- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
menpee
aktív tag
Egyik MA!gazin végén volt, hogy Barcelonába sokan visznek másik telefont vagy telefonokat is, hogy a tesztek ne álljanak meg a hosszabb kiruccanás miatt. Ezt 3 nap MWC-vel kapcsolatos videó és cikk olvasás után hallottam meg fél füllel egy másik kérdésre választ keresve és utána kb. 15 perccel meglett a Reno tesztben az addig leküzdhetetlennek hitt mumus.
Ahogy sokan leírták akkoriban, igazi homlokra csapós pillanat volt. -
menpee
aktív tag
Az első 3 számjegyű tippemnél a második napon még optimista voltam, néhány nappal utána elosztottam majdnem tízzel az eredeti tippet, de ahogy haladtunk előre úgy tűnik, azzal is optimista voltam. Tehát a kalaptipp koronát már azelőtt feladtam, mielőtt igazán elindult volna.
-
menpee
aktív tag
válasz
hallerlaller #616 üzenetére
Kap valami vigasznyereményt az, aki túlélte ezt a képet ép ésszel?
-
menpee
aktív tag
Nekem éppen az tetszett, hogy az igazán szívatós kérdések a fele felé voltak. Sokkal jobban frusztrálna, ha az utolsó kérdések lettek volna mondjuk a tornyos, a csavarbehajtós és a létrás és így kifutnék az időből a keresgéléssel. Tartott vagy egy hétig, mire meglett az összes, de legalább nem kell tippelni.
-
menpee
aktív tag
A mai nyomozás dupla sikerrel zárult, mert a hírhedt tornyos kérdésre is megleltem a választ egy olyan vonalról, amire nem is számítottam. Alakul ez.
-
menpee
aktív tag
Célegyenes. Remélem a szívatós kérdések már lementek és a maihoz hasonló levezetés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest