Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vince
őstag
Valóban, elég lett volna csak a Xiaomi cikket megtalálni. Azért maradt benne végül mindkettő, mert én először az Oppo Reno5 5G tesztjét találtam meg
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Ármester
Én kicsit kacifántosabb logika alapján találtam meg.
Alicwake tesztek és elkezdtem olyan teszteket keresni, ahová beillik egy fúró képek közé, tehát a strapacuccok.
Az most mellékes hogy pont az első (vagy a masodik) ilyen tesztben volt benne a kép„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
gyimger
őstag
-
Ármester
Miért érzem úgy a hsz.-ek alapján, hogy nagyon fájni fog ha megtalálom?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
cinemazealot
addikt
Kifejezetten rafkós. De érdemes megfigyelni, hogy itt most nem rádió gomb van a válaszlehetőségeknél, hanem pipahely, így több megoldás is jó lehet. Kár, hogy még csak egyet találtam meg.
Illetve kérdés még, hogy a több válaszlehetőség közül elég egy is, vagy az összesre szükség van?
Hű, tök jó, már olyan megoldást is találtam, ami nem szerepel a felsorolásban, mégis jó megoldás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
Már kint van, de aki tudja az űrlap linkjét, az tudott tippelni korábban is, szégyenszemre nem az enyém az első tipp
Délelőtt bekacsoltam és aktualizáltam az űrlapot, de azóta nem volt időm foglalkozni vele, csak most."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest