- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Ne menjetek ennyire egymásnak. Ebben az árkategóriában simán elképzelem, hogy nem konzisztens a gyártási minőség. Valakinél hamarabb torzít, másnál később. Bele sem merek gondolni, hogy ha magyar végfelhasználói ára 12-20 között van, akkor mennyiért gyártják le ezt valójában kínában...
Lehet, hogy annyira egységes a minőség, hogy mindegyik Tronsmart egyedi. (Csak meg kell nézni a tetjén lévő soft touch borítás illlesztését a PH! képeken.
) Szóval lényeg, hogy azért viszonylag ismerni kell a piaci kínálatot naprakészen, hogy a maga helyén tudja kezelni az ember ezt a terméket. Nekem is van egy H/K Go+Play, amit faternak adtam használatra, nekem egy kompaktabb eszközöm van, nem ideális hangzással, de méretben, árban ideális nekem (Sansdtrom Hercules). Én pl. clavinetjunkie véleményére inkább adok, arra pedig nem, hogy esetleg én megfogom az Isten lábát és nálam jó lesz..
Egy tömegterméknél szerintem ez nem OK.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb trónkövetelő az olcsóbb, vezeték nélküli hangszórók között, megnyerő küllemmel, jó üzemidővel és főleg meggyőző hangzással.
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest