- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
Flowtation #5147 üzenetére
Van az IKEA-ban olyan tepsi amiben alulra rakod a krumplit arra a rácsot, és rá a húsokat. link
-
Essejó
veterán
válasz
Flowtation #5145 üzenetére
Picit lassabban melegszik fel, de cserébe akár a 6 kg-os bébi pulykát is bele tudod rakni egyben.
-
erdey_a
addikt
válasz
Flowtation #5149 üzenetére
a kisebb méret miatt sokkal koncentráltabb a hőátadás.
-
yanna
addikt
válasz
Flowtation #5149 üzenetére
Gondolom az nem mindegy, hogy pl. 1500 W fűt 4-6 litert, vagy 3000 W 35-45 litert...
-
erdey_a
addikt
válasz
"Akkor végül is kijelenthető, hogy a nagy sütő, ugyanazt tudja - amennyiben adott benne a funkció - mint ezek a "kompaktabb" forrólevegős sütők?"
nem
-
Ajándékok
aktív tag
válasz
Akkor a nagy rács alá beraksz egy tepsit és tud keringeni a levegő és ha lepotyog vagy lecsepeg valami, akkor sincs gond.
Egy átlag házban 10-16A amper-t tud az elektromos hálózat. Emiatt a gépek maximális teljesítménye 2-3kw körül van. Már a kicsi gépek is 2kw körül vannak. Mivel a nagy sütő sem tud sokkal többet, lassabban sül meg benne az étel. De korábban volt már róla szó, ha a kis géppel 2 adagot kell sütni, akkor energia felhasználásban és időben is kb ugyan ott vagy a nagy sütővel. -
Ajándékok
aktív tag
válasz
Flowtation #5142 üzenetére
Amikor normál nagy elektromos sütőt vettem, ahhoz adtak 2 nagy tepsit és 2 rácsot. Az egyik rács akkora, mint tepsik, a másik pont beleillik a tepsikbe. Lehet, hogy nektek is van...
-
bul07
nagyúr
válasz
Flowtation #5142 üzenetére
Lehet venni grill rácsot, kép [link], vagy valami hasonlót
Na de a alsó húst is meg kellene fordítani vagy kivenni, és akkor ezt a rácsot is mozgatni kell ami piszok meleg ám így kel hozzá kesztyű.
Én próbáltam igaz még az egykosaras gépben
Hogy alul hasáb rácson meg mirelit csirkemell, de nem is jól sült a hasáb meg megrázások előtt az egész rácsot meg csirkemellet ki kellet szedni -
bul07
nagyúr
válasz
Flowtation #5135 üzenetére
1-1.2Kg hasáb süthető egyszerre de ahhoz olyan gép kell
Mert az egy dolog hogy a gép mérete megengedné de ha mondjuk egykosaras a gép akkor nagyon sokat kell rázni hogy egyenletesen süljön, mert nekem az a tapasztalatom hogyha egykosaras gépben vastagon van a sütnivaló cucc úgy hogy kitölti az egész kosarat akkor csak a felső réteg sülRántott hús na itt már gond van, mert ha egyszerűen azt nem lehet több rétegben sütni, így a kosár területe szabja meg hogy mennyit tudsz egyszerre, ha nagy rántott húsokat szoktatok csinálni megeshet hogy egyszerre csak 2db fél be szűkösen, és az nem buli hogy órákon keresztül sütitek a húsokat(2db 20perc, mondjuk összesen 12db az 80perc)
Ez nem olyan hogy akkor veszek elő nagyobb serpenyőt és se perc alatt megsülPersze hogy vehetőek
-Siguro AF-R550 nyáron sokáig 24e Ft volt az ára és most is volt 26e magasságában, sokunknak van ilyenje, nekem is van ilyenem(Mert a másikat se sikerült még eladni)
-Rohnson R-2834 Ha jól rémlik ilyet is vett már valaki innen
-Joyami JDR040 van ilyen itt valakinek
-ECG AF 8300 ez a gép még nem volt téma és nem írta senki hogy vett volna -
eboostr
aktív tag
válasz
Ha amúgy is van légkeveréses sütőd akkor biztos van air fryer nek értelme ha hatan vagytok? ..vagy csak kiegésztésnek kéne?
-
erdey_a
addikt
válasz
1 kg hasábot egy 5-6 literesben meg lehet simán sütni. 1 kg rántott húst kétszer ekkorában sem. A krumpli értelem szerűen lehet egymáson, a hús nem igazán.
-
törölt tag
válasz
A 8l-es 1kg hasábbal el kell hogy bírjon.
Rántott szelet sok helyet foglal, (jó ha van légrés) de csirkemell csíkokkal, alsó csirkecombbal, mirelit fasírtgolyókkal, húrkával stb... azért meg lehetne pakolni.
Ilyen nagy méretben nem nagyon van 2 kosárral gép, inkább kivehető rácsosak.
Szerintem el lehet vele lenni, nem lenne rosszabb mint a olcsóbb kategóriás társai. -
vacs
veterán
válasz
Flowtation #5124 üzenetére
Bajos lesz, 6 főre kb 2 db 5 liter körüli gépet kéne venni... mi csak 3-an vagyunk és nagyjából elég az 5 literes gépünk.
Esetleg Bauknecht hőlégkeverős mikro! -
törölt tag
válasz
Flowtation #5124 üzenetére
A nagyobb airfryer-ek amiket használunk elterjedtek az a 5l körüli, kosárméret kb 21x21cm.
A 8l kosárméret 25x25cm körül lehet.
Teszteljétek, hogy kivágsz vagy felrajzolod a méretet (24x24cm-25x25cm)valamire és amilyen adagokat szoktatok készíteni megnézitek, hogy nagyjából ráfér-e.
Fórumtárs írta, hogy ő a legolcsóbb, legnagyobb különálló 2 kosaras gépet venné legközelebb, mert az airfryer-ek között nincs olyan nagy különbség.
Írtam rá, hogy a nagyobb kosár mérettel rendelkező gépek álltalában nem külön kosaras.
Azért akad pl. [link]A képek miatt, nem feltétlen venném ott. -
bul07
nagyúr
válasz
Flowtation #5114 üzenetére
6tagú családnak hát, még a nagyobb a 8l verziók is kicsik lehetnek 6főre.
Ennyi főnél nagyon nehéz.
Ha csak mondjuj a körett hasábbot nézzük, fejenként 250g az 6főnél 1500g és ez csak a köret
Ha hozzávaló húst is nézzük hátt.Legjobb lenne kölcsönkérni valakitől vagy venni egy olcsó tiszta használtatt, mert szerintem elsőre nem fogótok beletalálni hogy mekkora az elég.
És két körös süttés max úgy játszik hogy köret és hús, de úgy hogy majd két körben megsütniv a körett azt nem, egyszerűen mondjuk a hasább 18-20perc alatt kihül megmered.
-
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation #5114 üzenetére
Sziasztok!
Először is BUÉK mindenkinek!A sok kaja és süti után, erre lenne valakinek esetleg válasza?
Köszi! -
Essejó
veterán
válasz
Flowtation #3961 üzenetére
Ha van hőlégkeverős sütőd, akkor szerintem nem éri meg.
-
Beni2360
félisten
válasz
Azt a linket, nálam össze volt a hsz záródva. Meg van akkor minden.ilyen nagy családnál szvsz ha sokat is esznek pl 1 kg krumpli sütés ugyan úgy mehet a légkeveréses sütőbe egy nagy tepsibe enyhén olajozva, fűszerezve és ott megkeverni.
Hús sütés is átlagban 4 db egyszerre míg a tepsibe mind belefér és ugyan úgy meg sül mint az AirFryerben.
Mi azért vettük mert kettőnknek bőven elég ez az 5,2 l-s. A valós méret meg mindig kisebb mivel az egész sütő teret adják meg a méretnek. -
bul07
nagyúr
válasz
Ha 1kg elég akkor egy 5-6l verzió is megfelelhet.
Én magamból indultam ki mert én ikább hasábot eszem mint a húst, így magamnak simán megsütök 600g is egy étkezéshezIlyen 40e Ft magassábában több is van ilyen 5-6literesből
Vagy ha nem sürgős lehet várni Lidl Aldi nagyobjára, 3év garancia miatt, de lutri lehet hogy csak ősszel/télen lesz kínálatban megint
-
bul07
nagyúr
válasz
Flowtation #3954 üzenetére
6 tagú családnak a fentebb linkelt 8l kosarú is kicsi lehet
Minél nagyobbat keresnék
Talán két kosarasat
Pl
Rohnson R-2844
[link]
2800 W teljesítmény, edény űrtartalma 8,5 l
Videó[link]Ugye az a gond ezekkel hogy oké hogy mondjuk 6-8 literesek, de nem lehet színig rakni mert akkor az alja soha nem sül meg
Egy 6l gépbe lehet hogy 1.2Kg hasábot lehet kb max sütni, de minél több van benne annál nehezebb egyenletesre sütni, sokat kell rázogatni figyelni rá -
wjbhbdux
veterán
válasz
Flowtation #3954 üzenetére
6 embernek nincs elég nagy, ez legfeljebb kiegészítés lesz a sütő mellé ha valamiből keveset csináltok vagy nem mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged