- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Ne menjetek ennyire egymásnak. Ebben az árkategóriában simán elképzelem, hogy nem konzisztens a gyártási minőség. Valakinél hamarabb torzít, másnál később. Bele sem merek gondolni, hogy ha magyar végfelhasználói ára 12-20 között van, akkor mennyiért gyártják le ezt valójában kínában...
Lehet, hogy annyira egységes a minőség, hogy mindegyik Tronsmart egyedi. (Csak meg kell nézni a tetjén lévő soft touch borítás illlesztését a PH! képeken.
) Szóval lényeg, hogy azért viszonylag ismerni kell a piaci kínálatot naprakészen, hogy a maga helyén tudja kezelni az ember ezt a terméket. Nekem is van egy H/K Go+Play, amit faternak adtam használatra, nekem egy kompaktabb eszközöm van, nem ideális hangzással, de méretben, árban ideális nekem (Sansdtrom Hercules). Én pl. clavinetjunkie véleményére inkább adok, arra pedig nem, hogy esetleg én megfogom az Isten lábát és nálam jó lesz..
Egy tömegterméknél szerintem ez nem OK.
-
Krill77
őstag
Ez az egyetlen előnye. Olcsó. Az envaya mini egy kis prüttyögő. Nem hasonlitanam össze ezzel. Illetve vigyázzunk a 3+ éves modellekkel valo összehasonlításokkal. Ma mar jóval olcsóbban lehet komolyabb teljesítményt venni mint akkor. Pl divoom power 30 watt. Kb 25 e. Sony xb30 (hangosabb mint a charge 3) 30 ezer. aomais go. 17 e 30watt.. Ma mar nem az van ami 3 éve volt. A mega fel hangeron torzít. Szet kell eq zni. De igen. Olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb trónkövetelő az olcsóbb, vezeték nélküli hangszórók között, megnyerő küllemmel, jó üzemidővel és főleg meggyőző hangzással.
- Samsung S22+ telefon tokok
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest