Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
a legtöbb kérdésre a választ munkaidőben keresgéltem
kellett hát egy gyors módszer amivel nem bukok le, így minden új feladatnál biztos ami ziher alapon bepróbálkoztam célzott guglival, hátha sikerrel jár és a tornyos kérdésnél pont bevált
site:mobilarena.hu torre agbar és csak át kell menni a képtalálatokra aztán kalap, kabát
ki is adja a két ominózus tesztet amiben megtalálható a válasz. Ugyanez a gugli működött a csavarbehajtós kérdésnél is a megfelelő szavakkal.
-
menpee
aktív tag
Egyik MA!gazin végén volt, hogy Barcelonába sokan visznek másik telefont vagy telefonokat is, hogy a tesztek ne álljanak meg a hosszabb kiruccanás miatt. Ezt 3 nap MWC-vel kapcsolatos videó és cikk olvasás után hallottam meg fél füllel egy másik kérdésre választ keresve és utána kb. 15 perccel meglett a Reno tesztben az addig leküzdhetetlennek hitt mumus.
Ahogy sokan leírták akkoriban, igazi homlokra csapós pillanat volt. -
tothbe
addikt
-
Saccco
nagyúr
Xiaomi Mi 11i tesztben a videókat nézve olyan is előkerül, ami a válaszok között sem volt bent.
-
Én felfogom egy nyomozásnak ezt.
Aki jól nyomoz, annak lesz helyes megfejtése. A logikai játékok kategóriájába is lehet sorolni.
Aki a Fűrész című filmet látta, a kirakós játék is tud élvezetes lenni
@Bog: Ez volt a legnehezebb?
Nekem a fallosztorony nagyobb kihívás volt, de még van, ami ütősebb volt, pl, Alicewake behajtója.
@Bounti: Amúgy nekem is az jött le, hogy keveset nézem a Youtube-ot, pedig jó a tartalom.
Sokszor leginkább amiatt, mert nem mászkálok Youtube-on, nekem a Mobilarena a kiindulási pont, így nem futok bele az új adásokba. Pedig jó lenne, ha itt is fent lenne, mert anno a MA!TV-t is lelkesen vártuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Formula-1 humoros
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest