Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Gratula a nyerteseknek. A szerkesztőségnek pedig köszönjük a játékot A következő remélhetőleg nehezebb lesz
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tixem
addikt
válasz Atomantiii #1165 üzenetére
passz, asszem a kiírás után egy órával kerestem így rá, egy képet adott csak ki, de már volt releváns találat
-
tixem
addikt
a legtöbb kérdésre a választ munkaidőben keresgéltem kellett hát egy gyors módszer amivel nem bukok le, így minden új feladatnál biztos ami ziher alapon bepróbálkoztam célzott guglival, hátha sikerrel jár és a tornyos kérdésnél pont bevált
site:mobilarena.hu torre agbar és csak át kell menni a képtalálatokra aztán kalap, kabát ki is adja a két ominózus tesztet amiben megtalálható a válasz. Ugyanez a gugli működött a csavarbehajtós kérdésnél is a megfelelő szavakkal.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
*Morgan Freeman narrátor hang*
De mégis a saját hibájából esett ki.
Ez a stílus itt nem divat, ez nem a fészbúk. Rajtad kívül senki nem írta konkrétan, hogy az iq-d jelenti a szám Tudod, akinek nem inge, ne vegye fel meg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Facepalm kérdés, lőjetek le..... de a létránál az utolsó fellépős rész is foknak tekintendő? Amúgy nagyjából a helyszínnel úgy-ahogy össze tudtam kötni az eszközt, remélem a válaszom is jó lesz.
-
-
tixem
addikt
Nem tudom mit rugóztok a taxis kérdésen. Egyértelműen van megadva a jó lehetőség, ha a megfelelő anyagból szeded a megoldást 🤷
-
tixem
addikt
Óhogyaza&@#>@, a szemem kiütötte már megint. 5 órán keresztül molyoltam vele mire fény gyúlt az éjszakában
-
tixem
addikt
Vagy az is lehet, hogy rosszul rakták ki a választási lehetőségeket, majd jön egy illetékes és nyilatkozik. A több válaszlehetőséges kérdéseknél általában (!) jelezni szokták ha úgy van. De az is lehet, hogy direkt ez benne a fűszer
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Hát ehhez 5 perc sem kellett, de az ötös kérdésre például tegnap éjjel sikerült választ találni a nagy kutakodás közepette
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Hát izé, az egyik válaszlehetőség geometriailag leírható egy szóval isjahogy vótmá, akkor semmi
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
Hurrá Köszönjük! Sok sikert mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest