- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Jó, de mi az az időintervallum, ami után postázni kellene, ami után újra sorsolható?
(csak kukacoskodni akarok, tükrözés miatt kérdezem, nem érdekel)
A játékot köszi, azt is elég gyorsan kiheverem, hogy bár eltaláltam az első kalaptippet, és ráadásul 5 sors-társam közül engem sorsoltak ki, még csak együttérző szavakat sem kaptam, nemhogy egy vigaszdíjat (-> hogy tényleg érdekeljen a postázás kérdése)
-
Köszönjük a játékot és köszönöm a lehetőséget meg a nyereményt
Nagyon nagy élmény volt kutatni és akkor is megérte volna a fáradtság ha nem nyerek semmit, mert sok érdekességgel találkoztam úgy a videókban mint az anyagokban isTöbbi fórumtársnak is nagyon szépen köszönöm a gratulációkat és egyben én is gratulálok a többi nyertesnek
-
tothbe
addikt
Na, ez máris egy fontos info morzsa lett. Legalábbis nekem mindenképpen.
Számítok az úti beszámolóitokra, mert mi májusban megyünk Malaga-Sevilla-Cordoba-Granada utazásra a lányommal. Szóval ne tartsátok vissza magatokat a hasznos infokkal mind a helyszínekkel, mind pedig az utazással kapcsolatosan. Előre is köszi az egész stábnak és jó utat. -
-
-
-
-
vince
őstag
Akkor nem érkezett érdemi óvás, maradt a 83 fő
Öt telitalálat is volt a kalaptipp játékon (sxxorp, rubitomi, <Dénes>, steeldoom és Crvsh3R), a nyertes sxxorp kolléga, gratulálok!Rangok szerint:
friss újonc: 2
újonc: 6
tag: 10
csendes tag: 13
aktív tag: 12
senior tag: 12
őstag: 11
addikt: 10
veterán: 2
nagyúr: 2
félisten: 1
Jómunkásember: 1
Ármester: 1 -
athomi
veterán
Ez a létrás kérdés volt. Szerintem az egyik legkönnyebb volt, mert keresővel (ezt is!) hamar meg lehetett találni.
kereső: ma!gazin létra --> talán a 3. találat hozta is.szerk: talán 2. vagy 3. próbálkozásom volt a fenti két kulcsszó, így eltartott egy fél percig is a keresés
-
IG55
senior tag
Melyik településen kellett megállni tölteni a Honda e-t egy vidéki próba során?
Tapolcán az autó lemerült, tehát meg kellett állni.
Tapolca része volt-e a vidéki próbának? Igen, mert szerepel a cikkben.
Az ember, ha talál egy jó válazt, nem kezd el egy "még jobbat" keresni, mert csak 1 jelölhető be amúgy is.
Alicewake csavarbehajtójánál, annak ellenére, hogy megtaláltam a Bosch-t, keresnem kellett volna tovább, hogy hátha lesz egy olyan is, amiben épp a kezében fogja, és egy szövegbuborékban ott van még, hogy "ez az én csavarbehajtóm"?
-
-
-
quad406
csendes tag
Szia Bog! Ha már ilyen kedvesen felajánlottad a megvitatást, nekem lenne egy kérdésem az 5. kérdéssel kapcsolatban. Valenciába nem csak kirándultál egyet a 2019-es Barcelonai MWC után? Volt ott valamikor sajtórendezvény is? De ha bárki más tudja a választ, ne tartsa magában.
Ezt az egy kérdést sajnos elbaltáztam.
-
csendes
addikt
-
Dehogy hőbörgünk, egyenesen odamegyünk
Legalább látjuk élőben is a szerkesztőség bejárati ajtaját és akkor esik le majd az állunk, ha nem is lesz ablak rajtaTöbbiek: Végülis igazatok volt, hiába árulná el a kalaptipp számjegyeit, mert 31-ig még módosulhat azért rendesen...
-
-
tothbe
addikt
Remélem pont nem egy törzsolvasói játékon akar valaki szamurájkarddal nekimenni a szerkesztőknek, mert a létra nem annyi fokos az egyik, mint a másik oldalon, vagy a kanyon nem északról délnek hanem délről északnak tekereg. Pont ennél a játéknál éreztem először, hogy ha nem is lenne nyereménye, akkor is meg akarnám csinálni a játék és a kihívás kedvéért is. Persze ha van ész érv és bizonyíték, akkor lehet mit átgondolni, de ezt majd meglátjuk, ha kihirdetitek a szerintetek helyes válaszokat.
-
Bounti
aktív tag
"nem kötelező játszani" - Ezzel nem tudok vitatkozni.
"a nyeremények sem olyanok, hogy aki kevésbé lelkes, annak megérje" - Ezzel sem.
"szerintünk a mai a legnehezebb kérdés" - Na ezzel viszont tudnék!
Ez egy dedikáltan törzsolvasói játék, ami ráébresztett arra, hogy keveset néztem a youtube csatornát, illetve a blogokat. A nyeremények nem érdekelnek, csak az izgat, hogy végre én is nyerhessek valamit. Emellett örömmel ülök le még a legszívatósabb kérdés elé is, még ha tudom is, hogy az egész napom arról fog szólni, hogy újabbnál-újabb algoritmust találjak ki a kereséshez... És bár bizakodó vagyok, simán becsúszhat egy rossz válasz! Ez benne a jó! Ez ad egy pluszt, megerősít, hogy ehhez a közösséghez van szerencsém tartozni!
+1
+1
-
szemy94
senior tag
Sokszor a törzsolvasónak nehezebb. Nekem volt egy elképzelésem, hogy a mai kérdés kapcsolódhat egy Legenddás(/Legenddes
) videóhoz, de aztán egy random kereséssel hamarabb meglett a válasz
. (És persze a másik vonal zsákutca volt)
Ha 1-2 kérdés miatt bukok azért rosszul fog esni, de minnél több bejön, annál jobb érzés lesz annak, aki mindent tudott, mivel nem minden kérdés magától értetődő -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged