- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
lala666 #4534 üzenetére
485 pontosan, persze! Nem vitaképpen..., de az ilyen tradicionális kajáknál a tradíció is fontos.
Aztán gondoljunk bele, hogy Lujdzsi, aki kiváló nápolyi pizzát sütött mondjuk 100 évvel ezelőtt... hogy a francba tudta volna beállítani 485 fokra a fatüzelésű kemencéjét. Felfűtötte oltári melegre, aztán jó volt.
Ez olyan, mint a pirítósuk. Arra felé is csak azt raktak rá, ami volt a háznál: a motiváció a szükség volt, azaz a legolcsóbban kihozni a kaját. Paradicsom, stb. Itt meg már azt sem tudják mit kérjenek érte, mert ez "eredeti bruschetta". -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
lala666 #4294 üzenetére
Airfryer sütőknek megvannak a hátrányai, pl ha mindent is sütnek benne, akkor a fűtőszál mögé leégett lerakódást, nehéz eltávolítani.
A képeken lévőknek már biztos, hogy van szaga is és ahhoz , hogy rendesen kitakarítsák, szét kellene szedni, Így is lehet hagyni és szagolni de lehet, hogy már az ételekre is hatással lesz.
Úgy vagyok vele, hogy nem készítek benne mindent is főleg, hogy az olajban sütés kiváltására vettem pl hasábburgonya, fasírt, rántott, fagyasztott dolgok és szerintem nem ezektől lett olyan... -
|AP|
veterán
-
|AP|
veterán
válasz
lala666 #2205 üzenetére
próbálok keresni megbízható információt erről, egyelőre vannak ellentmondások.
Eddig arra jutottam, hogy a legtöbb airfryer (így a legtöbb Philips is) használ teflont a kosarakon (nem PFOA hanem PTFE), viszont talán a Philps Premium XXL teflonmentes.
Ez utóbbi cikkben szerepelnek a Ninja airfryerek is, amik állítólag szintén teflonmentesek (kerámia bevonatos kosarak vannak bennük) -
Mr.Csizmás
titán
válasz
lala666 #2148 üzenetére
mondjuk rázogatás helyett egy ilyennel menedzselem a krumplit pozícióba' [IKEA 365+ HJÄLTE Húsforgató]
-
erdey_a
addikt
válasz
lala666 #2086 üzenetére
na, megy ez...
ez lehet valid érv, de nem tudjuk, hogy melyik milyen anyagminőséget használ. itt elsősorban felteszem a bevonatra gondolsz. a ház műanyaga szerintem másodlagos, illetve azt azért egy tapogatással el lehet dönteni.
amit el tudok mondani az az, hogy a princess sütőmről 2,5 év intenzív használat után sem jön le a bevonat így természetesen nem is ragad. igaz, mosogatógépbe nem nagyon szoktam betenni, inkább kézzel van elmosva.
volt egy tefal serpenyőnk, az sokat járt a gépben - nem tudom, hogy ez miatt, de el is kezdte idővel ledobni a bevonatot. azóta a serpenyők se mennek a gépbe -
Voice24
őstag
válasz
lala666 #1883 üzenetére
A Lidl-s 5,2 literesnél sem tapasztaltam semmilyen szagot, mellékízt már az elején sem. Ellenben lassan időszerű lesz szétkapnom, ha jól láttam, két csavar tartja a spirál fűtőszálat. Ugyanis belenézve felül látszanak lerakódások, azért valamennyi olajgőz itt is száll és meg is találja a helyét, ahol macerás leszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest