- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alcapone386 #207 üzenetére
Nekem még az eredeti is működik, ahhoz képest, hogy csak poénból vettem egész jól szól és jól bírja.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
alcapone386 #207 üzenetére
Én most szereztem be egy Megàt (az újabb, BT 5.0, type-C), én meg vagyok vele elégedve. Zajos munkahelyre ennyi pénzért tökéletes. Elég mély szerintem és jó hangos, biztos nem fogom 70% hangerő felett használni. Szerencsére nem is vagyok ez a "vájtfülű" megmondó. :)
-
alcapone386
őstag
Kihalt a téma, de jön az Element Mega pro verzió :)
link -
Milu00054
friss újonc
Sziasztok!
Nem kapcsol be hangszóróm.
És ha ráteszem a töltőre zölden világít de akkor sem kapcsol be.
Valami megoldás?
(Tronsmart Element T6 ) -
Maxxa01
csendes tag
Sziasztok valaki cserélt már benne usb töltőt, ha igen honnan tudnék hozzá alkatrészt szerezni ? Nekem valószínűleg az usb csatlakozás szállt el mert nem akar tölteni.
-
Palos
tag
válasz
alcapone386 #202 üzenetére
Az Eustock most már csak viszonteladókat szolgál ki, magánszemélyeket nem. Ezért olyan kedvező az ár.
-
volandy
senior tag
válasz
alcapone386 #200 üzenetére
Nekem már nem ír ki árat!
-
alcapone386
őstag
Ideg megöl
Eustock on most 9917Ft
-
alcapone386
őstag
A szetszedés előtt mindenképp nézd meg a videót. Én is meg vagyok vele elégedve, de a kezdeti teszteket nézve azt mondták gyó mekkora basszus. Hát én ezt nem éreztem, ezért gondoltam a tuningot
-
volandy
senior tag
válasz
alcapone386 #197 üzenetére
Szuper! Köszi az infókat! Nekem két ilyen Tronsmart Element Megam van! Még nem zörög, de evidenciába tartom a szétszedési tanácsaidat.
Annyi a hibája amit először vásároltam(kb fél év különbséggel vettem őket) az nem világít amikor töltöm így hasra ütésre töltöm kb 3 órát! A második baja az hogy nehezebben veszi fel a Bluetooth jelet és rövidebb hatótávja van mint a másodikként vásároltnak.
Na majd írd meg, hogy milyen lett ha kicserélted a hangszórót! Esetleg belevágok én is. De még nekem megfelelő a hangja. Egyenlőre. -
alcapone386
őstag
Köszi. Alul 6db van. A csuszasgatló talpak alatt, illetve közepen a címke alatt.
Felül kell óvatosan kipattintani körbe a konzolt, kihúzni a szalagkábelt(zárral ellátott), majd a drótháló szorító peremet tartó csavarokat eltávolítani. Ezután már csak a drótháló fogait kell kiszabadítani és hozzá is férsz a hangszóróhoz. Youtube on is van szészedési videó.Most a megfelelő hangszórókat keresem. Igazából ebben a méretben úgyerzem a 20w ami a gyári hangszóróban van az kamu.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a kezdetekben készült megákba milyen hangszórót szereltek. Már csak külsőre is. Ahogy a videókat és hozzászólásokat olvasom, van egy jónak ígérkező hangszoró ami ugyanezekkel a beépítési méretekkel rendelkezik, de 12w a teljesítménye. Mégis aki már beszerelte pozitívan nyilatkozott róla. Bár olyan eset is volt, hogy szétszedés után 10w 4ohm hangszóróval találták szembe magukat.Ha esetleg valakinek rázásra zörög, az azért van mert elég silány forrasztás is előfordul és a panelről simán leeshet egy tranzisztor. (Orosz fórum alapján)
-
volandy
senior tag
válasz
alcapone386 #195 üzenetére
Gratulálok! Én nem sok csavart stb láttam rajta!
-
alcapone386
őstag
Na szétszedtem a kicsikét. Nem birtam ki. Volt egy kis cicergő hangja magasabb hangerőnél. Mint kiderült, a hangszoró és a müanyag találkozásnál egy 0.2mm vastag szivacs hivatott szigetelni. Na úgy fújt ki a levegő mint az álom. Kapott normális szigetelést, cicergés sehol. A passziv membrán elég masszív, én ennek társítanám a gyengébb basszust. Nehezebben mozgatja ez a két pici cicergő. Lemértem a hangszórókat, megpróbálok normális hangszórót találni bele. 4ohm 20w van ráirva, de szerintem 10w nál nem erősebb. Ettől függetlenül, összerakás utan szebben szól. Még mindig feldobja a mindennapjaimat
-
alcapone386
őstag
Sajnos szerkeszteni már nem tudok. Ahogy nézem egyszerü mint a faék ez a hangszóró.
A műanyag fröccsentéssel készül, ebben nem tudnak...azaz tudnak, de minek változtatni.Elektronika: tervek alapján gép rakja össze, igy ez se okozhat különbseget. Illetve erő az van, nem itt lesz a gond.
Passzív membrán 2db. (Az első kilengése nagyobb mint a hátsónak, így itt lehet légáramlat eltérés.) Ahogy nézem a hátsó membrán előtt van az akksi...
Hangszóró: na itt nagy lehet a szórás. Valószínüleg ez okozha a dinamika vesztést. Eleinte gondolom jobb minőségű speakert kapott, aztán olcsósítottak. (Ezt cserélni fogom, illetve a passzív membránt is meg fogom lesni mit lehet vele kezdeni)
Tudom bluetooth hangszóróknál sokan nem akarnak hallani a bejáratásról, de az elv igazából ugyanaz mint nagyban. Most egész napi használat után a mély kezd előbújni (tudom 10 óra kevés, lehet placebo is, de akkor is másabb).
-
haris
őstag
válasz
alcapone386 #191 üzenetére
"....a legtöbb kínai gyártót még a megannyi pozitív teszt és vélemény ellenére is érdemes fenntartásokkal kezelni. Vegyük például a Tronsmartot. Az Element Mega a 15 000 forint alatti, közepes méretű hangszórók egyik legjobb választása volt a mi tesztünk szerint is, ám valószínűleg a zömmel külsős beszállítókkal dolgozó, mindenféle termékkategóriát lefedő cég nem is gondolt arra, mekkora sikerterméket hoznak létre, és bár a Mega külseje semmit sem változott a piacra lépés óta, a beltartalom hallhatóan romlott az újabb szórásokkal. Nem tudhatjuk, hogy mi történt pontosan, de én egy személyes példán keresztül tapasztaltam meg, hogy a fél éve vásárolt Element Mega már nem hozta azt az átütő és meglepő szintet, amit az első merítésből származó darabok."
forrás: mobilarena.hu
Szóval az újak sajnos már ilyenek, az első széria jobb (volt)...
-
alcapone386
őstag
Ma érkezett meg hozzám a hangfal.
Első benyomás: külső szép, súlya megfelelő.
Hangzás: szépen szól, ha kell hangos is.
Basszus: nem egy asztalszaggató, de szépen kiegyensúlyozottan szól. Persze még bejáratós hangerőn használom, de a basszustól nem esett le az állam, mint néhány teszternek. (Sarokba rakva kihasználva a fal adta tulajdonsagokat a basszus felerősíthető hálisten).
Huawei AM10 nagyjából ugyan ezt a basszust tudja, pedig nem mai csirke. Persze hangerőben tronsmart mega simán veri.Összességében ennyi pénzét nagyon jó valasztás, jól, igényesen összerakott hangszóró. Ha valaki basszus fanatikus, akkor inkabb t6 vagy blitzwolf bw as2 (dupla ennyiért).
-
volandy
senior tag
Van két ilyen hangszóróm. Nem értem, hogy az egyik (amelyiket utoljára vettem) olyan simán kapcsolódik a laptopomhoz a másik meg nem akar. Pedig mindent ugyanúgy csinálok. Sőt, ma már azt csinálta, hogy a laptop kiírta, hogy kapcsolódva, de még sem szólt!
-
korimv6
aktív tag
-
Laki
tag
Üdv nekem az a gondom hogy ha videot nézegetek akkor minden video elött megkell nyomnom a play gombot a hangszorón,nagyon idegesitö,van erre megoldás?Valamint ha usbvel rákötöm gépre akkor valamit bemond de nemtudom mit és ez mire való?
-
carl18
addikt
Nekem is van egy T6-os 10 hónapja nyúzom, voltam és még mindig bírja. A teljes hangerős torzítást ki lehet küszöbölni egy kis EQUALIZER állítással. A hangját megszoktam kellően hangos és tiszta főleg az EQ után.
Szerintem a tronsmart a legjobb vétel az áráért, ebbe az árba nincs ami jobb volna. Ami jobb az valamivel drágább is.
Nem tőkéletes de 12,000 ft-ért ez egy jó hangszóró. Vannak jobban de mind jóval drágább 3-4-5X árért cserébe. A magyar piacnak is ideális legyen olcsó és hangos
-
Grapestain
csendes tag
válasz
Grapestain #183 üzenetére
Leteszteltem azóta, jack kábelen nincs vele baj, csak a bluetooth-t érinti.
Nincs rá írva revízió vagy gyártási időpont, hogy esetleg azóta javították-e az újabb modelleken. -
Digiflex
tag
válasz
Ja, pont így van ahogy leírtad. Kábelen okés, ez a Bluetoth hülyesége. De kábelen meg nem egyszerű a sztereót elágaztatni, spéci kábel kell hozzá.
Normál dübörgő zenénél nem gond, de amiben csendes szakaszok is vannak, ott elég idegesítő. -
volandy
senior tag
válasz
Nem értem!
Nekem már van kettő, de egyiknél sem (Kopp, Kopp,Kopp!) tapasztaltam ezeket amiket leírtál! -
Grapestain
csendes tag
Elég jó kis cucc... lenne ez. De sajnos valamiért a kiötlői azt gondolták, hogy jó 5let lesz egy automata bemeneti jelszintszabályozást tenni bele, amit ráadásul nem is lehet kikapcsolni. Az eredmény: folyamatosan változó hangerősség ki hangerőnél, ha csendes rész van a zenében elképesztően megnövekedett alapzaj, leromló dinamikatartomány, idegesítő hangerőszabályzási reakciók: ha halkítom visszahangosodik, ha hangosítom visszahalkul. Ezt mondjuk bluetooth-on tapasztalom. Majd megnézem jack kábelen is, lehet az kikerüli ezt a hülyeséget. Elképeszt pancserség. Kár érte, mert amúgy nem rossz a cucc, a mélyek meg egészen meglepő erősségűek. Kizárólag olyannak ajánlanám, aki kb középhangerőn szeretné csak használni. (Van ilyen?) Ha lehalkítod, elromlik a hangzás, ha felhangosítod elkezd zörögni, hamar lemerül. Ilyesmik.
-
volandy
senior tag
Érdekes, hogy nekem az egyik nem jelzi, hogy tölt a másik igen!
Nem egyformák? Bekapcsoláskor és ha megnyomom a MODE gombot akkor is más hangot ad ki mint a másik. De úgy vettem észre, hogy egyformán szólnak. Akkor csak azt kell kisakkozni, hogy meddig kell tölteni. -
volandy
senior tag
Sziasztok! Sikerűlt összepárosítsam a két Tronsmart hangszórót!
Hát mit mondjak!
Nagyot szól!
Le a kalappal! -
Digiflex
tag
Sziasztok!
Én megléptem a kettőt, miután februárban elpasszoltam a Mi Smart Network Speakert, és futotta rá annak az árából. Van bluetoth aptx adapterem is pc-hez, meg online zene előfitzetések a jóféle bitrátákhoz. Akkor írtam is több kommentet, vissza lehet oda lapozni.
De ne várjatok csodát. Alapból csak bluetoth módban tud master-slave felállást, de sajna a bluetoth mód a Tronsmarton a halk részeknél nagyon gáz...
úgy meg nem megy, hogy a master kapja a jelet madzagon, a slave meg arról a levegőben. Végül is barkácsoltam egy stereo jack -> két mono jack ba ágazó kábelt, ezzel nagyjából jól szól. Azért a 220-ról táplált xiaomi jóval teltebb basszusokat nyomott, és az helyből sztereo, csak éppen 20 cm-es hangszóró távval, amit persze lehet mindenféle térnövelő effekttel turbózni.
-
korimv6
aktív tag
Szia. Az eustock.eu-n vettem. A szervizük a Wayteq Budapesten. Oda küldtem postával. Megállapították, hogy nem javítható. Ezt elküldték a boltnak, akik a mai napon visszautalták a vételárat. Sztem nagyon korrekt hozzáállás a bolt részéről, hogy nem álltak neki szőrszálhasogatni. Az utód egy JBL Xtreme lett.
-
haris
őstag
KIrály!
Kösz a visszajelzést.
Használd egészséggel.
Én is gondolkodtam egy második megvételén, de aztán lebeszéltem róla magam. Nem kell annyira az a sztereo, illetve nekem kicsit bonyolult nak hangzott az összepárosításuk, így:
"elég ez az egy! " felkiálltással letettem róla. -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
A Tronsmart Element Mega ténylegesen mennyivel lehet hangosabb egy Proda Party 750 nél?
Azért érdekelne mivel néztem 30W os hangszórót ami maxon egyáltalán nem volt hangosabb ennél a 10W os hangszórónál, ugye az csak névlegesen lehetett 30W.Tehát a valós 10W nál valóban hangosabb lehet a maga 40W teljesítményével a Tronsmart Element Mega?
-
volandy
senior tag
-
volandy
senior tag
Nem mert a telefonomon ki van kapcsolva a BT. Nem nagyon használom mert még régi nyomógombos és nagyon hamar lemeríti. De most kipróbáltam. Régi Nokiához kapcsolódik. Laptophoz nem.
Pedig HP ProBook 450 G1 laptopom van. Korábban pedig kapcsolódott, most hogy újra lett rakva a windows 10 most nem akar. Vírusom nincs. DriverDoc-t tettem fel. Akkor sem. Vizsgálatnál azt írja ki hogy minden rendben van, de az telepítendő eszközt nem látja. -
haris
őstag
Nem lehet hogy a telefonhoz csatlakozva van? Mert akkor nem tud kapcsolódni máshoz.
Kapcsolj ki minden BT eszközt és utána csatlakozz pc-vel.
És azt hiszem, elég csak bekapcsolni, a Mega automatikusan csatlakozó módja kerül. Viszont ha van már párosított eszköz, akkor ahhoz rögtön csatlakozik és nem tud újhoz -
volandy
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mi van, nem akar kapcsolódni a laptophoz. Hiába próbálom.
"Tartsa nyomva a MODE gombot, amíg a LED kéken/pirosan nem kezd el villogni, a hangszóró ekkor kerül látható módba"
Nekem nem vált át a színe pirosra.Csak egy hangjelzést ad!
Pedig a legújabb Windows 10 van rajta. -
-
haris
őstag
Huhúúú....
Picit túltolod ezt a dolgot
Szerintem csak használd "gondosan" és nem lesz baj.
Felesleges megvárni, hogy ő szóljon hogy lemerülőben van.
Időnként tedd fel töltőre és amikor elalzika lámpa húzd le. Így nem tudod túltölteni (nem tudom lehet-e) és túlmeríteni sem. De mindig lesz benn elegendő delej egy kis zenéléshez.Mondjuk amikor elkezd merülni, akkor ugye kihagy picit a zene, így nem érdemes ilyenkor már erőltetni, hisz élvezhetetlen lesz a zene. (Gondolom direkt ilyen, hogy ne hasznád tovább)
-
volandy
senior tag
Szuper!
Köszi a gyors választ!
Persze! Ennyi eszem lehetett volna!
Ha teljesen lemerül az mennyire gáz?
Ha kikapcsol a zene az még nem a teljes lemerülés? (remélhetőleg)
Mert még utána ha visszakapcsolod ismét működik!
Akkor nem érdemes erőltetni! Vagy már az is gáz?
Ja igen ha merül akkor ad jeleket, megakad a zene egy pillanatra.
Na akkor kell töltőre rakni ezek szerint!
Lehet túl tölteni?
Köszi a választ!
Előre is! -
volandy
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki mennyi ideig kell tölteni hogy teljesen fel legyen töltve?
Első feltöltésnél számít az idő?
Fórumban nem írt erről senki, a használatiban sincs szó róla!
Köszi a válaszokat előre is! -
Szita
csendes tag
Ehhh az érdekes, bár az erősítő része kissé nagyobbra van tervezve mint amit a kis hangszórók elbírnak mert be lehet recssenteni elég könnyen. Pl nekem ha jön egy hívás, aztán folytatódik a lejátszás és a telón kevés hang van a mega meg fel van csavarva, hajlamos csumán megszólalni. Nem egy kifinomult technológia, viszont a hangzása verhetetlen. Oda vitted vissza gariba ahol vetted? Kíváncsi vagyok milyen lesz ha kész majd írd meg. Pacsi
-
Szita
csendes tag
Hali mindenkinek kis sztori a Tronsmart megáról.
Még 2017 karácsonyra vettem páromnak, ajándékba. Nekem egy Jbl charge 2+ van, és mikor meghallottam a Mega hangját, majdnem oda sem adtam asszonynak😁. Most halt el a Jbl aksija, gondoltam akkor itt az ideje hogy vegyek egy megát. Elmentem, megvettem. Már a bekapcs hang fura volt, nem a szokásos tele méllyel, hanem egy kis kinai hangszórókrs jellemző pütty... A második gyanús jel, hogy látni lehetett a hangszórókat. Be kapcsolom, csatlakozok, és az összes mély hang, valahogy kiveszett belőle.... Remek.. Vissza vittem hogy ez nem nagyon jó, bontottak nekem egy másikat, ugyanaz a doboz hang... Tanulság : 2fajta van a régi tele jó basszussal, és az új bass nélkül. Valami át tervezési művelet lehetett a konstrukcióban, és ki veszett a lényeg a Megábol... Ha vesztek bontsátok ki az üzletben ha látszanak a hangszórók a rácson át, az már az új doboz hangú.. Írjon aki járt így. Pacsi -
tylerddd
veterán
Én is elégedett vagyok vele, nem bántam meg én se. A T6-on elég jófélék a gombok, lehet ezen is meg tudták volna oldani. A hangerőszabályozást én egyébként úgy csinálom a hangszórón, h a plusz/mínusz jelet nyomogatom, húzásra nem mindig reagál rendesen. Ezt a merülési hangot én észre se vettem
Egyébként gondolom ha jack-ről kapja a hangot, akkor a BT nem működik és így elvileg tovább bírja?!
-
korimv6
aktív tag
válasz
tylerddd #155 üzenetére
Nálam sokszor volt hogy lemerült használat közben, kb 5-6 órát bír teljes hangerő közelében. Ha az első vagy második merülési hang után töltőre teszed, simán tudod tovább használni feltéve, hogy elég jó a töltőd (nálam csak QC képes töltő tartotta életben használat közben, a sima 2 amperes nem). Néha engem is zavar az érintésérzékeny gomg, de inkább ez mint egy bóvli nyomogatós. Hangzásával is meg vagyok elégedve, úgysem komolyzenére használom. Hangerő még az udvarban is bőven elegendő. Egyáltalán nem bántam meg a vásárlást.
-
haris
őstag
válasz
tylerddd #155 üzenetére
Szerintem nem érdemes tölteni használat közben. Az akku kapacitása miatt amúgy sem tudok elképzelni olyan helyzetet, amit ne tudna végigzenélni. Azután mehet töltőre.
Az akkuszintet én a BatON appal szoktam megnézni, ha úgy érzem hogy elég régóra van már töltő nélkül, és nem folyamatosan hallgatom, hanem időszakosan. Úgy vettem észre, nem százalékra jelzi ki, de hogy 70% vagy 20% van-e benne, azt megmondja.
50 alatt ha befejeztem a zenélést, megy töltőre. -
tylerddd
veterán
Ez egyértelműen valamilyen mechanikai hiba, vissza kell vinni.
Én is használom már kb. 2 hete, remek kis cucc ennyi pénzért, amire nekem kellett, arra tökéletes. Ami nem tetszik: az érintésérzékeny gombok, még szerencse, hogy nem kötelező használni; akkutöltöttség visszajelzés hiánya. Ezt még kitapasztalni is nehéz, hiszen össze-vissza használom a ketyerét, ha szükséges. Azt nem is néztem, hogy működés közben lehet tölteni?! Pl. laptopba bekötöm, h USB-ről töltsön zenehallgatás közben?!
-
penzes
újonc
Sziasztok! Ma érkezett meg a hangszóró, és ilyet csinál túl nagy basszusnál. (Linkeltem a videót.)
Akinek ilyen zenedoboza van, az írja már le, hogy az enyém gyári hibás-e, vagy csak a túlzott basszus miatt a membrán nekiverődik a burkolatnak. (Ezen kívül semmi baja, basszust is szépen és jól adja. Köszönöm előre!
[link] -
tylerddd
veterán
Engem a T6 teljesen meggyőzött angol/német hanganyagoknál, zenét nem ezen fogok hallgatni. 99%, hogy a Mega-t választom, ennyiért ez nagyon korrekt.
-
eXtguy
csendes tag
Én az itteni teszt hatására vettem egy ilyen hangszórót. Sajnos...
Azonnal feltűnt, hogy az alapzaja (zene nélkül) nagyon magas. Aztán a zenei problémák: közép és magas tartományban erős sistergés, zaj. Változó hangerősség alacsonyabb hangerőn. A mélyek nagyjából rendben vannak.
Visszaküldtem, szerencsére a bolt készséges volt. Vettem egy Sony XB20-ast, a különbség ég és föld. -
Digiflex
tag
Még egyszer sztereo témában pár nappal több tapasztalat után:
Telefonokról (S7 és Mi A1) jól működik a TrueWirelessStereo (TWS) hosszabb távon is. A Windows 10-en a LogiLink dongle ami folyamatosan szakadozik, szóval elnézést a korábbi rémhírekért, de első próba latt az S7-ről is szakadozott, utána már nem.
Sajnos a Bluetooth halk részeknél továbbra is hullámzik.
És ahogy bedugom a zsinórt, vagy az SD kártyát, rögtön bontja a TWS-t...
-
Gabbbb
senior tag
Nekem Anker SoundCore van. Szerintem 30$ körül nagyon jó vétel, kiváló hangerő és üzemidő!
-
sublett
tag
Sziasztok!
Transmort Mega és UE Boom 2 között hezitálok, ha van tapasztalatotok, akkor tudnátok segíteni?
Egy összehasonlításban azt láttam, hogy az UE full range driver, a tronsmart audio driver ez pontosan mit jelent?
Előre is köszi a segítséget!
sublett
-
Digiflex
tag
válasz
Titusz_61 #145 üzenetére
okOK!!!! de ez a TWS True Wireless Stereo mode!!!! 2 db cucc összelinkelve, és egynek látszik a bluetooth-on. a left channel lesz mindig a master, de a másikról is veszi pl a hangerő állítást...
szóval ne erőltessétek...A gáz az, hogy én pont emiatt vettem (kettőt)
így jártam...Sd kártyáról, 3.5-ös madzagról egészen meggyőző, amit tud.
Egyébként is jobb néha madzaggal összekötni, mert pl játékoknál, zenei programoknál (dob, zongora stb.) nagyon zavaró tud lenni pár tized másodpercnyi bluetooth késleltetés is.
-
Digiflex
tag
És akkor még egy kis kiegészítés.... (csak hogy ne nézzetek az ellenség ügynökének)
Kipróbáltam SD kártyáról, és AUX madzagról is. Így már már értem, miért dícsértétek. Tényleg egész ütős a hangzása, kifejezetten rendben van. Van egy hasonló méretű, szinte ugyanilyen felépítésű Zealot S8-asom is (2 aktív hangszóró + 1 passzív mély), azt gyakorlatilag keresztbe lenyeli hangerőben és hangzásban is. Ezek szerint a Bluetooth átvitel a gyenge láncszem, de ez elég általános sajnos.
A dolog szépséghibája csak annyi, hogy hiába konfigurálom össze a két Tronsmartot TWS-re, ahogy bedugom az sd-kártyát, abban a pillanatban eldobja, és csak az egyik darab szól (de az legalább jól).
Még egy esélyt adok majd a kéthangszórós módnak; kerítenem kell egy stereo -> 2 mono 3.5-ös adaptert.
(meg talán egy bluetooth receivert is??? - de az már kicsit túlzás lenne...)Remélem így lenyugodtak a felborzolt kedélyek....
További jó zenehallgatást mindenkinek...
-
Digiflex
tag
ok, akkor máshogy fogalmazom, kifejezetten a TWS miatt vettem, és mert jó minősítéseket olvastam. De az a gond, hogy így a TWS mód értelmetlen, mert nem üti meg a használhatóság mércéjet. Ezen kívül pedig a halk részeknél is nagyon zavar a zaj-zene hullámzása (ezt azért már többen szóvá tették itt is korábban).
Utálok szervizekkel vitatkozni. Lehet felrakom majd itt az apróra, és betudom tanulópénznek, amennyivel olcsóbban elmegy. Vagy elálló vásárló leszek... de a visszafutár sem olcsó...
Na jó zenehallgatást mindenkinek! részemről ennyi volt.Ezt is ugyanazzal az S7-essel vettem fel... csak hogy halljátok is, miről beszélek.
-
Digiflex
tag
ok, akkor szerinted én tologatom a hengerőgombot??? Vagy a saját fülednek sem hiszel??
Egymagában használva valóban jobb egy kicsit a helyzet az átvitelt tekintve, de a kezdő 10. másodperc körül akkor is ott a hullámzó háttérzaj. És egymagában is idegesítő a hangképe.
És csak azért írtam le, hogy más ne szívjon ekkorát a TWS miatt... hidd el lenne jobb dolgom is, mint ide gépelgetni, de ez a kidobott 24e Ft zavar egy kicsit, mit ne mondjak...nézzetek utána a TWS módnak... Egy cuccnak látszik a két hangszóró, és "igazi sztereo módban menne, ha menne... sajnos akárhogy konfigurálom újra, a kettőből mindig ugyanaz a példány lesz a master, így nem tudom megmondani, hogy fordítva hogyan működne. Külön-külön mindkettő kb ugyanolyan, van rá esély, hogy végig tudjun menni egy teljes szám, de azért időnként vannak szakadások.
-
Digiflex
tag
csináltam róla felvételt, csak hogy hallható is legyen, miért vagyok felháborodva.
Az egyik hangszóróhoz közelebb volt a mic, hogy az alapzajt jobban lehessen hallani, de az hogy 11-szer szakad meg 1:50 -es lejátszás alatt, az konkrétan az ipari hulladék kategória... -
Digiflex
tag
Skacok, én is írnék pár keresetlen szót a MEGÁ-ról.
Az EU stock tényleg jó árom adja, másnap szállítja, tehát nem velük van bajom, de aki ezt a cuccot dícséri, az hallgatott már mást? Nekem volt szerencsém egy XIAOMI network speakerhez pár héten keresztül, és mit mondjak... nem sokkal volt drágább akciósan, mint a TRONSMART kínai árai, de kb 2 kategóriával van följebb.
Azt megnyugtató volt hallgatni, mert szólt a zene, tisztán, minden hangszer felismerhetően, gyomorral is hallható basszussal. És halkan is volt dinamikája. Kicsit bánom hogy eladtam, lehet, veszek majd még egyet, ha le lesz akciózva.Itt a legnagyobb problémánm a ki-kihagyogató bluetooth ártvitel. általában 1-2 perc lejátzás után 15-35 mp-enként fél-1 mp kihagyás sokszor 2-3 is közvetlenül egymás után de van amikor majdnem végigmegy egy terljes szám.
És ne kezdjétek, hogy próbáljam ki mással... Samsung S7. Xiaomi MiA1, és PC-s APT-X es stick-kel is próbáltam. de van itthon még pár teló, de ha 3-ból 3-nál ugyanúgy rossz, akkor az rossz.
Szóval ez így egy szóval leírható: használhatatlanDe akkor beszéljünk kicsit a hangminőségről: Egy szó erre is KÁSÁS!!!
olyan kb, mint amikor egy fotót tönkrevágsz a túltolt jpeg-tömörítéssel. Ha ez a DSP szerintük, akkor ez gáz.
Gyakorlatilag minden halkabb zenei résznél az van, (elég ha közel rakod a füledhez) hogy egy hullámzó sistergés megy a háttérben, amit csak azért nem hallassz mert amikor csendes rész van, akkor kis késéssel az is lehalkul. (vagy még idegesítőbb amikor hullámzik pl a számok végén...)
csak hallgassátok meg a Dark Side of The moon első 10-20 másodpercét....Azért fáj különösen a dolog, mert rögtön kettőt rendeltem a TWS miatt, de az még rosszabb, mert az eddig leírt bajok hatványozottan jönnek. Nincs folyamatos 30 másodperc zene kihagyás nélkül...
És a lényeg, hogy amikor működik akkor is idegesítő, fárasztó a hangja.... szóval nekem nagyon nem jött be.
és nem egy high end cucchoz hasonlítottam, hanem ennek a 60 usd-s árához képest 75-80 dollárért kaphatóhoz.
Pedig azt hittem, amin NFC is van, ott talán a hangminőségre is figyeltek.
-
SunMount3r
nagyúr
No ez "jókédés". Szerintem megér egy e-mail-t a support-uknak.
Nekem csak olyan lenne jó, amit lehet töltés közben is bátran és hosszú távon hallgatni. Már évek óta használunk egy MusicMan MA Display-t úgy, hogy gyak. egyfolytában be van dugva a konnektorba, de semmi baja sincs tőle. Pedig ez is a "maxi olcsó" kategória.
-
haris
őstag
válasz
SunMount3r #130 üzenetére
-
rizso
addikt
válasz
SunMount3r #130 üzenetére
Lehet.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Az Element Mega használói közül megtudja valaki mondani, hogy lehet e töltés közben használni (tehát mikor rá van dugva a hálózati töltőre)?
Köszi!
-
ZüD
tag
Nekem nem hullamzik a hang. S8+-al.
Krill a ketto arabol mit vennel?
-
törölt tag
Na szóval, megvan a T6 mellett a mega is.
Röviden az a tapasztalat, hogy mega hamarabb elkezd torzítani, a T6 legfeljebb max. hangerőn.
A hangzásbeli különbség leginkább olyan, mint egy 2.0-ás és egy 2.1-es PC-s hangfalszett között (hasonló árkategóriában persze).
Preferencia kérdése, nálam a T6 a nyerő. -
korimv6
aktív tag
válasz
dolphy17 #123 üzenetére
Nekem nem csinálja S7Edge-vel. Próbaltam, hogy telón visszavettem félre a hangerőt, a hangszórót hangosítottam, majd nyélre tettem a telót és a hangszórót vissza. Teszteltem töltőn is, es csak a saját akkujáról, de hibátlan.
Amúgy eq-val állítottam a powerampban és így már nagyon jól szól. Egyáltalán nem zavaró, hogy alapban túltolja kicsit a mélyet. Egyre jobban szeretem 😎
-
dolphy17
tag
Esetleg a teszt írója is meghallgathatná, hogy hogyan szól alacsony hangerőn.
Hátha tényleg megoldható egy szervízzel. -
dolphy17
tag
Előre is köszi!
Én itthon, a dolgozószobában próbáltam ki először gyakorlatilag úgy, hogy mellettem volt az íróasztalon. Család pedig aludt a szomszédban.
Szóval telón kb közepes hangerő, hangszórón pedig kb minimum.Ha neked nem jön elő, lehet elviszem szervízbe egy próbára.
-
haris
őstag
válasz
dolphy17 #112 üzenetére
Nekem ez nem tűnt fel, ma is hallgattam, direkt próbáltam ezt reprodukálni amit írtál, de nem csinálta.
Én mindig úgy használom, hogy a telefonon a "média hangereje" maximumonon, és a hangszórón állítom a hangerőt.
A telefon szintén Mi A1.szerk:
Mondjuk nem tudom mi lehet a halk neked, lehet nem hallgatom elég halkan.
Én munka közben a raktárban hallgatom. Holnap megpróbálok teljesen a minimumon vagy környékén -
Titusz_61
csendes tag
-
dolphy17
tag
Sziasztok!
EuStockról jött ma egy ilyen, de szerintem az enyémnek valami baja van.
Alacsony hangerőn össze-vissza ugrál a hangja (halkabb-hangosabb), a hangerőszabályzó csúszkája pedig nem a telefonon állítja a hangerőt, hanem csak úgy a hangszórón.
Most bontottam ki, lehet hogy csak le van merülve, de ha nem ez, akkor mehet vissza gari, nem?
Vagy másnak is csinálja?
Teló: Xiaomi Mi A1 -
korimv6
aktív tag
Én is vettem egy Megát. Szerintem kicsit túl tolja a basszus utánzását, magas hangerőn pedig nem szól szépen. De 50-60 százalékig simán elfogadható, a mélyhangok dübörgését pedig 5 perc után már észre sem veszem. Előtte csak egy kis Jam hangszóróm volt, de annál szebben és hangosabban szól. Amúgy én is Tronsmart fan vagyok, mert értelmes áron jó termékeket kínálnak. Például usb kábelből csakis az övéket veszem a három portos fali töltőjükhöz.
-
carl18
addikt
Nekem egy Tronsmart T6 van , hát szerintem ezért az árért nem rossz. Ez a Tronsmart Márka olcsón add elfogadható minőséget.
Teljes hangerőn torzít a basszus, meg nem tökéletes de most a Komolyabb hangszórók se annyival drágábbak mint amennyivel többet tudnak. Gondolok itt egy Flip4-re.Arról ne is beszéljünk hogy a JBL ára ellenére ugyan úgy képes felfüstölni
Haverom még megjelenéskor vette a Charge 2+ 55E forintért, számítógépre kötve egyszer lejátszott egy bass testet aztán tönkre is ment és rossz volt a hangja. Azt mondta hogy a hangszórókat lőtte ki XD
De mindegy is 55E forintért többet várna az ember, megbízhatóság és minőség terén is.
Eredeti Termék volt, hallottam a hangját élőbe szépen és tisztán szól de ahhoz képest halk.Szerintem a T6 és a Mega ára ehhez képest 12E forint, ami elég elfogadható
Persze van rá 1 év garancia is.
Még mindig jobban jár ezzel az ember mint egy JBL Go-val van egy Sony SRS X11-el.
SRS X11-et hallottam, hát egy hulladék, érdemes messziről kerülni .d -
Palos
tag
Csatlakozom a hangszórót dicsérők sorába. Nagyon szép tiszta mélyhangjai vannak, különösen, ha fal elé, a földre helyezzük, de nincsennek elnyomva a közép vagy a magas hangok sem. Kivitelezése nagyon igényes és jól is néz ki. Ennyi pénzért nagyon megéri, remélem a tartóssággal sem lesz probléma!
-
ZüD
tag
Megjott az enyem is. Aki fikazza ennyiert az mondjon jobbat
Szerintem kozelrol, max 1meter nagyon jol szol. Meg mely is van.
10/10
-
ngyjns
tag
Üdv ilyen csodát használók! Gondolkozom a beszerzésén, de nekem még olyan kellene, hogy a telefont mikrofonként használva lehet e kiküldeni a hangot bt-n erre a kütyüre, tehát csak hangosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb trónkövetelő az olcsóbb, vezeték nélküli hangszórók között, megnyerő küllemmel, jó üzemidővel és főleg meggyőző hangzással.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest