- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weather
csendes tag
A Xiaomishop ezt a választ küldte az érdeklődésemre hogy B20-as vagy sem az előrendelhető 2/16-os: "Rákérdezek, de csak holnap tudok válaszolni a kérdésére."
-Hú hát az sem tudják mit forgalmaznak...
Amúgy nekem tökmindegy, ha nem az akkor legalább nem fogok szívni a jelenlegi problémával. Elég a 3G nekem, úgyis többet wifivel használom.
Aztán idővel gondolom amúgy is kihal végre nálunk is a 800Mhz-es LTE akkor meg már mindegy lesz hogy tudja-e vagy sem. -
hevizms
addikt
Ne feltétlenül rettentsen el az én véleményem,pár ember irt hasonló problémáról,százalékos arányban nem sok.Ennyi szerintem más gyártónál is előfordulhat.Ezen a hibán kívűl viszont tökéletes a teló.Szép képeket lő,a GPS egyenesen vetekszik a célhardverekkel,az akkuja nagyon jól bírja(náalm ez erős használattal 1,5-2 nap átlag 7-8 órás képernyőidővel),szóval jó kis teló amúgy.
Viszont te kértél őszinte véleményt,nekem ez az egy hiba jelen van,bármelyik rom volt fenn eddig.
Ez a hiba sem állandó,tehát van hogy mittudomén 20 telefonálás oké,a 21-ik meg nem.
Néztem a kalibrálást,ott a közelségérzékelő tökéletesen működik,szóval szerintem nem azzal van gond hanem a hívás alkalmazás kezeli néha rosszul a közelségérzékelőt(vagy mittudomén hogy működik ez)Várj még másokat a véleményekkel szerintem.Ne kapkodd el a döntést
-
hevizms
addikt
Nekem a Redmi 3 Pro van nem a 3S,nem tudom itt is előfordul e ilyen probléma.Összeszerelés minősége kiváló.Akkuidő szintén jó.Ami engem kikészít néha idegileg hogy ha hívnak nem mindig sötétül el a képernyő és ahogy beszélgetünk a fulemmel megnyomom pld a pillanat gombot és nem halljuk egymást.Vagy fordítva is szokott működni,az kevésbé idegesitő,de az sem normális.Elsötétül hiváskor,de amikor elveszem a fülemtől akkor nem világosodik ki a képernyő,igy nem tudom normálisan letenni,csak a kikapcs gombbal visszahozva a képernyőt és úgy kinyomom.Ez miatt már erőteljesen gondolkodtam rajt hogy eladom a telót mert iszonyat idegesítő.
-
TomPack
őstag
Az összeszereléssel szerintem semmi gond, erőszakkal sem tudok recsegést kicsikarni belőle. Az akksi brutál jó. Egy nap alatt kínszenvedés lemeríteni. Reggel vettem le a töltőről, és most áll 30 százalékon, több mint 7 óra kijelzőidővel. Ebből rengeteg google navi volt. A fényerő teljesen rendben van, napsütésben is kiválóan látni. Előtte P8 lite-ot használtam, az nálam a használhatatlan kategória volt, túl is adtam rajta. Maxra feltolt fényerővel szabadtéren, vagy navi közben alig láttam valamit. Mondjuk az üvege is mintha jobban tükröződött volna, de a 3S-re nincs panaszom!
A kamerát még nem próbáltam. A miui rendszere nekem speciel kifejezetten tetszik. De hát nem az oprendszert kell nézegetni, hanem programot kell futtatni rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Házasság, esküvő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest