Új hozzászólás Aktív témák
-
steeldoom
újonc
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Graphics #1040 üzenetére
Jahogy. Még várunk az MWC előzetessel, mert most alakul a program és még messze nem végleges. Honor, Huawei, Oppo, Realme, ZTE, Nokia és Xiaomi event talán mind lesz, de még nem jöttek százával a meghívók. Várunk még a TCL-re is, meg még meglátjuk, de egyelőre azért elég nagy a káosz, speciel a rendezvény hivatalos oldalán a fent felsorolt cégek zöme fel sincs tüntetve, pedig konkrétan tudjuk róluk, hogy kint lesznek.
-
forandor
tag
válasz
Graphics #870 üzenetére
Azt nem tudtam, hogy Tapolca volt a finish. De ha vissza is vitte BP-re az autót, akkor a finish BP volt. Ez esetben Tapolcán is meg kellet állni tölteni.
Ha mondjuk egy biciklit tesztelsz úgy, hogy elmész vele kocsmatúrázni, akkor nem ér véget a túrád azzal, hogy elérted a kocsmát. Haza is kell vele menni. Kivéve, ha a kocsmánál átadod egy másik tesztelőnek, és máshogy mész haza.
-
-
válasz
Graphics #496 üzenetére
A probléma a keresésben, hogy az információ nem mindegyik szöveges, hanem lehet más is... mert ugye a szöveges a legegyszerűbb, azt kiadja azonnal, viszont egyéb esetben az utóbbi kérdéseknél ki tudja hol "rejtette el", némi szisztéma mellett is csak véletlen lehet rábukkanni szerintem. Pl. 2018-ban volt, hogy Bogot kellett megtalálni egy YT videóban, amiben egyetlen másodpercre bukkant fel...
Hát legalább csak 4 féle youtubert kellett átnézni, de uhh... azt elsőre én is csak betippeltem.
Szerk.: látom ott is voltál te is -
Upo
addikt
válasz
Graphics #436 üzenetére
A 15-ös taxisra előző kutatásból emlékeztem, csak az a baj, hogy igazából nem jó a fogalmazás a talán helyes válasznál, de ha úgy vesszük, akkor egy másikat is rá lehet húzni. Pláne, ha az a cumiztatás hogy az a pontatlan az nem pontos, ezért a másik lesz az elfogadott.
-
draco31
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest