Törzsolvasói játék 2022

Ismét olyan nyereményjátékot indítunk, ahol mi találjuk ki a kérdéseket, tehát egyik-másik feladat bizonyára okoz majd fejtörést. Viszont rettentő sok nyereményünk van, gyakorlatilag ami a 2021-es évben felhalmozódott minálunk, azokból osztunk szét egy csomó cuccot, általában csak tesztelésre használt kütyükről van szó, mutatjuk a listát, immáron a nyertesekkel együtt!

  • Nokia 215 4G nyomógombos telefon - nyertes: ProBear
  • Kospet Magic 4 óra - nyertes: Csabex
  • ZTE Portable Wireless Speaker - nyertes: bobace
  • Tronsmart Element T2 hangfal - nyertes: Joci10
  • Realme Buds Air 2 TWS headset - nyertes: vince
  • 1more ComfoBuds Pro TWS headset - nyertes: PeterPH
  • ASUS ROG limited gördeszka - nyertes: d@vee


[+]

Hét nyereményünk van tehát, ezekért lehet versenybe szállni. A kérdések zöme a Mobilarenához kapcsolódik majd, a válaszokat az oldalon, a YouTube-csatornánkon, Google kereséssel, vagy laza tippeléssel lehet megtalálni. A kalaptipp játék nyertesének is fel tudunk ajánlani egy EarFun Air headsetet.

Helyes választ adók listája (69 fő):

Albigator, anksoft, athomi, BigBlackDog, bigmasterg, blackmajesty, bobace, boneyard, Bounti, budo82, Carvus, CHAOS AD 76, cicaslany86, cinemazealot, Conmet, Crvsh3R, Csabex, csako, csendes, dave0825, draco31, d@vee, fluttershy, Graphics, Greentea, hallerlaller, hamizoli, hcs57, Hzi, Joci10, jockos, karlkani, kolip0, krizmo_, Lancia, lkristóf, lsebestyen, <Dénes>, menpee, nemb82, norti, paperboy, peby92, PeterPH, pilipi, ProBear, Pufimogyi, Rhino666, Rotyi, rubitomi, Saccco, stateman, steeldoom, sutszi, SyMbioTe, szemy94, Szevam, tixem, tonyrulez, Top cat, tothbe, user12, Vale_46, vince, vz12, zBass, -ZeeZee-, zeorsdfd, Zsolt1

A játék menete: A játék során kérdéseket fogunk feltenni, melyekre a játék lezárásáig lehet válaszolni. Az egyes kérdéseknél előre megadott alternatívák közül kell majd kiválasztani az egyetlen helyes választ. A megoldások az interneten (híreink és cikkeink szövegében, a gyártó vagy forgalmazó weblapján, Google kereséssel stb.) megtalálhatóak. A kérdések nagyjából egyenletes eloszlásban kerülnek majd ki erre az oldalra; az utolsó egy napban azonban már biztosan nem lesz új kérdés, így mindenkinek kellő idő jut a válaszadásra. A nyerteseket a játék végeztével azok közül fogjuk kisorsolni, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak. A sorsolásban részt vevők, valamint a nyertesek listáját ezen az oldalon fogjuk közzétenni, várhatóan a játék lezárását követő 2-3 napon belül. Játszani lehet külföldről is, de a nyereményeket csak magyarországi címre postázzuk.

A játék lezárásának időpontja: 2022-01-30 23:59

A részvétel feltétele: A nyereményjátékban való részvételhez érvényes felhasználónévvel kell rendelkezned oldalainkon. Ha már regisztráltál korábban, nincs további teendő; ha még nem, itt regisztrálhatsz!

Amire figyelni érdemes: A kérdéseket ajánlott többször is átolvasni, majd higgadtan, megfontoltan válaszolni! Döntésed a játék végéig még módosíthatod, tehát nem kell aggódni, ha véletlenül rossz helyre kattintasz. A játék végén minden kérdésnél az utoljára megadott válaszod számít.

Amit tilos:

  • Több azonosítóval játszani – ha valaki ezzel próbálkozik, azonnal kizárjuk a játékból!
  • A fórumban másokat szándékosan félrevezetni, vagy épp egy kérdésre a választ megmondani.
  • A rendszert, a házigazdákat és a játékosokat bármilyen módon akadályozni.
  • Fals / nem élő e-mail cím használata – ilyen esetben az esetleges nyeremény átadása sem garantált.

Ha kérdésed van: A játékkal kapcsolatos kérdéseket ebben a fórumtémában lehet feltenni.

Mindenkinek sok szerencsét és jó szórakozást kívánunk!