szóltam.
-
bul07
nagyúr
válasz
ggeleven #3835 üzenetére
Az ényém pl Alza UCS volt
Igaz alzánál különböző fajták vannak jelőlve, az ennyém csak kibontott volt, nem olyan ami már használtakDe vettem már emagról sütőt ami tényleg használva volt egyszer, meg is kellet takarítanom
Az már más kérdés hogy kb kétszer használtam én és soha többet nem is fogom -
Beni2360
félisten
válasz
ggeleven #3819 üzenetére
Nekem is aránylag nagy 5,2 l a gépem de egy nagyobb sertes comb egyben biztosan nem fog kiszáradni. Aldiban szoktam venni nem egy draga dolog egy ket probat megér.
Nalam is egy ev utan volt egy balesetem, nem vagtam le a maradék zacsit fel is fújta a spiralra de hamar eszre vettem es siman leszedtem, kapartam rola. -
Beni2360
félisten
válasz
ggeleven #3816 üzenetére
Én már tobb mint 50 sütő zacsit elhasznaltam, ket dologra kell figyelni. A hús mellet lekötni es a maradék zacsit ott levágni, hogy ne tudja felkapni a fütő szalra. Második meg lezárás utan 3 lyukat vagok az ollóval, belevagok es ott távozik a gőz. Holnap megint spékelt pácolt csirkemell megy a zacsiban 30 p\150 fok es 5 p piritás 180 fokon. Ezt fogyasztom a vacak felvagottak helyett. Vasárnap töltött dagadót tettem a zacsiban.
-
Breki
veterán
válasz
ggeleven #3576 üzenetére
Én a múltkor ezt akartam elkészíteni.
[link]
De aztán:
Amikor az emberfia Air Fryer BLOOMING SWEET POTATO.-t készítene először.És a végeredmény köszönő viszonyban sincs az eredeti képpel, viszont kiadós rántottának néz ki egy kis beaconnal és füstölt sajttal megbolondítva Magyarul mondhatnánk, ronda lett, de nagyon finom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged