Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Mindkét rendszer mellett vannak érvek, ellenérvek. Ebben a vitában nem a farokméregetés a lényeg.
A felhasználók igényei nem torzulnak, hanem változnak. A technológiai feltételek adottak, hogy a tablet szintet lépjen. Elképesztő számítási teljesítményre képesek ma már. Miért kell mégis több eszközzel rendelkezni, hogy teljes értékű legyen a digitális kánaán egy otthonban? -
Drakk
tag
Nekem Androidos telefonom van , próbáltam az droidos táblagépet, de azt kell, hogy mondjam, hogy az iPadnek nincs párja. Gördülékenyebb a felület, és sokkal jobban támogatott rendszer. Sajnos a Samsung táblagépek kivételével a többi csak egy nagy telefon. A Dex nem rossz, de egyedüli fecske...
-
-Gerzson-
aktív tag
Az Apple Lightning–SD 12.000Ft-os olvasóra gondolsz? Köszönöm nem kell még egy csak az alma univerzumban használható kacat a bőröndömbe.
Nekem csak 5-8 megás JPG képeim vannak. Ezt kiválóan kezeli az 1$-os SD olvasó és számtalan droid app amellyel oda és olyan névvel tudom rendezni a képeimet ahogyan én akarom. Az alma appjaival ezt nem tudtam megtenni.
Mindegy, nekem nem jött be az Ipad. Inkább drágábban megvettem az S4-et. -
r3dsnake
nagyúr
-
-Gerzson-
aktív tag
Azért nem kell hasra esni az ipadtól. Fél éve tablet vásárlás elött (szerencsére) Kölcsön kaptam a munkahelyemen egy bontatlan ipad2018-at. 1 hét használat után az egész család egyöntetű véleménye az volt, hogy ilyen nem kell, pedig a lányom IOS felhasználó. A képernyő gagyi kopogós műanyag érzet, nincs profilozás több felhasználónak, nem 100%-os ujjlenyomat érzékelés, lányomnak hiányzó tabletre optimalizált app, utazáshoz nekem plusz töltő. És a fő gondom, hogy amire vettem volna, utazásoknál este kiegészítő eszköz, app, és net nélkül egyszerű módon alkalmatlan fényképek áttöltésére SD kártyáról. Lett egy drágább S4 és köszönöm jól megvagyunk vele. Nekem ingyen sem kellene iPad.
-
nkmedve
őstag
Az iPad jobb ha az ember használ speciálisabb appokat amelyek nem elérhetőek Android-ra (vagy elérhetőek csak sokkal gyengébb minőségben). Egyébként tartalomfogyasztásra már teljesen mindegy.
Leírom a saját példámat, amikoris ezelőtt 3 évvel kellett egy navigálásra is alkalmas "jobbacska" kompakt tablet. iPad-ból volt a már akkor is elavult iPad Mini 4, amiből a GPS-el és nagyobb tárolóval szerelt változat brutális áron ment. Ezért vettem egy Galaxy Tab S2 8.0-t (a hasonló felszereltségű iPad-hoz képest kb. féláron), amivel azóta is teljesen elégetett vagyok (mostanában raktam rá LineageOS 16-ot, így szoftveresen is teljesen friss még mindig). Megjegyzem, hogy telefonból iPhone-om volt, úgyhogy sokkal logikusabb lett volna egy iPad, de egyszerűen az Apple ajánlatában nem létezett olyan ami nekem megfelelt volna.
A cikkhez: Az S szériából vajon mostmár nem is terveznek 10" alatti modellt? Most még nem tervezem cserélni az S2-t, de talán 1-2 éven belül már megérik rá.
Egy kb. 8.5", 15:10 / 16:10-es képarányú, szűk kávás, Jack-el felszerelt modellre vevő lennék, nem is kell bele csúcs hardver. -
törölt tag
Ha valaki nem akar iPad-et, annak teljesen mindegy, hogy iOS-en milyen a felhasználói élmény, ami egyébként droidon is megvan. Ha én droidos tabot akarok, lehet 1000 Hz is a képfrissítés, ha nem szeretném azt a platformot használni.
Értsük már meg, hogy az iPad nem mindenkinek alternatíva. Pont.
-
r3dsnake
nagyúr
Nem a 4 hangszórótól lesz jó egy tablet, hanem attól hogy nagyjából bármilyen multimédiás dologra tudod használni, reccenés nélkül. 100mbites 4K videók vágása, és effektelése? Sima ügy! RAW fotók leválogatása és kidolgozása Lightroomban? Az is.
Androidra még csak rendes appok sincsenek ilyen feladatokra. (Persze tudom tudom, mindent meg lehet oldani, csak mindent 100x körülményesebben és legtöbb esetben rosszul.)
-
r3dsnake
nagyúr
-
BabMester
senior tag
Pedig az iPad piaci részesedése már csak 27% körüli, amikből nagyon sok van még mindig, azok a 'noname' kínai tabok 30% piaci részesedéssel(táblázat jobb széle)..
https://www.statista.com/statistics/276635/market-share-held-by-tablet-vendors/
Az érdektelenség valószínűleg azért van, mert aki filmezésre/netezésre akar tabletet megvette a Tab S4-et vagy az S5e-t, nem vár a sima Tab S5-re mert nagyon drágán sem lesz játékra jobb mint egy iPad.. multimédiára meg tökéletesek az előzőek.
-
törölt tag
Mivel az Ipadet eleg versenykepes aron adjak, es konkretan a Samu a nem csucs verziojat is dragabban arulja, igy nem latom letjogosultsagat a nem low end kategoriaban versenyzo androidos taboknak. Fel eve en is vasarlas elott alltam es csodalkoztam h az Ipadhez hasonlo kategoria Android tabok dragabbak. Nem is volt kerdes mit vettem.
-
r3dsnake
nagyúr
Jól látszik mennyi jelentősége van az iPadek mellett, hogy két nap alatt egy hozzászólás sem érkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A csúcskategóriás Galaxy S5 mellett egy strapabíró modell és a Galaxy Tab A idei verziója is várható.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robogó, kismotor
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- AM 5 lapok
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest