Törzsolvasói játék 2018

Rég csináltunk már ilyet, de most újra van törzsolvasói nyereményjáték. Ami persze nem azt jelenti, hogy csak törzsolvasók játszhatnak, ám valószínűleg nekik nagyobb lesz az esélyük. Mert ebben a játékban mi magunk ajánljuk fel a nyereményeket, olyan apróságokat, amelyek év közben összegyűltek innen-onnan és szívesen kisorsoljuk ezeket. Viszont ez azt is jelenti, hogy mi alkotjuk a kérdéseket is, amelyek igen izzasztóak lesznek, nem is lesz kevés, tehát nincs kizárva, hogy végül szűkebb lesz a kalap, mint ahány nyereményünk egyébként van. Amelyek amúgy a következők:

Xiaomi Mi Band 3

Sony WI-C400

Xiaomi Mi Pocket Speaker 2

Erato Verse

Kingston MobileLite Wireless G2

SpareOne vésztelefon

A játékban előreláthatólag 20 kérdés lesz. Vagyis a dolog simán átcsúszik 2019-re. De reméljük, hogy a leglelkesebb játékosok a különösen nehéz kérdések ellenére is kitartanak. Hajrá!

Kalap! 76 fő. Nekik sikerült minden kérdésre helyesen válaszolniuk:

Abysmal, Alexios, arenangelina, Atomgeszi, babok2000, bigmasterg, BizB, B-L-A-C-K, blackmajesty, boneyard, borbastomi, Buccer, Ceree, CHIPman, cinemazealot, clauca1224, Conmet, csako, csapoze, cseze, DJ. Ru$y, draco31, d@vee, ecsabi, falikep, Gyuracell, hammer1, hemaka, karlkani, kcsa, Kezo90, Kgb_VTi, kmay82, kolip0, lanszlo, Lenry, LilProphet90, lsebestyen, martisia, max1313, Merii, mickopapp, moonster, n1nja, nnariam, Norb0, norti, odrif, Pancsermeste, Pyro05, Real93, Rec6100, Rotyi, ryt, Saccco, Sanc3, Schrift, -secret-, sharp007, somogyib, SUPREME7, SyMbioTe, SzChriss95, Szila|H|, szs85, TaliGa, tamas.nick, Tewe013, toydog55555, vince, vohanyi, vz12, Wovbagger, xAlten, xulu, Zsolt1

A nyertesek névsora:

1. Abysmal: Xiaomi Mi Band 3

2. vohanyi: Sony WI-C400

3. blackmajesty: Xiaomi Mi Pocket Speaker 2

4. Norb0: Erato Verse

5. Pancsermeste: Kingston MobileLite Wireless G2

6. csapoze: SpareOne vésztelefon

A játék menete: A játék során kérdéseket fogunk feltenni, melyekre a játék lezárásáig lehet válaszolni. Az egyes kérdéseknél előre megadott alternatívák közül kell majd kiválasztani az egyetlen helyes választ. A megoldások az interneten (híreink és cikkeink szövegében, a gyártó vagy forgalmazó weblapján, Google kereséssel stb.) megtalálhatóak. A kérdések nagyjából egyenletes eloszlásban kerülnek majd ki erre az oldalra; az utolsó egy napban azonban már biztosan nem lesz új kérdés, így mindenkinek kellő idő jut a válaszadásra. A nyerteseket a játék végeztével azok közül fogjuk kisorsolni, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak. A sorsolásban részt vevők, valamint a nyertesek listáját ezen az oldalon fogjuk közzétenni, várhatóan a játék lezárását követő 2-3 napon belül.

A játék lezárásának időpontja: 2019-01-03 23:59

A részvétel feltétele: A nyereményjátékban való részvételhez érvényes felhasználónévvel kell rendelkezned oldalainkon. Ha már regisztráltál korábban, nincs további teendő; ha még nem, itt regisztrálhatsz!

Amire figyelni érdemes: A kérdéseket ajánlott többször is átolvasni, majd higgadtan, megfontoltan válaszolni! Döntésed a játék végéig még módosíthatod, tehát nem kell aggódni, ha véletlenül rossz helyre kattintasz. A játék végén minden kérdésnél az utoljára megadott válaszod számít.

Amit tilos:

  • Több azonosítóval játszani – ha valaki ezzel próbálkozik, azonnal kizárjuk a játékból!
  • A fórumban másokat szándékosan félrevezetni, vagy épp egy kérdésre a választ megmondani.
  • A rendszert, a házigazdákat és a játékosokat bármilyen módon akadályozni.
  • Fals / nem élő e-mail cím használata – ilyen esetben az esetleges nyeremény átadása sem garantált.

Ha kérdésed van: A játékkal kapcsolatos kérdéseket ebben a fórumtémában lehet feltenni.

Mindenkinek sok szerencsét és jó szórakozást kívánunk!


A játék kérdései: