Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aprósólyom

addikt

válasz Graphics #84 üzenetére

Ebben igazad van, de még messzemenő következtetést így sem vonhatunk le. Hiszen nem tudjuk, hogy a TDK esetleg a saját design-ját gyártatta le, vagy más a forgatókönyv... Én TDK TREK MAX A34 hasonmást még nem láttam. Ez a tronsmart koncepció nagyon hasonló, de a doboz mérete más. Nem istenítem a az A34-t, mert annak is megvannak a gyermekbetegségei, de méretéhez/árához/tudásához képest erős ajánlat. Rengeteg gedszitet meghallgattam 1,5 éve, így nyilatkozom. Szóval egy kicsit out of date a véleményem. Erról a Tronsmart-ról nem is hallottam anno. Az biztos, hogy a TDK DSP-je jobb, mert a hangerő növelésével sem emlékszem jelentős torzításra, mert visszavette a mélyek erősítését. Persze a hangzás szétesik full hangerő közelében, de hát ekkora méretben mit lehet várni? B&O termékek sem jobbak sokkal ilyen méretben, direkt meghallgattam. Azoknak is erősen programozott a DSP-je a különböző hangerőszinteken. Közerl sem olyan nagy szám, mint ahogy a THEVR srácok előadják azt, leesett állal. :DDD

• Aprósólyom

addikt

válasz dlaj #79 üzenetére

Hát sajna azért annyira nem. Nem vagyok napra kész. kb 15, éve vettem a sajátomat, amit használok. Azóta semmit nem ovlastam róluk. És mint valaki említette, hogy nagyot változott a piac. Az említett youtuber videóit javaslom. Fülessel hallgasd. Másrészről én Skandináv országokban vettem mindegyik portable speakerem, sorry nem tudok. gyorsan ránéztem a típusra. Arra készülj fel, hogy már nagyobb hangerőt szeretnél, valamivel jobb hangminőséggel. Az már jóval nagyobb lesz. Ha van lehetőséged, menj be egy áruházba és halgasd végig az összes szóba jöhető alternatívát méretben, hangzásban, ártől függetlenül. Ezen utóbbin lehet segíteni: más márka/típus hasonló hangzással, más beszerzés.

• Aprósólyom

addikt

válasz rizso #17 üzenetére

Ne menjetek ennyire egymásnak. Ebben az árkategóriában simán elképzelem, hogy nem konzisztens a gyártási minőség. Valakinél hamarabb torzít, másnál később. Bele sem merek gondolni, hogy ha magyar végfelhasználói ára 12-20 között van, akkor mennyiért gyártják le ezt valójában kínában... :DD Lehet, hogy annyira egységes a minőség, hogy mindegyik Tronsmart egyedi. (Csak meg kell nézni a tetjén lévő soft touch borítás illlesztését a PH! képeken. :DDD ) Szóval lényeg, hogy azért viszonylag ismerni kell a piaci kínálatot naprakészen, hogy a maga helyén tudja kezelni az ember ezt a terméket. Nekem is van egy H/K Go+Play, amit faternak adtam használatra, nekem egy kompaktabb eszközöm van, nem ideális hangzással, de méretben, árban ideális nekem (Sansdtrom Hercules). Én pl. clavinetjunkie véleményére inkább adok, arra pedig nem, hogy esetleg én megfogom az Isten lábát és nálam jó lesz.. ;] Egy tömegterméknél szerintem ez nem OK.

• Aprósólyom

addikt

válasz Krill77 #4 üzenetére

"clavinetjunkie" youtuber egy igényes csávó. Mit írt róla? Az ő véleményére érdemes adni. És már halgatott pár ezer forintostól a több százezer forintos portable speakeren keresztül mindent, vagy kb 100db-ot... Ez a hobbija, igényes a felszerelése, beltéren-kültéren is tesztel.

Ezt a 2*20W-ra nagyon kíváncsi lennék. Pláne, hogy ezek szerint 2 hangszóró van benne, tehát wide range speakerek. Az árkategóriájában lehet jól szól. De fontos a mondatot egyben érteni. Amióta én hallgattam jobb minőségű hordozható hangfalakat, azóta én ezt a kategóriát kerülöm. Inkább dúdolom a kedvenc zenéimet magam, minthogy valami odacsapott minőséget hallgasssak. :DD Megyek meg is hallgatom fülessel a "clavinetjunkie" tesztet.

Jah kinézetre TDK TREK MAX A34 koppintás és az sincsen ekkora teljesítmény. A TDK elég jó a kategóriájában, de az mégis valahogy 2x ennyi legalább... Volt hozzá szerencsém. Nyílván nem versenyez a TDK sem a komolyabbakkal, de a méretéhez, árához képest, egész jót alkotott a TDK.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés